xemm1 04.12.05, 09:25 informuję nieśmiało, że do naszej galerii wkleiłam fotkę Szymcia z ostatniego diwingu ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kangur4 Szymcio Bubble-Maker 04.12.05, 09:41 Super zdjęcie - pokazałam mężowi (oboje jesteśmy nurkami) - bardzo mu się podobało (mi też!). Może kiedyś Szymcio dołączy do nas pod wodą? I znowu przypomnieliśmy sobie, że mielismy z Matyldą chodzić na basen... Ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: podwodne życie Malunia 04.12.05, 09:46 He, he, minę ma nieziemską! )) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: podwodne życie Malunia 04.12.05, 10:52 jejku!!!!!ale swietne!!!!Xemm, doprawdy doskonale zdjecie, a mina ....ciekawe jak my bysmy mialy, jakby nas ktos wlozyl do wody!? Macie wiecej czy tylko to jedno? Ja bym je sobie oprawila i patrzyla na nie jakbym miala zly humor! Odpowiedz Link Zgłoś
martap10 Re: podwodne życie Malunia 04.12.05, 11:38 O matko, ale boski nurek Boski! CO za mina Coz za mnogosc wrazen... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: podwodne życie Malunia 04.12.05, 12:54 świetne, a czy robiłaś je jakimś specjalnym wodoodporym sprzetem, czy jakas "domowa" technika?? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: podwodne życie Malunia 04.12.05, 14:15 BOSKI!!!! Napatrzeć się nie mogłam. Co za mina!))) Odpowiedz Link Zgłoś
tata_olka Re: podwodne życie Malunia 04.12.05, 14:52 Wygląda jakby był w swoim żywiole. Lubi wodę? Olek wczoraj po godzinie pływania nie chciał wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: podwodne życie Malunia 04.12.05, 15:15 superowe zdjecie! nurek z niego pelna geba! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 cóż za odwaga!?... 04.12.05, 15:53 nawet ja nurkować nie potrafię!... Gratulujemy i zazdrościmy! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: podwodne życie Malunia 04.12.05, 23:29 Dziękujemy za ciepłe słowa ) Fotki podwodnego Malunia mamy całe dwie ) ale na obu ma identyczną minę... Wiecie co zaskoczyła mnie ta jego minka i ....otwarte oczy!!! Mam nadzieję, że zamiłowania do wody mu nadal pozostaną ... Jakby Szymcio złapał bakcyla nurkowego to widzę, że mamy wsparcie u Państwa Kangurów ) nurkujecie jeszcze?? gdzie?? Aha fotki były robione sprzętem instruktora i kompletnie nie mam pojęcia co to był za aparat ... Odpowiedz Link Zgłoś
alcia76 Re: podwodne życie Malunia 05.12.05, 10:06 Sliczne masz te zdjecia synusia.Jakie on swietne minki strzela - skubaniec) A to pod woda......rewelacja. Jak ja zazdroszcze wszystkim co moga chodzic z dzieciaczkami na basen.W szczecinie jest jeden basen dla niemowlakow.Opinie o nim nie za ciekawe a cena 25 zl/15 minut i koniecnzosc wykupienia za zemestr ciut mnie przeraza.Myslam o aquaparku w gryfinie ale odradzaja bo woda zwykla a nie przystosowana dla niemowlakow. I Bartus nie ma zdjecia w basenie i plywa w wannie w ktorym sie ledwo miesci -kruszynka)) Pozdrawiam i ucaluj Szymcia mocniutko)) Ala Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: podwodne życie Malunia 05.12.05, 10:29 Dzięki Alciu ) Nieżle sobie cenią za ten basen - dwa razy droższy niż we Wrocławiu, zdzierstwo, u nas 25 zł za 30 min, a w stolycy to dopiero mają dobrze...) A ten w Gryfinie co? - ma wodę chlorowaną? tak? wiesz nie zawsze musi być to woda ozonowana, jeżeli dziecko nie ma uczulenia na chlor, to spokojnie może chodzić na basen... no i ważna jest temperatura wody min. 30 stopni ) A w wannie też jest super, tyle piany!!! a wiemy jak ona dobroczynnie wpływa na nasze maluchy ) A gdzie Bartusia można zobaczyć?? Odpowiedz Link Zgłoś