pampeliszka Srajdzinka 11.02.06, 17:22 w tej czapce z ogonkiem wyglada jak maly Teletubis.Kapitalna jest w tych czapkach. Coz, kazdy ma jakies hobby...Czy Twoja mama nie wolałaby raczej sklepu czapkowego otworzyć? Miałaby modelke... Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Zdjęcia- nowy wątek 13.02.06, 15:39 Srajdzinka w czapkach jest szałowa!!!! Wcale jej się nie dziwię, ładnego nawet czapka nie zeszpeci (też zawsze miałam problemy z wyborem na głowę czegoś w czym nie wyglądałabym jak alien) Grzywka Frutki moim zdaniem jest prawie profesjonalna (żebyś, Wenus, widziała jakie ja schody Jachowi na głowie porobiłam - ale to jego wina bo się kręcił) Anonsuję, że właśnie wstawiłam zdjęcia dokumentujące nową umiejętność Jaszka - samodzielne stanie) Niedługo powinny być. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Mała Wiktoria 15.02.06, 20:14 Ależ słodki mały człowieczek! Witamy po tej stronie brzucha, Wiktorio. Niech życie będzie dla Ciebie cudowną przygodą. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mała Wiktoria 15.02.06, 22:25 ale mamy ladne dzieci!! Zimka-wstydz sie!dziecko w klatce i jeszcze to publicznie pokazujesz! Enja- Jachu jest niezly.Zaraz zacznie biegac, on ma to w oczach a u Was tak cieplo, ze Mlodziez w krotkim rekawku po podlodze lazi?bo Matek to w dwoch rekawkach... Alex- to piekna jest nasza nowa mala dziewczynka!! co za minka)heloł! tu ciotki z forum!!!i juz w rozu od malego Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Mała Wiktoria 16.02.06, 10:29 sama słodycz!!! cuudna jest i taka krucha Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Daria, Wiki i Jaś 16.02.06, 11:39 Coż to za udany debiut na forum...Mam nadzieje, ze bedzie ciag dalszy. Czyli najmłodsza teraz jest Wiktoria, Bosh, jak to dawno było... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Daria, Wiki i Jaś 16.02.06, 11:55 Wszystkie dzieciaczki są suuuper!! Alex Wiktoria jest taka słodkaaaa! i taka maleńka! Cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Szymcio i Maja 17.02.06, 22:19 Nastepne udane debiuty. Maja jest urocza, a Szymcio słodki. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Amelka 19.02.06, 12:07 połączenie czapki i śliniaczka jest bardzo nowatorskie muszę przyznać, sam Galliano by się nnie powstydził niemniej tak przystojnej kobietce wszystko pasuje!)) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Amelka 19.02.06, 16:12 w czapce i prawie topless jest rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Pani Prezes 19.02.06, 16:09 na tym zdjeciu z zamknietymi oczkami wcale nie wyglada jak ktos, kto wstaje o 5 rano i ma wysokie wymagania odnosnie zatrudnianego personelu... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pani Prezes 19.02.06, 18:57 zmyły to ona strzela perfekcyjnie, aż sie boje pomyśleć kim ona zostanie w przyszłości, chyba politykiem Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Wiki i Aleksander 19.02.06, 16:09 sa niesamowici. Alex, to Ty teraz bedziesz ciagle na forum, nie? A oni sie sami soba zajma. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Wiki i Aleksander 19.02.06, 20:37 postaram sie ale Starszy Brat tak kocha Młodszą Siostrę, że nadzór jest jednak jak najbardziej wskazany) obfite całusy i ajaaa mogą czasem ją pozbawić nosa lub oka, o uchu nie wspomnę)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Małgosia 20.02.06, 09:10 Ona jest coraz doroślejsza, z każdym nowym zdjęciem jest poważniejsza, że nie wspomnę o urodzie również coraz wiekszej Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Szafka 20.02.06, 18:12 wersja na Połomskiego mnie zabiła!)) jestem oczarowana!!! natomiast zdjecia stojące wzbudziły zgoła inne uczucia chyba załaduję Kaśke w gips, może wtedy postoi) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Szafka 20.02.06, 18:46 alez sie zdjec posypalo!! Pam, dzieki za ksiazeczke widze,ze draznisz kolezanki z PL i afiszujesz sie z pieluchami, ktore u nas sa niedostpne!! Wiolka, Ty "prosiaku", co dziecku robisz!? ona ma taka niewinna minke, juz po raz kolejny poedjrzewam Cie o scieme Szafka to juz niemal Szafa!i jaki dzielny na stojaco, fju, fju, fju. A jakie Wiktoria ma piekne malenkie rozowe ciuszki!!! ja tez chce takie!! Alex, czy Ty jej brwi skubiesz? chyba sie nie pytaja na specerach czy to chlopczyk czy dziewczynka, nie?zdjecie z Aleksandrem cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Szafka i kompania 21.02.06, 10:25 Mmala, to przypadek.I juz wcale nie sa takie swietne, bo 4 za mala a 5 za duza. Szafka to jest gosc zawsze zadowolony, czy sie ma sam bawic, czy mama se z niego jaja robi, wszystko jedno. A Julka ma taki cudny, zdziwiony wyraz twarzy. Przy zdjeciu Alex z dziecmi sie wzruszyłam...Jaka Wiki jest malutka. Alex, tak własnie powinno wygladac "Macierzynstwo",gdyby ktos chciał malowac- jak Wy wszyscy troje razem. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Szafka 21.02.06, 12:40 Renatko, to on już stoi?? Ja chyba zatrzymałam się w rozwoju niektórych naszych forumowych dzieci dobre kilka miesięcy temu... A w peruce wygląda jak gwiazda filmowa Odpowiedz Link Zgłoś
betiab Re: Czas żebym i ja się pochwaliła 22.02.06, 18:44 A to moja córeczka Oliwia: img389.imageshack.us/my.php?image=hpim22922fq.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Ależ słodziaki... 23.02.06, 14:20 z tych naszych forumowych dzieciaczków Widzę debiuty w naszej galerii, Szymon, Majka, Jasiek, no i dwie Julki super dzieciaczki Czekamy na więcej fotek To spojrzenie modelki Amelki powala Rozczuliła mnie fotka Wiki i Aleksandra, ja też chcę siostrzyczkę dla Malunia :- ) Zimka poradnik rewelacyjny, fachowy chwyt i proszę jaka Marysia spokojna, przypomniały mi się czasy noworodkowe mojego synka, nasza przygoda z kolką trwała 3,5 m-ca Wszystkie porady miałam w małym paluszku Wiolka widzę, że Kasia z Maluniem mają wspólne zainteresowania, czytają te same książki, u nas furorę robił ananas, a u Was? A za tego prosiaka to kiedyś oberwiecie od swojej córy? Słodkie minki robi, wogóle nie mogę sobie jej wyobrazić jako tyrana rodziny )) A Małgoś to ostatnio się taki kobiecy zrobił, no i coraz gęściejsza czuprynka :- ) Szafka jest rewelacyjny!!! W peruce wygląda ekstra, szczególnie pierwsza fotka rozbawiła mnie do łez No i już spionizowany, poważna sprawa a jaka bryka fju fju Matylda świetnie wygląda w tym teletubisiowym kombinezonie ) A Pawełciu maluch jest ślicznym blondziakiem, Iza chyba do Ciebie bardzo podobny co?? Oleńka jako fasolka i kangurek taka śliczna a jak impreza chrzcinowa, udało się trafić, tortem oczywiście ) Odpowiedz Link Zgłoś
cecylia3 Re: Dzieciaki 24.02.06, 08:22 Niezłae są te dzieciaki ))))))))))) Pozdrawiam wszystkie e-mamy i ich pociechy www.emilcia.smyki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 mmala 26.02.06, 20:44 Zdjęcie śpiącego Mateusza w łóżeczku jest boskie po prostu Nie mówiąc, jak mnie zazdrość z wiadomych przyczyn zżera Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: mmala 26.02.06, 20:52 Izka, z jakich przyczyn???oswiec mnie bom ciemna. Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: mmala 26.02.06, 23:04 Oświecam - marzę o tym, żeby Pawełciu zasnął kiedyś tak sam, bez usypiania Chyba bym film od razu nakręciła, a nie tylko zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: mmala 26.02.06, 23:05 aaaaaa, wybacz ale to dla mnie tak normalne, ze nawet o tym nie pomyslalam Pawelciu jest malutkim synkiem mamusi i musi walczyc o swoje przywileje poki jeszcze moze Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: mmala 27.02.06, 09:39 Mmala, jak to jest, że dzieci po roczku wyglądają od razu tak dorośle? Mateusz jest już przystojnym mężczyzną (chociaż wpartym na ramieniu mamy i dobrze, że go juz zaklepałam dla Laury. I jest najsłodszym menelem, jakiego widziałam Już oczyma duszy widzę jego i Frutkę w takiej pozycji pod budką z piwem... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: mmala 27.02.06, 12:28 Mateusz jest słodki na wszystkich fotkach, ale na tej na śpiąco, szczególnie Mmala a gdzie to Matuś jeździł z tymi beczkami??!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: mmala 27.02.06, 16:05 przecuudny jest, a zdjęcie na śpiocha znakomite!!! nie wiadomo czy go przytulać, czy się najpierw pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: mmala 28.02.06, 19:09 Xemm, beczki sa w Carfurze.Polecam! co prawda chyba zadzownie do producenta po chcea AZ 2 zl (dwa zlote polskie) i auto jedzie moze z 30sek.Ale jest supet, buja, buczy i swiatelka swieca Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Małgosia i Zosia 28.02.06, 15:03 Małgoś śpiący jest po prostu odlotowy A mooh to chyba zrobiła te zdjęcia przed jedzeniem zupy Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Małgosia i Zosia 28.02.06, 15:18 zdjęcia "na śpiocha" są the best of the best of the best, cytując za MiB, zarówno Małgoś jak i Matek są przerozkoszni a Zosia jest słodziak, wprawdzie nie widziałam stwórcy tego małego cuda, ale mam wrażenie że do Ciebie podobna Mooh? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Małgosia i Zosia 28.02.06, 16:03 Małgoś na "śpiocha" zmiękcza serducho niesamowicie sama słodycz A Zosia faktycznie coraz bardziej podobna do mamy Ale z tym czystym śliniaczkiem to ściema, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Małgosia i Zosia 28.02.06, 19:12 Pam, dziekuje za dedykacje, hehe, nieziemsko Malgos wyglada! a propos, po czym ona taka wymeczona? Niezle by wygladal fotomontaz Matka i Malgosi ze zdjec 'na spiocha', mozna by zatytulowac 'po imprezie', hehe. Klusia jest przecudna, juz to Moohowej napisalam Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Małgosia i Zosia 28.02.06, 21:32 Zosia, za kilka lat, bedzie mogla z tą swoja slodycza i delikatnoscia zastapic Bahlede-Curuś w Panu Tadeuszu... Malgos padł po zjedzeniu kaszki. Wiolka, one wszystkie tak grzecznie wygladaja, kiedy spia. Sciemniacze,kto by sie jeszcze nabierał. Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Re: Małgosia i Matek 03.03.06, 21:27 śpiący Malgol i Matek sa boscy !!!!! Izka ja tez bym chciała żeby Ulka zasnęła tak sama z siebie, ale na dzień dzisiejszy zestaw śpiocha składa sie ze smoczka, fotela bujanego i mamy jako materacyka Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek11 Re: Zdjęcia- nowy wątek 01.03.06, 12:34 Wreszcie i my zostawiliśmy swój fotoślad w galerii NiM. Zapraszamy - zobaczcie Michałka Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Pierozek 03.03.06, 22:39 to cudna i duza pannica! Moj faworyt to zdjecie z diabelskimi oczetami i blyskawicznym smiganiem na kolankach. A co do celulozy, to Szafka tez uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pierozek 05.03.06, 21:06 Wreszcie jest Pierożek! Sliczne ma oczy, takie głeboko niebieskie. I strasznie duzo włosków! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Pierozek 07.03.06, 19:32 Pięknieje jak błyskawica ))Zresztą zdradzę pewien sekret: w moim prywatnym rankingu nazych forumowych dzieciaczków Ula jest zdecydowanie w pierwszej dziesiątce! A ta bluzeczka w paseczki nie jest przypadkiem z "pewnego sklepu"? