Dodaj do ulubionych

Lalka interaktywna BABY BORN, CHOU CHOU-od kiedy?

25.11.05, 11:52
Drogie mamy. Mam 2 letnią chrzesnicę i problem z prezentem gwiazdkowym.
Chciałabym jej kupic lalę jak w temacie, ale nie wiem czy nie jest jeszcze za
malutka. Co o tym sądzicie jako doswiadczone mamy takich maluchów?
Obserwuj wątek
    • antonina_74 Re: Lalka interaktywna BABY BORN, CHOU CHOU-od ki 25.11.05, 11:54
      Moja Zosia 2 lata i 2 miesiące właśnie dostała taką lalę - u nas to idealny
      prezent, nosi, wozi w wózku, karmi, przytula, jednym słowem mam małą mamuśkę w
      domu smile
    • marghe_72 Re: Lalka interaktywna BABY BORN, CHOU CHOU-od ki 25.11.05, 12:32
      ja bym sie wstrzymała
      dwulatce mozna kupić zwykłego bobasa.. niekoniecznie baby Born z "bajerami",
      Ona ich jeszce nie doceni
      Opieram sie na obserwacji swojej córki
    • driadea Re: Lalka interaktywna BABY BORN, CHOU CHOU-od ki 25.11.05, 13:23
      Ten temat był całkiwm niedawno poruszany, używaj wyszukiwarki smile
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=31213843&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=27262303&v=2&s=0
      Pozdrawiam, driadea
    • chilli_xxx Re: Lalka interaktywna BABY BORN, CHOU CHOU-od ki 25.11.05, 14:45
      Moja córka ma prawie 6 lat i do dzisiaj nie lubi lalek. Zakupina dla niej Baby
      Born w wieku 1,5 roku było zbędnym prezentem. Ona po prostu uwielbia wszelkie
      pluszaki, a konkretnie zwierzątka. Najukochańszym natomiast jest koń we
      wszelkich dostępnych w sklepach postaciach. Moja 3 letnia siostrzenica jest z
      kolei "mamuśką" chyba od urodzenia. Lalek ma już stosy, ale cieszy się z każdej
      kolejnej. Uroczo wygląda taka mała dama z wózeczkiem i małym dzidziusiem.
      • aniagali Re: Lalka interaktywna BABY BORN, CHOU CHOU-od ki 26.11.05, 22:20
        chilli pozwol, ze zapytam, czy zainteresowania Twojej corki przekladaja sie tez
        na inne sfery zycia? Bo moja tez kocha wszelkie zwierzaki (4lata) co mnie
        wogole nie martwi ale za to martwi mnie, ze lubi chlopiece ciuchy, dziewczece
        wprawdzie tez ale te raczej w kolorach ziemi o prostych fasonach a jak jest na
        ubraniu zwierzatko jakies to nawet rozowe zalozy. Lubi towazystwo chlopcow, za
        to unika dziewczunek takich bardzo dziewczecych, i co najbardzsiej martwi to
        prawie wszystkie zwierzatka sa chlopcami bo jak ona twierdzi wygladaja na
        chlopsów tylko owieczka jest dziewczynka......Czy Twoja cora tez tak ma?
        Pozdrawiam
        Anka
        • aniagali do chilli 28.11.05, 16:30
          chilli pozwol, ze zapytam, czy zainteresowania Twojej corki przekladaja sie tez
          >
          > na inne sfery zycia? Bo moja tez kocha wszelkie zwierzaki (4lata) co mnie
          > wogole nie martwi ale za to martwi mnie, ze lubi chlopiece ciuchy, dziewczece
          > wprawdzie tez ale te raczej w kolorach ziemi o prostych fasonach a jak jest
          na
          > ubraniu zwierzatko jakies to nawet rozowe zalozy. Lubi towazystwo chlopcow,
          za
          > to unika dziewczunek takich bardzo dziewczecych, i co najbardzsiej martwi to
          > prawie wszystkie zwierzatka sa chlopcami bo jak ona twierdzi wygladaja na
          > chlopsów tylko owieczka jest dziewczynka......Czy Twoja cora tez tak ma?
          > Pozdrawiam
          > Anka
          • e5121 Re: do aniagali 29.11.05, 13:35
            Przepraszam,ze się wtracę, ale chciałabym napisać,ze ja tak miałam.Ubierałam
            się tylko w spodnie, nosiłam męskie kurtki,żadnych spinek,długich włosów.Zero
            dziewczęcości, potem kobiecości.Mama bardzo się martwiła.Bawiłam się z
            chłopcami, grałam w nogę, kapsle.Na lalkach przeprowadzałam tylko operacje,
            czyli lekko je nacinałam.Pluszaki lubiłam zawsze.Jak miałam chyba 23 lata
            stwierdziłam,ze czas sie odchudzić i założyć kieckę. Dziś mam 35 lat,męża i
            dwoje dzieci.Chodzę z dziecmi na spacer w martensach i jeanasach, bo tak mi
            wygodnie, choć mąż widziałby mnie w mini(he he 10kg nadwagi i wiek)...Mam tylko
            jedno zboczenie-wolę rozmawiać z kobietami i z nimi się najlepiej dogaduję.Nic
            więcej...
            • aniagali Re: do aniagali 29.11.05, 15:35
              Dziekuje Ci baredzo, ze napisalas o sobie bo bardzo mnie uspokoilas. Moze
              pamietasz jeszcze czy te pluszaki to byli chlopcy tak jak u mojej Kaski. Wiesz
              moja Kaska lubi niektore lale ale nie moga miec np. dlugich wlosow no i
              przewaznie sa chlopcami...

jedno zboczenie-wolę rozmawiać z kobietami i z nimi się najlepiej dogaduję
              Ale to akurat to chyba jest normalne..? Chyba, ze chodzi Ci o flirtowanie....?
              • e5121 Re: do aniagali 30.11.05, 09:45
                Nie pamiętam jak to bylo z tymi pluszakami.To było dawno temu..
                • aniagali Re: do aniagali 30.11.05, 11:55
                  A jak z tymi rozmowami i dogadywaniem sie bo mowisz, ze lepiej Ci to idzie z
                  kobietami- ale to chyba normalne, moze Ci sie pomylilo i lepiej dogadujesz sie
                  z meżczyznami?
                  Pozdrawiam
                  Anka
    • lolinka2 Re: Lalka interaktywna BABY BORN, CHOU CHOU-od ki 30.11.05, 13:41
      moje dziecko w/w dostało mając niecałe 3 latka
      wydaje mi się że baby born na począt3ek może być najlepsza (bo najtrudniej
      uszkodzic), natomiast chou chou i annabell są mechaniczne i jeśli się je poleje
      czymś, wsadzi do wanny będzie krucho...

no i weź pod uwagę fakt czy mała się nie zabije chodząc z nią na rękach smile
    • ferbi729 do lawenda 04 30.12.05, 18:34
      Moja Nadia dostała właśnie Baby Annabell (z wózkiem)i jest zachwycona.Myślę że
      bezpieczna zabawka.Pozdrowienia.Aneta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka