juliaaaaa 30.08.05, 21:17 Czy któraś z Was może mi podać siatki centylowe dla dziecka od roku wzwyż? W książeczce zdrowia są tylko do roku, a mój synek jest już starszy Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: siatki centylowe 31.08.05, 00:25 Wrzuć w google "siatka centylowa" albo "siatki centylowe" - jest sporo linków. Niestety, moje ulubione na gazecie.pl poszły się kochać jak zmieniali linki, a na potomek.pl jest śliczna dla dziewczynek, a dla chłopców beznadziejna. A, i trafiają się bardzo ładne siatki od roku do 3 lat, mnie ostatnio przez nie szlag trafił, bo ja szukałam takiej do pełnoletności. Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: siatki centylowe 31.08.05, 00:31 Dziewczyny, przecież te w książeczkach zdrowia, nawet starszych (nasza jest z 1999) są do pełnoletności - mała siateczka do roku, obok duża od roku do 18 lat. Te same są na edziecku, wrzuć w wyszukiwarkę 'siatki centylowe" i wyskakuje artykuł 'co to są centyle" z linkami do siatek. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: siatki centylowe 31.08.05, 13:18 O, wróciły. Przez kilka dni ich nie było. To ten artykuł: kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,54927,1326221.html Odpowiedz Link Zgłoś