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Olek 08.03.06, 11:09 to juz jest prawdziwy mężczyzna (zwłaszcza jak się patrzy na pierwsze zdjęcie ;- ) Chociaż nie wiem, czy z koleżankami obchodzi się odpowiednio delikatnie... Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Olek 08.03.06, 12:20 racja, Wenus, to samo sobie pomyslalam - Olek w koszuli wyglada jak prawdziwy mezczyzna, przystojniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Olek 08.03.06, 21:47 alez go stroja do tych zdjec!) Olek wyglada jak przedszkolak a nie swiezo upieczony roczniak, hihi. I gdzie te waleczki, waleczunie, waleczatka?no gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Olek 13.03.06, 00:34 Wałeczuni niet I wcale go nie stroimy do zdjęć, on tak na codzień chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Olek i Szafka 09.03.06, 12:33 co za chłopaki...Widac, ze juz calkiem dorosłe. Jeden na piwko chodzi, drugi na randki. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Olek i Szafka 09.03.06, 13:36 Nie no, Olek i Szafka to już poważni kawalerowie, są niesamowici A i Pierożek i Amelka są cudne Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Iga i Szymek 12.03.06, 10:34 Dopiero sie zorientowalam, ze Szymek jest prawie w wieku Malgosi. W tej czerwieni wygląda obłednie...I pojazd ma niesamowity. A Iga się robi coraz bardziej urodziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar Re: Iga i Szymek 13.03.06, 22:37 hihi dzięki. Czerwień zafundowałam ja sama a pojazd KrzestnaA co do wieku Małgosia jest o malutki ciut starsza Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Czyje to dzieci? 14.03.06, 11:51 Takie dużeeeee...? To Wasze...? Nie może być! ))) Zaczne od kruszynki Wiktorii, bo taka tyciunia przy tych wszystkich olbrzymach... Jest słodka i tak nierealnie... mała. Z ręka na sercu - zapomniałam już jak to jest tulić do piersi takie maleństwo. Oj pozazdrościłam Ci Alexsc, przez chwil kilka... Michałek Kasiulki - pierwszy łobuz Rzeczpospolitej, co? I ten ząb, i ten włos! Tylko go wysłać na demonstrację)) Zimka - co Ty robisz tej biednej Marysi? Nie potrafisz dziecka spokojnie nakarmić? Permanentnie po pijaku zasiadacie do kolacji? Pierożkowa Ula dorośleje w oczach. A w oczach... ech te chochliki. Adoratorów sznur murowany pod drzwiami. Tylko ją wypuść Sylwano do przedszkola, że o szkole nie wspomnę... Amelka - jak zwykle - śliczna. Szczyt delikatności i dziewczęcości. I ma takie ładne kaczuszki w kolorach zbliżonych do naturalnych.. A Olek... no,no... Czy mam o nim wciąż myśleć jak o przyszłym zięciu? Coraz dojrzalszy, coraz bardziej męski, ale widzę, że jakieś panienki uwodzi;-(, żeby nie nazwać rzeczy po imieniu - wciąga je sobie do... ŁÓŻKA!! Nie wiem czy Srajdzince się to spodoba, na wszelki wypadek postanowiłam jej tego kompromitującego zdjęcia nie pokazywać... Szafka - jak zwykle występuje w roli wielkiego luzaka. Optuję za nadaniem mu tytułu Hedonisty Roku Nasza nowa Dusiowa Julcia - zdjęcie ze spineczką we włosach - na okładkę "Dziecka" z podpisem "skąd się biorą takie śliczne kobietki na świecie?" Iga - czy Ty nie za szybko chcesz zacząć uciekać? Co za rozwój... A tak całkowicie poważnie - rehabilitujecie jej stópki? Bo widzę, że ma chyba ten sam problem, z którym borykalismy się u Srajdzinki - stopy w rogalik do środka... Szymek - boski jako czerwony kapturek. Chociaż jak znam chłopaków - pewnie lepiej czułby się w roli wilka (pożerającego czekoladę z koszyczka dla Babuni... Juliuszek - deikatny jak dziewczynka, o rzęsach nie wspomnę... Nie chciałabym niczego sugerować, ale chyba pasowałby do słodkiej Julci. Nowe zdjęcia Srajdzinki wysłałam, może niebawem się pokażą. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Srajdzinka 14.03.06, 13:14 Duramgamo, jak zwykle jestem zachwycona Twoja corka, rosnie i pieknieje w oczach!! wlosow ma juz mnogo, wysoka jest bardzo czy to takie zdjecie???ja mysle,ze nie baletnica, nie modelka ale bibliotekarka to z niej bedzie, ze az!!) A bluzeczka jest 'tendencyjna')a usmiech na dobranoc r o z k o s z n y !! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Srajdzinka 14.03.06, 16:11 Srajdzinka jak zwykle rozkoszna i tak ślicznie się uśmiecha Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Srajdzinka 14.03.06, 18:05 Srajdzinka jak zwykle sliczna i oczytana Moje typy: zdjecie w koszulce tendencyjnej i przed polka z ksiazkami - suuuuper! Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar Re: Srajdzinka 14.03.06, 22:21 Duramgamo Córcia nie tylko piękna ale i inteligentna (widać po oczach i po zdjęciach) Super fotki, a szczególne to jako modelka... kto wie, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Srajdzinka 15.03.06, 09:10 jest super. Moj faworyt to zdjecie z ksiazkami... Jak one to robia, ze tak szybko rosną? Przed chwila ogladalam przeciez zdjecia, jak Srajdzinka sie uczy chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociamartynki Re: Czyje to dzieci? 14.03.06, 14:06 > Juliuszek - deikatny jak dziewczynka, o rzęsach nie wspomnę... Nie chciałabym > niczego sugerować, ale chyba pasowałby do słodkiej Julci. bo JUliuszek to Julka ( chyba ja po prostu rodzice tak nazywaja) Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Czyje to dzieci? 14.03.06, 17:24 ciociamartynki napisała: > > Juliuszek - deikatny jak dziewczynka, o rzęsach nie wspomnę... Nie chciał > abym > > niczego sugerować, ale chyba pasowałby do słodkiej Julci. > bo JUliuszek to Julka ( chyba ja po prostu rodzice tak nazywaja) he he No to cofam propozycje o związku z Julką. Widać Julki wszystkie takie kobiece Odpowiedz Link Zgłoś
tu.acha duramgamo 14.03.06, 18:39 Stópek nie rehabilitujemy. Ortopeda powiedział (choć to bardzo dawno było), że nie trzeba nic robić, tylko drapać zewnętrzne krawędzie - no to drapiemy i gilgamy. generalnie stópki ma proste, choć najbardziej lubi je właśnie wywijać. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: Szafka 15.03.06, 22:42 Szafka to mój faworyt i napić się potrafi i zabawić. Wie, że nie należy reszcie w zabawie przeszkadzać i dyskretnie opuszcza miejsce przy stole. A`propos czy już jest zakontraktowany? bo pogubiłam się w tych mariażach, jak nie, to ja go chcę na zięcia(córke w razie problemów przekonam)-teściowa, która lubi piwo to jest ktoś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Szafka 15.03.06, 23:21 Matylda, Twoja corka tez mi sie bardzo podoba Szafce jutro zdjecia pokaze, mysle ze zaakceptuje nasza decyzje)) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Zuzia 15.03.06, 23:33 Matyldo, nie "nowa dziewczyna Szafki", tylko "dziewczyna Szafki", bo on wczesniej zadnej nie mial! Klusie mu sprzatnal sprzed nosa Kurczak, wiec Twoja sliczna Zuzka jest jego pierwsza narzeczona Ale mam fajna synowa, no, no! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Kuba 17.03.06, 13:53 Ależ on wyrósł!!! kawał faceta Kubona możesz zdradzić wymiary Kubusia, wzrost, waga...etc... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Kuba 17.03.06, 18:52 to zdjecie z kielbasa jest rewelacyjne on wcale nie wyglada na roczniaka, no ale na takiej diecie to sie nie dziwie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek11 Re: Kuba 20.03.06, 15:48 Rewelacja! Zdjęcia Kuby świetnie się uzupełniają z wierszykiem Duramgamy No ale czegóż się spodziewać skoro model tak wdzięczny i do fotografowania i do opiewania przez poetów... Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Frutka i Kurczak 19.03.06, 22:05 Zdjecia rewelacyjne, szczegolne ostatnie Tylko jest jeden szkopul - jak to zobacza Klusia i Matek, to na bank bedzie dym)) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: Zimka 20.03.06, 15:15 Jak ona pieknie raczkuje. Jestesmy zazarosne, ze az hmmm..., ide mloda rzucic na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Marysia i Michaś 20.03.06, 20:08 Marysia na kaczym polowaniu jest super. Uwazaj, Zimka, bo Ci ją niedlugo cenzura wytnie. Niesamowite jest, ile ona ma wloskow. Michaś zresztą tez. Czy oni są parą? Bo juz sie gubie... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Szafka meloman ;) 22.03.06, 08:44 w tych słuchawkach wygląda przerewelacyjnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: Szafka meloman ;) 22.03.06, 14:33 Ha!!!To mój zięć!!!Boski jest w tych słuchawkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka a Ola 22.03.06, 19:10 widziałyscie debiut Oli? Jaka śliczna dziewczynka. I ile ma włosków...(nie, zebym miała jakies kompleksy, ze u mnie ktos mały wciąż łysy jest, nie) Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Zimka! 26.03.06, 15:22 Zrobiłaś piękny obraz naszych wszystkich maluchów Że Ci się chciało!!! Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar Re: Zimka! 27.03.06, 17:21 WOW! Ale cudne wiosenne berbecie! Świetny pomysł i jak świetnie wykonany) Zimka na montażystke zdjęć! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Julcia 23.03.06, 14:09 sliczna dziewczynka. No i z technika za pan brat Najbardziej podoba mi sie powazna minka nr 3 Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Jachu i Olek 27.03.06, 23:05 Jachu podwodny - rewelacja! Jachu chodzacy - gratulacje!!! Olek - powaga godna Malucha. Ciekawe o czym mysli? Chyba mu nie zal zimy? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Matuś 28.03.06, 15:36 Matuś w każdej odsłonie wygląda świetnie. Może już nie gniewa się na Frutkę i wróci do niej, coooo? I naprawdę, ale to naprawdę jestem pod wrażeniem jego umiejętności budowlanych!!! I widać, że spacer bez czapki wyjątkowo mu odpowiada Mmala, to on ma dywan w żyrafy??!! Gdzie takie cudo można znaleźć??? Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Matuś i Frutka 28.03.06, 15:38 Matek budowniczy jest boski. Lecę zamówić klocki dla Jacha, może też "kilkadziesiąt" (hehehehe) minut sie tym zajmie)))))) A Frutka jak zwykle mnie urzeka) Taka duża pannica i do tego fotogeniczna Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Frutka i Matek 28.03.06, 15:42 ale Frutka ma diabła w oczach -Wenus „współczuje” chyba oczy to musisz mieć wszędzie a jak ona juz duża. a na ta szafę to naprawdę sama włazi? Bo mnie to trochę przeraziło jak sobie wyobraziłam pierożka buszującego po regałach a Matek jest fantastyczny i bardzo do Ciebie Mamala podobny ..nie wyprzesz sie syna oj nie te oczy śliczne i jaki zdolny z niego budowniczy no no no... