renatka_sz 09.12.05, 14:07 po pierwsze - nowy Szafka w Galerii. Prosze podziwiac. a po drugie - moj pierwszy w zyciu wiersz w watku Duramgamy. Prosze o wyrozumialosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemm1 Re: dwa ogloszenia 09.12.05, 15:45 Szymon vel Szafka jest niezłym przystojniaczkiem, a jaki z niego dumny szofer... A wiersz czytałam, czytałam, ....no cóż super początek, czekamy na kolejne ) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: dwa ogloszenia 09.12.05, 16:10 wierszyk bardzo fajny! dobrze, że podciągnęłaś ten wątek, bo jakoś ostatnio zapomniany był... może i ja się zmobilizuję i coś napiszę?... pozdrawiamy Ciebie i Szafkę! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Myszka 09.12.05, 16:16 to nie ja go podciagnelam, tylko Duramgama, umieszczajac wiersz o ZOO, cudny i dluuuuugi czytalas? Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Już! 09.12.05, 17:35 Wiersz już podziwiony! A Szafka coraz bardziej męski się robi! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: dwa ogloszenia 09.12.05, 17:40 Więc, mówisz, Renatko, że Szafka i Klusia nawet do siebie pasują pod względem owłosienia na głowie... Coś w tym jest, tylko z wiersza wynika, że Szafka Klusia zupełnie nie jest zainteresowany, ale to pewnie dlatego, że faceci w tym wieku wolą niewiasty starsze od siebie. Wierszyk bomba! Pisz dalej! Odpowiedz Link Zgłoś