Dodaj do ulubionych

buty wiosenne???

06.03.12, 14:37
Witam. Chciała bym sie dowiedzieć jakie buty polecacie dla 4 latki???? Z tym ze mała ma lekkie płaskostopie wiec chce w tym roku zainwestowac w dobre buty dla niej .Lekaraka mowila ze nogi dziecka kszatłtuja sie do 6 lat wiec nigdzie mnie nie wysłala .Wcześniej kupowałam jej tańsze buty take do 80zl bo z rególy nie stac mnie na buty za 150zl sad .Ale w tym roku postaram sie jej kupic najlepiej jak by mogła jesień w nich przechodzic .Na pewno muszą miec ten wzgórek w bucie moze cos jeszce doradżcie coś .
Obserwuj wątek
    • aloiw1985 Re: buty wiosenne??? 06.03.12, 15:15
      możesz kupić buty za 80 zl i dokupić wkładki ortopedyczne, i tak cie taniej wyjdzie bo zamkniesz sie w 100 zl

allegro.pl/wkladka-ortopedyczna-supinujaca-luca-r-25-26-i2106864743.html

• fireheaven Re: buty wiosenne??? 06.03.12, 18:25
      Witaj,
      Na Twoim miejscu wybrałambym buty Ecco. Nie tylko wkładka ma znaczenie ale cały bucik. Nie kupiłabym dziecku wkładki od tak sobie gdy nie zlecił jej lekarz. Moim zdaniem te buciki są najlepsze. Jeśli chodzi o ceny to najlepsze są w outletach.
      • agnieszka77_11 Re: buty wiosenne??? 06.03.12, 21:23
        Ja bardzo jestem zadowolona z GEOXa. Może są drogie, ale jakościowo nie mam im nic do zarzucenia.

allegro.pl/geox-adidasy-dziewczece-r-24-wyprzedaz-gratis-i2113371119.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka