Dodaj do ulubionych

Pytanie o "Dziecko" nr 11/2004

27.11.04, 20:17
Mam prośbe do osób ,które posiadają w/w nr gazety. Wygrałam tam zestaw
Garnier za fragment listu. Niestety nie mam tego numeru. Jeśli macie chwilkę
proszę napiszcie mi jakie tematy są poruszane w tych listach (są zaraz na
początku gazety). Seredcznie pozdrawiam i dzięki.
Obserwuj wątek
    • hugo6528 Re: Pytanie o "Dziecko" nr 11/2004 27.11.04, 20:57
      Ja również wygrałam taki zestaw. Wczoraj otrzymałam. Te tematy to: Pomagacie mi na co dzień (napisała Ewa), Niepotrzebnie się bałam (Zyta), Pies to głównie obowiązek (Agnieszka), Dziecko, "Dziecko" i ... teściowa (Mama z RZeszowa) i Każde jest inne (Sylwia). Czy o to ci chodziło?
      • sylwiapyzio Re: Pytanie o "Dziecko" nr 11/2004 27.11.04, 21:00
        Dzięki serdeczne. Własnie o to. Czyli Dziecko, teściowa to moje. Szkoda tylko
        że to trzy lakiery.. Ale i tak fajnie! Pozdrawiam.
        • hugo6528 Re: Pytanie o "Dziecko" nr 11/2004 27.11.04, 21:08
          Ja podzieliłam się lakierami z mamą i teściową. Więc Twoja Oliwka jest z kwietnia? Mój Marcin z maja. Jak rozwija się mała? Mój przez 3 miesiące jeżdził na rehabilitację bo miał problemy z jednostronnym układaniem główki. Teraz kończy 6 miesięcy i jest ok. Pozdrawiam ciebie i malutką> Sylwia
          • sylwiapyzio Re: Pytanie o "Dziecko" nr 11/2004 27.11.04, 21:12
            dokładnie z 18.04 Skończyła 7 mies. i żabkuje. Tragednia!Ma jednego na dole,
            pewnie kolejny w drodze bo mozna zwariować. Jeszcze nie śpi.Po zmianie czasu
            chodzi jeszcze później spać a w ciągu dnia 2x po max. godz.
            My mieliśmy problem z asymetrią. Tak się przynajmniej wydawało lekarzom ale to
            długa historia. niepotrzebnie tylko się stresowałam..
            • hugo6528 Re: Pytanie o "Dziecko" nr 11/2004 27.11.04, 21:16
              Na ząbkowanie polecam granulki homeopatyczne. Kosztują ok. 10 zł. Na łyżeczkę wody wrzucasz 5 granulek jak rozpuszczą się (trochę to trwa) dajesz wypić. Można dawać kilka razy dziennie i na noc. Sprawdziłam przy starszym. Dla Marcina też podaję i jest w miarę spokojny. Ząbki jeszcze nie wyszły ale już lada dzień.
              • sylwiapyzio Re: Pytanie o "Dziecko" nr 11/2004 27.11.04, 21:22
                Kuleczki mam, oraz żelik. Pediatra przepisał też jakieś czopki. Na razie jest
                tylko marudna, ale tydzień temu dawała czadu. Ale jeszcze tylko ponad 20 ząbków
                i będzie ok smile A twój maluszek (jak ma na imię?) już siada? Ile waży?
                Ja na forum jestem strasznie rzadko a jak już jestem to tylko czytam, a szkoda
                fajnie czasem pogadać o dzieciakach?
                • hugo6528 Re: Pytanie o "Dziecko" nr 11/2004 28.11.04, 10:41
                  Cześć! Jeden maluszek Marcin ma 6 miesięcy. Waży około 8 kg. Sam jeszcze nie siedzi, ale próbuje. Trochę ma opóźnienia ale po rehabilitacji nadrabia wszystko i już są postępy. Mam też drugiego chłopca - Kacpra. Jest teraz z mężem w szpitalu, dlatego mam trochę czasu popisaś. Kacper dostał wysypki po antybiotyku i biedaczek gnije w szpitalu. Ale chyba będziemy go zabierać na własne żądanie. Nic jemu tam nie robią a on strasznie płacze do domu. Po zatym jest dużo chorych dzieci i nie chcę żeby złapał coś nowego. Szkoda mi go jest taki zestresowany. Ma 2 lata i 4 mies. Dla takiego malucha nie da się wytłumaczyć że musi tam być bo oprócz tej wysypki to nic mu nie boli.
    • kasiaj51 Re: Pytanie o "Dziecko" nr 11/2004 27.11.04, 21:01
      Tytuły listów:
      Pomagacie mi na co dzień
      Niepotrzebnie się bałam
      Pies to głównie obowiązek
      Dziecko, "Dziecko" i ... teściowa
      Każde jest inne
    • kasiaj51 Re: Pytanie o "Dziecko" nr 11/2004 27.11.04, 21:02
      Och, jak zaczęłam pisać to jeszcze nie miałaś żadnej odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka