dorotatop 26.09.11, 07:47 mój synek 4 lata ma zaczerwienione gardło co można mu podać bez konsultacji lekarskiej, wczoraj mu dałam tylko syrop prawoślazowy bo tyle posiadam w domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara-poisencja Re: co na gardło ?? 26.09.11, 09:13 ja też dawałam tantuum verde ale wczoraj kupiłam uniben ma taką samą substancję czynną,jest tańszy i jak moja córka to określiła nie piecze w gardło Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: co na gardło ?? 26.09.11, 10:04 uniben jest faktycznie niezły, a jak się znajdzie w promocji (ostatnio w super farmie) to wychodzi 3 razy taniej niz tantum Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: co na gardło ?? 26.09.11, 09:27 Hascosept, polska wersja tantuum verde, dokładnie ten sam skład, 3 razy tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_il Re: co na gardło ?? 26.09.11, 10:27 Hascosept w areozolu podajemy. I zawsze u nas dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
agulle Re: Hascosept 26.09.11, 10:28 A ostatnio w aptece pan zaproponował mi dużą butelkę uzupełniacz, wychodzi jeszcze taniej. Odpowiedz Link Zgłoś