Dodaj do ulubionych

Agroturystyka w górach, co możecie polecić?

13.10.12, 10:50
Hej, dziewczyny chciałabym pojechać w góry na sylwestra z mężem córeczką i znajomymi, zależy mi na typowej agroturystyce gdzie rano będzie czekało na nas pyszne śniadanie po południu obiad i wieczorem kolacja ( lub obiadokolacja). Żebyśmy nie musieli nic robić do jedzenia sami.Czy możecie polecić fajne przyjazne miejsce? Mąż będzie na desce jeździł a my na sankach,chciałabym też aby w tym miejscu lub nie daleko było coś do zwiedzania wink Piszę tutaj bo tu są mamy a w temacie turystyka może być ich mniej, a przecież kto jak to ale "mamy" na takich miejscach znają się najlepiej;D pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • klubgogo Re: Agroturystyka w górach, co możecie polecić? 13.10.12, 20:15
      Może nie agroturystykę, ale dom w Górach Sowich www.chatapodsowa.pl/
      Byłam w wakacje, posiłki przyzwoite, takie domowe, widok z okien na mały stok na przeciwko (tylko orczyk), wkoło do zwiedzania niesamowite poniemieckie sztolnie, a jeśli chcesz dalej to masz całą Kotlinę Kłodzką. Jeśli samochodem, to koniecznie zaopatrzcie się w łańcuchy.
    • anel_ma Re: Agroturystyka w górach, co możecie polecić? 13.10.12, 22:03
      zapytaj na forum "turystyka w Polsce" (gazetowym)
    • camel_3d willa greta 14.10.12, 18:06
      polecam... bylem w wakacje..niestety tylko 4 dni i zaluje...
      przede wszytski maja pyszne jedzenie i bardzo mile pokoje.

www.villagreta.pl/
    • patrycja25.live Re: Agroturystyka w górach, co możecie polecić? 14.10.12, 21:12
      Polecam www.szarotka.z-ne.pl/.
      Jedzenie pyszne, jak dla nas b.dużo, kawa, herbata za darmo w ilościach dowolnych, miła gospodyni. Widok na Tatry cudowny. W obiekcie pokój zabaw, fakt ,że trochę zaniedbany, ale dzieciakom sie podobało bardzo. Bardzo blisko stok narciarski i niedaleko Zakopane, termy w Bukowinie. Byliśmy w marcu, na pewno tam wrócimy smile
      • emka325 Re: Agroturystyka w górach, co możecie polecić? 14.10.12, 21:22
        Dziękuję.
      • mrowca77 Re: Agroturystyka w górach, co możecie polecić? 26.04.13, 21:42
        Jeśli chodzi o sprawdzone miejsce w Bukowinie to mam fajny obiekt www.olczanski.pl , byłam już tam dwa razy , super warunki - budynek jest nowy posiada saune, bilard,piłkarzyki i salę zabaw dla dzieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka