Dodaj do ulubionych

Pochwalę się...

22.12.15, 23:24
Pochwalę się, mogę? Bo pękam z dumy... Moje dziecko, lat 4,5 zawołało mnie dzisiaj, żeby pokazać, że napisała swoje imię! A imię ma trzysylabowe...
No nie mogłam wytrzymać...
Obserwuj wątek
    • koralik37 Re: Pochwalę się... 23.12.15, 07:57
      No i supersmile podnieś level - nazwiskowink chyba że krótkiewink tak czy inaczej prezent od Św Mikołaja już dostałassmile
    • angeika89 Re: Pochwalę się... 23.12.15, 14:06
      Brawo!
      Mądre dziecię smile
    • izasmile Re: Pochwalę się... 05.01.16, 21:57
      Rewelacja! Powód do dumy jest smile

...........
      izasmile.blog.pl
    • klubgogo Re: Pochwalę się... 06.01.16, 09:51
      Nic szczególnego, to normalny etap rozwoju, że 4-latek pisze swoje imię.
      • rulsanka Re: Pochwalę się... 08.01.16, 19:13
        Czemu dyskredytujesz osiągnięcia dziecka autorki? Twoje tak umiały?
      • helenaizuza Re: Pochwalę się... 09.01.16, 10:58
        no nie ma siły żeby moja 3,5 latka napisała swoje imię. W ogóle nie interesują jej literki. Czyżby nie była normalna?
        • koralik37 Re: Pochwalę się... 09.01.16, 11:43
          Dajcie spokój. Matka dumna-bo ma powód, ale pprzecież trzeba zaraz umniejszyc, albo się poprzechwalac własnym "geniuszem", zamiast po prostu dzielić tę radość i skomentować - świetnie, brawo on! Żenada. Albo wskazówka do psychoterapii;-P
        • koralik37 Re: Pochwalę się... 09.01.16, 11:44
          Normalna i z pewnością wyjątkowasmile w masie innych rzeczy.
    • miss_paradox Re: Pochwalę się... 08.01.16, 14:34
      Moj 3.5 latek kiedys przyniosl mi kartke na ktorej napisal z pamieci mama i tata. Wczesniej go po polsku nie uczylam pisac. Ale on zaczal czytac tez na 3 lata i 4 msc. Pisac imie nauczyl sie w przedszkolu jakos zaraz potem.
      Uwazam, ze wiele dzieci jest na to gotowe wczesniej niz dzien rozpoczecia szkoly. Traktuja czytanie i liczenie jako dobra zabawe, jak np berek czy chowanego, pod warunkiem, ze nie bedzie presji ze strony rodzicow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka