mamatin 18.05.14, 22:52 na Dzien Dziecka. Podrzućcie mi pomysly, corka chce Barbie (kolejną). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: Zabawkowe hity dla 4-latki :) 18.05.14, 23:14 poczytaj hity dla 5latki, bo niewiele sie roznia upodobania. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: lego? 19.05.14, 09:52 wg mnie 4 latka nie poradzi sobie z drobnica lego friends a duplo tez nie warto kupowac Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: lego? 19.05.14, 09:59 nie zartuj.... moj 4 latek sobie poradzil z drobica... Odpowiedz Link Zgłoś
fasol-inka Re: lego? 19.05.14, 10:39 co Ty mówisz mój 4latek od co najmniej pół roku odrzucił duplo i się zanurzył całkowicie w "dorosłym" lego pewnie, że czasem trzeba mu pomóc, ale to frajda i dla niego i dla nas właśnie wróciłam swoją drogą ze świeżym zestawem z lidla, w dobrych cenach są Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: lego? 19.05.14, 10:48 moja corka zawsze byla bardzo sprawna manualnie (to nie tylko moje zdanie) i samodzielnie to budowala z lego ze standardowych klockow. Drobnica do ktorej trzeba bylo uzywac "kluczyka" zeby odczepic element czy rozne plaskie "wierzchnie" elementy wkurzaly ja mocno. W lego friends jest tego duzo. W tym wieku wolala playmobile, gdzie drobne elementy czy miniaturowe kwiatuszki mozna bylo latwiej przekladac. Ale przypomnialo mi sie, ze pierwszy rozowy zestaw lego jaki dostala wlasnie na 4te urodziny to nie bylo friends tylko zwykle pudlo i z tym sobie swietnie radzila. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatin Re: lego? 19.05.14, 23:28 > wg mnie 4 latka nie poradzi sobie z drobnica lego friends > a duplo tez nie warto kupowac kupiłam już parę mies. temu jeden zestaw na próbę. Poradziła sobie, ale nie pokochala jakos lego friends, woli duplo. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: lego? 20.05.14, 10:35 moj 6 latek tez woli duplo... sa wieksze mozna budowac domki i garaze dla normalnych autek... zwykle lego jest fajne..do momentu zbudowania konkretnego modelu lub przebudowywanai... Odpowiedz Link Zgłoś
maderta Re: Zabawkowe hity dla 4-latki :) 19.05.14, 22:54 Moja chce kucyka, kolejnego, a dokladnie equestria girl Rarity z gitara. Ogolnie kucyki rzadza I petshopy. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_magda Re: Zabawkowe hity dla 4-latki :) 26.05.14, 14:56 myśmy kupili córce tablicę, z jednej strony jest biała ( na "suche" mazaki) z drugiej klasyczna czarna, poza tym np. moja fajnie bawi sie w sklep taką zabawkową kasą są w Smyku ... Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Zabawkowe hity dla 4-latki :) 26.05.14, 15:57 Telefon ksiezniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ew00 Re: Zabawkowe hity dla 4-latki :) 26.05.14, 17:26 Ponieważ zawsze daję książki (także obok zabawki), polecam tę: ksiazkiobrazkowe.blogspot.hu/search?q=mysi#!/2013/01/mysi-domek.html Dla dziewczynki w tym wieku super, są też dalsze części. Kolejna propozycja: www.pudlonienudno.pl/offer/13 Odpowiedz Link Zgłoś
green-koala111 Re: Zabawkowe hity dla 4-latki :) 26.05.14, 23:51 Modelina ,domek dla kucyków, ksiazki , piasek i flakoniki do nasypywania - coś takiego allegro.pl/kolorowy-piasek-kreatywna-15-elem-l980-educore-i4216263609.html Odpowiedz Link Zgłoś
wydramarlenka Re: Zabawkowe hity dla 4-latki :) 27.05.14, 06:48 Piasek nieee... Do tej pory pamiętam piaskolinę, którą dostał kilka lat temu mój syn (pół godziny zabawy - półtorej sprzątania). Wszystkie inne zużywalne - super. Od modeliny (twarda, długo trzeba ją miesić, żeby dała się formować) dla 4-latki lepsze będzie "ciasto i plasto" albo coś podobnego. Poza tym kolorowe bloki, flamastry zaczarowane i z wodotryskiem, farby plakatowe fluorescencyjne, metaliczne i inne wypasione, stempelki, super - hiper kredki itp. Z mojego osobistego doświadczenia wynika tylko, że lepiej nie kupować całych zestawów (kredki, flamastry, farby itp.) w dużych zestawach - pudełkach, wyglądają wspaniale, są niedrogie, ale na tym ich zalety się kończą. Odpowiedz Link Zgłoś