mintusa 14.09.04, 07:58 proszek do prania-kiedy można prać ubranka dzieci zwykłymi proszkami?moja córcia ma 14-mc i piorę jej ciuchy ręcznie proszkiem lovela/ kiedy zacząć prać w pralce zwykłymi proszkami? dodam że nie jest alergikiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalesia Re: proszek do prania 14.09.04, 08:11 Moj synek skończył w sobotę roczek, pierwszy raz miesiac temu przez przypadek moja mama wyprała mu bodyka w persilu, od tego czasu piorę mu w omo, najpierw płukałam 2krotnie, teraz juz nie. I jest wszystko ok. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
anmarzena Re: proszek do prania 14.09.04, 08:18 moj maly ma skonczony roczek, a ubranka piore mu w zwyklym proszku od kiedy skonczyl pol roku. Nie zauwazylam zadnych zmian na skorze, jest wszystko w porzadku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agaskup Re: proszek do prania 14.09.04, 08:41 Dziwię się, że nie pierzesz w pralce. Ja od samego początku ubranka dziecka piorę w pralce w proszku lovela. W tej chwili używam tylko tego proszku (nawet do naszych ubrań) i stosuję płyn do płukania lenor, biały jest przeznacznony dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś