ivida 08.10.12, 18:33 na baterię ; warto kupować ? ,może jakieś opinie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: Aspirator Cleanoz Easy 08.10.12, 18:40 Uzywalam zawsze tylko Fridy. I tak dzieci baly sie, jak tylko zblizalam sie z czyms do noska.. troszke starsze dopiero w miare swobodnie dawaly sobie wyciagac gilki.. jakos nie wiem czy cokolwiek burczacego by przeszlo zreszta teraz slyszalam, ze jest szkola, zeby w ogole w nosie dzieciom nie gmerac, tylko plukac. Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Aspirator Cleanoz Easy 08.10.12, 18:48 Akurat frida znana jest z wywoływania histerii Ja używałam katarku, podłączanego do odkurzacza. O ile syn panikował na widok fridy, to katarek sam sobie przystawiał do nosa i odciągał gile. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Aspirator Cleanoz Easy 08.10.12, 19:57 ale wiesz, fridy moglam odciagnac dziecku delikatnie przez sen, z wlaczeniem odkurzacza podczas snu juz gorzej.. Odpowiedz Link Zgłoś
noemi29 Re: Aspirator Cleanoz Easy 08.10.12, 20:49 Nie kupuj! Wywalisz kasę w błoto! Ja to kupiłam i to jest po prostu bubel. Potem kupiłam katarek i to jest rewelacja. Zrobisz, jak uważasz, ale ODRADZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_soban Re: Aspirator Cleanoz Easy 10.10.12, 20:50 Ja bym poleciła aspirator Plus Comfort. Sprawuje się rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś