Dodaj do ulubionych

Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju?

22.11.05, 12:36
Bo tak czytam i czytam te dzisiejsze wątki i coraz smutniej na duszy. I myślę
sobie, że ja też właściwie nie mam koncepcji na robotę i widmo śmierci
głodowej zagląda w oczy i święta idą, a święta nie nastrajają mnie nigdy
optymistycznie i pogoda jakaś taka bluesowa no i w ogóle... Więc moze by tak
coś na rozweselenie
moja propozycja www.champagne-gosset.com
Obserwuj wątek
    • izka_74 Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 12:39
      I jeszcze widmo alkoholizmu na nas sprowadzisz wink
      Co do humoru - to ja się nie daję, i pomimo wszystkich znanych przeszkód staram
      się myśleć pozytywnie smile A na dodatek pochłónęłam pół czekolady właśnie, widmo
      wyrzutów sumienia pozostawiając sobie na wiosnę wink
      • mmala6 Izka, dzieki! 22.11.05, 12:49
        juz wiem czego mi od rana brak!!czekolady!ubieram sie i ide po czekoladesmile)))
        • mooh Re: Izka, dzieki! 22.11.05, 12:51
          To miał być Pocieszajacy Wątek, a nie wąrek Dobijmy Zdołowanego. Ja tez chcę
          czekoladę! Tylko nie mogę sad((((
          • kura17 Re: Izka, dzieki! 22.11.05, 13:13
            a czemu nie mozesz? przez karmienie piersia? Twoje dziecko jest uczulone? bo
            jelsi nie (tak radzila moja polozna), to odrobina czekolady nie zaszkodzi! a
            nawet czasem pomoze smile
            • mooh Re: Izka, dzieki! 22.11.05, 13:16
              Mleko i kakao wykluczone z diety ze względu na alergię. Ja wprawdzie trochę nie
              wierzę w tę alergię Klusi na mleko, więc zaczynam powolutku wprowadzać
              przetwory mleczne, ale kakao to inna sprawa. Nikt jeszcze nie umarł z braku
              czekolady.
          • izka_74 Re: Izka, dzieki! 22.11.05, 13:23
            A to przepraszam, nie chciałam dobijać absolutnie. Sama przez pół roku byłam na
            diecie bez-czego-kolwiek (mleka, soi, orzechów, kakao, itp itd.) więc znam ten
            ból. Ale - w ramach wodzenia na pokuszenie - może skusisz się na małą kosteczkę
            gorzkiej? Ja w tym smutnym półroczu diety eliminacyjnej pokochałam gorzką
            czekoladę, której wcześniej nie trawiłam. Może akurat nie zaszkodzi smile
    • alexsc Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 12:55
      ja mam dziś nienajgorszy humorwink to się pewnie niedlugo zmieni bo młody ma
      katar i przez to jest marudny jak diabli...
    • myszka785 tsunami! 22.11.05, 13:26
      ja chyba w nienajgorszym... smile
      wprawdzie nad ranem kiedy wreszcie moje dziecko zaczyna spać śniło mi się, że
      uciekam przed tsunami, ale uszłam z życiem smile
      idę zaraz do garów zrobić jakiś obiad...
      zdrowie dopisuje!
      jest dobrze!!! smile
    • renatka_sz Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 14:29
      TAK!!! JA JESTEM!!!
      Wczoraj wieczorem bylam psychicznie przygotowana na kolejna ciezka noc, ale
      Szafka nie wiedziec czemu ulitowal sie nade mna i spal od 21.15 do 7.10!!! Bez
      zadnej przerwy, nawet o jedzeniu zapomnial! Po raz pierwszy w swoim zyciu nie
      jadl w nocy (i o dziwo nie zszedl z glodu). Jak sie obudzil to dostal kaszke,
      pokrecil sie troche i po osmej zasnal na poltorej godzinysmile)) Jestem wyspana
      tralalalala!!!!!!!!!!!!!
      Ja wiem, ze takich rzeczy nie powinno sie wypisywac, bo to prowokacja albo
      znecanie sie nad umeczonymi matkami, ktore po sto razy wstaja w nocy (np.
      Pampeliszka), ale musialam sie Wam pochwalic bo nie wiadomo co mnie czeka dzis w
      nocy smile)) Poza tym mozecie wystapic z wnioskiem o przeniesienie tego postu do
      watku dla klotliwych hihihi
      • mmala6 Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 14:32
        ooo!! Szafka nam dojrzewawink))
        Jak Matek zaczal robic takie "numery" to mimo ze on sie nie budzil, to ja sie
        budzilam i sprawdzalam czy wszystko ok!!No ale jako,ze czlowiek do dobrego to
        sie szybko przyzwyczaja, to z czasem spalam i budzilam sie na wyrazne zadanie
        synawink
        • renatka_sz Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 15:05
          och, ja bym bardzo chciala zeby mu tak zostalo i zebym sie przyzwyczaila do nie
          budzenia sie... dzisiaj pare razy sie kontrolnie obudzilam, ale po sprawdzeniu
          ze Szafka zyje i ma sie dobrze w swoim lozeczku, szybko zamykalam oczy zeby nie
          tracic cennego czasu...
          • barbi1 Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 19:02
            Ja jestem w dobrym nastroju!
            Pewnie dlatego, żę nie siedziałam cały dzień
            przy komputerze smile
            • xemm1 Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 19:51
              Barbi to chyba ten mega spacerek spowodował ten nastrój wink)
              • barbi1 Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 20:06
                Owszem!
                Trochę po nim zipiałam (zipałam?- proszę sobie wybrać poprawną wersję),
                ale później przyszła babcia do Niny,
                a ja na zakupyyyy!
                • xemm1 Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 20:07
                  i chyba udaneeee wink))???
                  • barbi1 Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 20:09
                    Mogą być!
                    Zrobiłam też rekonesans Mikołajowy wink
                    • xemm1 Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 20:10
                      jakie efekty ?
                      • barbi1 Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 20:15
                        No mniej więcej wiem, co Mikałaj przyniesie dzieciom pod choinkę wink
    • magdalena_dem Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 22:49
      jestem jestem w dobrym humorze, mój hasbend mnie dzisiaj baardzo mile zaskoczył wink
    • magdalena_dem Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 22:49
      jestem jestem w dobrym humorze, mój hasbend mnie dzisiaj baardzo mile zaskoczył wink
      • magdalena_dem Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 22:52
        przepraszam ale coś mi komp figluje
        • renatka_sz Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 23:11
          a czymze Cie zaskoczyl ze masz dobry nastroj o tej godzinie nawet???
          • magdalena_dem Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 23:31
            miłym prezentem z okazji rocznicy ślubu (fajny stary mebelek) + kwiatki, ja sie
            zaś nie popisałam i mu nic nie kupiłam!! Ale jakoś faceci (a przynajmniej ten
            mój) są raczej mniej wrażliwi na brak prezentów. No ale jeszcze mu się
            zrekompensuję wink No i jeszcze byliśmy na obiadku w fajnej restauracji, tylko
            cholera, zostawiliśmy 80 zł i sie nie najedliśmy!!
            • renatka_sz Re: Czy ktoś jest dzisiaj w dobrym nastroju? 22.11.05, 23:48
              no to faktycznie maz sie popisal. Ale ze pamietal? Moj Szafa byl kompletnie
              zaskoczony, gdy mu dawalam prezent w nasza czwarta rocznice w sierpniu... Ale mu
              wybaczylam, bo on ogolnie nie ma pamieci do zadnych dat. Za wyjatkiem swoich
              urodzin oczywisciesmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka