barbi1 18.11.05, 10:27 Wszystkiego, wszystkiego naj! Pociechy z Malunia, przespanych nocy, zdrówka, duuużo szmapana! Wpraszam się na szampiona! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pampeliszka Re: Urodziny Xemm! 18.11.05, 10:33 o, to dzis podwojne urodzinki Xemmm- duzo snu Ci zycze, grzecznego Malunia i pysznego torta.Moze Izka cos zaproponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Niech Jej gwiazdka pomyslnosci... 18.11.05, 10:36 nigdy nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zagasnieeeeeeeeeeeeeeee nigdy nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zagasnieeeeeeeeeeeeeeee Wszystkiego Najlepszego ode mnie i Myszonka Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Niech Jej gwiazdka pomyslnosci... 18.11.05, 10:49 wiedzialam, ze wczesniej czy pozniej któraś z tym wyskoczy a nie za wczesnie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Szampan z rana jak śmietana;-))))) 18.11.05, 11:12 Sto lat sto lat!!!!!!! Spełnienia marzeń i wyjazdu do SPA))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Szampan z rana jak śmietana;-))))) 18.11.05, 11:15 Dzięki dziewczyny za życzonka... Myślicie, że jak otworzę barek przed 13-tą to będzie wielki nietakt???? Eeeee chyba nie..... częstujcie się...na co macie ochotę ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Szampan z rana jak śmietana;-))))) 18.11.05, 11:27 ledwie człowiek oko otworzył, a tu znowu trzeba pić! ale jak mus, to mus wszystkiego najlepsiejszego, żeby cię ząb czasu nie nadgryzał,a alkohol dobrze konserwował!)) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Szampan z rana jak śmietana;-))))) 18.11.05, 11:37 Ty, Wiolka, wstalas dopiero teraz? O 11.27???? To moja Małgoś juz drugi raz spi, zasnela oczywiscie na brzuchu, oglądając z fascynacją swoją sliczną, zgrabną tłusciutką nóżke. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Szampan z rana jak śmietana;-))))) 18.11.05, 11:39 moje przygody opisałam w wątku Barbi Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Szampan z rana jak śmietana;-))))) 18.11.05, 11:40 ups, ten też Barbi, coś ona płodna dzisiaj)) w tym o wstaniu opisałam;0) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Szampan z rana jak śmietana;-))))) 18.11.05, 11:57 a tak, juz znalazlam Barbi nie chce byc oskarzona o bycie buszmenką cudzowątkową, wiec z rozpędu zakłada swoje wątki i zakłada i zakłada... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Szampan z rana jak śmietana;-))))) 18.11.05, 12:01 i sie zatraciła w tym zakładaniu i straciła umiar, biedactwo Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Szampan z rana jak śmietana;-))))) 18.11.05, 12:04 biedactwo... moze zaczela dzis dzien od herbaty i dlatego sie jej ta 26 godzina zrobila i teraz nie pamieta ile zalozyla juz watkow ale chyba sobie gdzies poszla, bo nie reaguje na nasze zaczepki Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Szampan z rana jak śmietana;-))))) 18.11.05, 12:06 ona teraz musi wszystko po 26 razy robić biedactwo, pewnie jak wróci to znowu założy ze 2 nowe watki, a do wieczora będzie ich 26 Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Xemm kochana... 18.11.05, 12:05 ...zdrowia, dużo miłości, umiejętności cieszenia się z rzeczy małych, sił, by porywać się na te duże, dobrych ludzi wokół i pozytywnej energii od rana do nocy (a w nocy...spokojnego snu Uściski serdeczne od Skorpionki-Srajdzinki i Skorpionki-mamy...Ile nas...)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Xemm kochana... 18.11.05, 12:07 porządnych skorpionów nigdy nie za wiele) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Xemm kochana... 18.11.05, 12:10 Wiesz co, Wiolka, badzmy przyzwoite i zostawmy ten watek dla Xemm-cos sie jej od zycia nalezy w urodziny. Moze Barbi szybko wroci i nam jakis nowy zalozy. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz po slasku 18.11.05, 13:45 mo zyc, mo zyc, mo dlugo, dlugo zyc.... Szafka i mama Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Jak ja Wam zaraz założę!!! 18.11.05, 14:17 Babuchy podłe! Tak mnie pod nieobecność obmawiać!! A właśnie że nie założę nowego wątku!! Buszujcie po cudzych, buszmenki nienasycone! I z herby mojej się naśmiewają i z godziny 26! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Urodziny Xemm! 18.11.05, 14:42 Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażeń i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w swe ręce łap każdego dnia życzy Ci tego ...zgadnij kto.. Ja Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 wszystkiego naj:-) 18.11.05, 15:33 na prosze, pija juz od rana, zawsze sie jakis pretekst znajdzie Sylwio, szczescia radosci i milosci) Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: wszystkiego naj:-) 18.11.05, 19:12 samych szczęśliwych chwil, i tego wszystkiego o czym tylko marzysz. kubona i kubulek Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: wszystkiego naj:-) 18.11.05, 19:13 Xemm pewnie juz lezy pod stolem, hehe a Malunio tarza sie w torcie urodzinowym i wypija resztki z butelek walajacych sie po podlodze) Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Urodziny Xemm! 18.11.05, 21:29 zdrowia, szczęścia pomyślności, na weselu dużo gości! A jak wesele już było, to na kolejnym może Tak czy inaczej lampką winka wznoszę toast za Twe zdrowie (psychiczne w szczególności Odpowiedz Link Zgłoś
patimal Re: Urodziny Xemm! 18.11.05, 21:41 Sto lat sto lat.... i wszystkiego najlepszego ) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Urodziny Xemm! 19.11.05, 00:17 Ja z poslizgiem, ale bardzo, bardzo serdecznie! Jak mowili w telewizyjnym koncercie zyczen, zycze Ci wszystkiego co najlepsze Niech sprzyja fortuna mamie Malunia Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Urodziny Xemm! 19.11.05, 09:03 Dziekuje Wam bardzo jesteście kochane )) Wczoraj była spokojna kolacja w towarzystwie męża (Malunio wyrozumiale przyjął pozycję śpiocha) a imprezowanie będzie dziś Odpowiedz Link Zgłoś