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Zdjęcia- nowy wątek 28.03.06, 16:01 Jachu jest bosssski!! oby tylko bystrosci w zakladaniu bucikow po tacie nie odziedzczyl)i fure ma taka, ze nie pogadasz, Enja, moze umowimy chlopakow na jakies wyscigi??? Olek? no cos Ty? nie martw sie! zima wroci za jakies pol roku!! Frutka z nowa fryzura a la czeski pilkarz jest swietna! a kucyk mnie rozwalil po prostu!!Minki ma jak zwykle boskie i ten blysk w oku.... El Sylwana, jakbys zobaczyla mojego meza, to bys zmienila zdanie na temat tego do kogo jest Matek podobny.Moze i ma moje oczy ale cala reszta po tatusiu Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Frutella, Mateusz, Olek i Jachu 28.03.06, 16:49 Frutella jak zwykle ma w zanadrzu zestaw min i ten figlarny błysk w oku A jaka wygimnastykowana - człowiek guma pod tym krzesłem ))Czy ta pierwsza fotka to do paszportu?? Wenus te zębole z tyłu to czwórki czy piątki?? A wiosenny Mateusz to niezły budowlaniec OK Mmala już wierzymy ) Widać, że pływanie sprawia mu radochę ?! Olek melancholijny - świetny A gdzie te "pióra" Jacha? Widzę, że już wystylizowany tak bardziej na przedszkolaka )) Zdjęcie podwodne wspaniałe Aż zatęsniłam za basenem ... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Pierozek!! 28.03.06, 16:56 no po prsotu CUDO! i czyje to nby dzieci maja problemy z samodzielnym zasypianiem?;_)El sylwana, co Ty jej taka nudan bajke dalas do czytania? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Pierozek!! 28.03.06, 17:05 o i Pierożek się pojawił ) słodkooo wygląda, ale książeczka chyba nie podpasowała ) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Pierozek!! 28.03.06, 18:05 Ula cudownie wygląda, gdy śpi zmęczona lekturą! Nie mogliście kupić jej jakiejś bardziej zajmującej książeczki? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Frutella, Mateusz, Olek i Jachu 28.03.06, 18:08 Xemm, tak, to zdjęcie z serii paszportowej. Miałam Ci coś napisać o formalnościach paszpotowych, ale szczerze mówiąc, jeszcze się za to nie zabraliśmy. Jedynym naszym sukcesem pod tym względem jest sesja fotograficzna :- ) A zęby to jedna czwórka i jedna piątka Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: Frutella, Mateusz, Olek i Jachu 28.03.06, 22:51 zbiorówka zimki jest the best. No i pływający Jach i Mateusz..... cudni No i ual vel pierożek - moje pierwsze wrażenie: biedne dziecko kazali jej jeść aż wszyetko zje i dziecię zasnęło bo już sie zmęczyło ty le siedziało. ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Frutka, Matus i Pierozek 28.03.06, 17:57 Frutka - jaka ona duza, naprawde, jak patrze na mojego Szafke i porownuje, to Frutka taka dorosla przy nim No i widac, ze to niezle ziolko)) Matek - budowniczy - jaki skupiony! On w ogole jest powazny, byle co go z rownowagi nie wyprowadzi Pierozek - cudne zdjecia, taka slodka jest jak spi Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Zuzia i Ula 29.03.06, 08:32 Tropikalna, pozalowalas nam zdjec Zuzy, pochwal sie dzieckiem, nie badz taka. Oczy ma slodkie El Sylwana, dameska Ci rosnie))jak jej do twarzy z ta torebla, fju fju, jakby sie z nia urodzila Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Igienka 29.03.06, 11:52 w tej zielonej sukienusi jest boska! Mam nadzieje, ze jak sie zdecydujemy na nastepne dziecko, to bedzie dziewczynka, bede ja tez tak stroic Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Ale duzo zdjec!!! 29.03.06, 13:48 Igienka wyglada jak uosobienie wiosny, ten zielony jej słuzy. (Mmala, zaloze sie, ze bedziesz zakladac sukienki tylko do zdjec albo jak goscie beda mieli sie pojawic, hehe, bo to niewygodne jak diabli, placze sie kolo nog przy raczkowaniu,a tatul sie wkurza, jak podnosi core, bo z sukni sie robi wałeczek) Ula jest cudna- i zasypia w foteliku zupelnie jak Malgol. Mnie sie bardzo podoba to jej zdjecie porzadkowe, ze szczotką. Zdjecia basenowe rewelacja, widac, ze Jachu sie nie wkurza pod woda jak Malgos. Matek SAM buduje takie wieze? Nie wierze... Olek i Zuza jeszcze w wersji zimowej, jak widze. A Frutka bez czapki musiała siać groze w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś