Dodaj do ulubionych

temperatura

03.09.11, 09:19
czesc wam kobietki. moj synek trzy latka dostal w srode wieczorem temperature w czwartek rano bylismy u pani doktor i nic mu nie ma tylko ta temperatura zbadala siku i nic i do dzis temperatura utrzymujaca sie do 38 stopnijakby nie bylo to dzis juz idzie trzeci dzien. jak myslicie o co chodzi i jak dlugo moze to trwac jeszcze.
Obserwuj wątek
    • jul-kaa Re: temperatura 03.09.11, 10:31
      Jeśli to trzydniówka, to trzy dni.
      • martina412 Re: temperatura 03.09.11, 11:05
        nie wiem co to moze byc juz swiruje raz jest raz nie a tylko do 38
        a jak nie przejdzie to mam w poniedzialek isc do lekarki .ciekawe co wymysli napewno krew wezmie . a ja mam tylko nadzieje ze przejdzie do poniedzialku bo juz mi nawet nie wiem co myslec.
        • jul-kaa Re: temperatura 03.09.11, 11:09
          Ale nie świruj, poniżej 38 to nie jest jakaś zabójcza temperatura. To raczej stan podgorączkowy. Pewnie organizm walczy z jakąś infekcją, a że temperatura nie wzrasta, to pewnie sobie z nią (infekcją) radzi.
          • martina412 Re: temperatura 03.09.11, 11:22
            ech ja tak mam zawsze dziecko troche nie domaga to juz czarnowidztwo taki tym czlowieka ale juz od czwartku czekam zeby ta temperatura se poszla pod wieczor 3 dzien.
            • jul-kaa Re: temperatura 03.09.11, 11:43
              Martina, ja Cię rozumiem, bo też świruję w takich wypadkach wink Ale po to potrzebny jest ktoś z boku, żeby matkę wariatkę do pionu ustawić wink
              • martina412 Re: temperatura 03.09.11, 11:49
                dzieki za pocieszenie .moj maz juz ustawia mnie do pionu bo twierdzi ze ja bardziej te dziecko chore robie moim zamartwianiem ale nie zamartwiaj sie.
    • q_fla Re: temperatura 03.09.11, 13:57
      Nic złego się nie dzieje, to zwykła walka organizmu z wirusem. Własciwie to tylko stan podgorączkowy, lub niewysoka gorączka, która nie wymaga żadnych leków, tylko obserwacji, może potrwać do 5 dni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka