hankem 13.05.05, 12:49 Dlaczego zniknął mój wątek:"Babcia straciła cierpliwość?" Może ktos mi odpowie na to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: babcia 13.05.05, 13:08 Wątek nie zniknął, tylko został przeniesiony, podaję linka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=23278982&a=23278982 Z tego miejsca polecam lekturę wskazówek , zwłaszcza punktu 5,którey to traktuje o "znikających" postach. Pozdrawiam gorąco, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: babcia 13.05.05, 14:51 nie zawsze rozumiem dlaczego wątek jest przeniesiony, to chyba subiektywne odczucie gdzie powinien się znajdować. W życiu by mi nie przyszło do głowy żeby szukac tego wątku na emama. Wątki dotyczące zakupów, chorób, jedzenia rozumiem ale tego rodzaju.... Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: babcia 13.05.05, 15:07 Być może pomocne okaże się w tej kwestii zapoznanie z podtytułami poszczególnych podforów eDziecka, np. "emama - tu się możesz wyżalić, poradzić, pośmiać", autorka postu "o babci" właśnie to uczyniła - wyżalila się, prosząc tym samym o jakieś rady (czy po porstu słowa otuchy). Podforum edziecko ma podtytuł "wszystko to, co nie mieci się na innych forach", post autorki zmiescił się na emamie. Pozdrawiam, driadea P.S. Wszelkie uwagi i sugestie zawsze są przeze mnie mile widzane! Odpowiedz Link Zgłoś