lmam 12.08.04, 13:54 moj syn urodzil sie z wada jest po operacji rusza nozkami jest rehabilitowany ma obnizine napięcie mieśniowe czy ma szanse chodzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: wspierajmy sie 12.08.04, 14:04 współczuję ... a może zajrzysz na forum chore dziecko, strata dziecka? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16556 Odpowiedz Link Zgłoś
arla5 Re: wspierajmy sie 14.08.04, 00:11 Wiatj!moj synek urodzil sie w zamartwicy,dostal tylko 7 punktow,tez jest rehablitowany,niestety.ale ja jestem optymistka i Tobie to rowniez radze.glowa do gory.zobaczysz jak zacznie smigac i biegac az bedziesz musiala zlapac oddech by nadazyc za jego energia.pozdrawiam serdecznie!!!powodzenia!trzymam kciuki za Was! Odpowiedz Link Zgłoś
osmag Re: wspierajmy sie 14.08.04, 08:55 lmam napisała: > moj syn urodzil sie z wada jest po operacji rusza nozkami jest > rehabilitowany ma obnizine napięcie mieśniowe czy ma szanse chodzić Nie napisałaś z jaką wadą, więc trudno wyrokować. Jednak takie pytania to przede wszystkim do waszego rehabilitanta lub lekarza prowadzącego. Myślę jednak, że teraz powinnaś skupić się na osiągnięciach najbliższych. Nie wiem w jakim jest wieku -trudno zatem napisać co powinien robić. Nasz organizm potrafi zaszokować wszystkich specjalistów i czasami dzieci wychodzą na prostą mimo iż nik się wcześniej tego po nich nie spodziewał. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś