Dodaj do ulubionych

Zdjęcia- nowy wątek

• pampeliszka Srajdzinka 11.02.06, 17:22
      w tej czapce z ogonkiem wyglada jak maly Teletubis.Kapitalna jest w tych
      czapkach. Coz, kazdy ma jakies hobby...Czy Twoja mama nie wolałaby raczej sklepu
      czapkowego otworzyć? Miałaby modelke...
    • matylda301 Re: Zdjęcia- nowy wątek 12.02.06, 21:44

• enja11 Re: Zdjęcia- nowy wątek 13.02.06, 15:39
        Srajdzinka w czapkach jest szałowa!!!! Wcale jej się nie dziwię, ładnego nawet
        czapka nie zeszpeci (też zawsze miałam problemy z wyborem na głowę czegoś w
        czym nie wyglądałabym jak alienwink) Grzywka Frutki moim zdaniem jest prawie
        profesjonalna (żebyś, Wenus, widziała jakie ja schody Jachowi na głowie
        porobiłam - ale to jego wina bo się kręciłwink)
        Anonsuję, że właśnie wstawiłam zdjęcia dokumentujące nową umiejętność Jaszka -
        samodzielne staniewink) Niedługo powinny być.
    • mooh Mała Wiktoria 15.02.06, 20:14
      Ależ słodki mały człowieczek! Witamy po tej stronie brzucha, Wiktorio. Niech
      życie będzie dla Ciebie cudowną przygodą.
      • mmala6 Re: Mała Wiktoria 15.02.06, 22:25
        ale mamy ladne dzieci!!
        Zimka-wstydz sie!dziecko w klatce i jeszcze to publicznie pokazujesz!wink
        Enja- Jachu jest niezly.Zaraz zacznie biegac, on ma to w oczachwink a u Was tak
        cieplo, ze Mlodziez w krotkim rekawku po podlodze lazi?bo Matek to w dwoch
        rekawkach...
        Alex- to piekna jest nasza nowa mala dziewczynka!! co za minkasmile)heloł! tu
        ciotki z forum!!!i juz w rozu od malegowink
        • wiolkak Re: Mała Wiktoria 16.02.06, 10:29
          sama słodycz!!! cuudna jest i taka kruchasmile
    • pampeliszka Daria, Wiki i Jaś 16.02.06, 11:39
      Coż to za udany debiut na forum...Mam nadzieje, ze bedzie ciag dalszy.
      Czyli najmłodsza teraz jest Wiktoria, Bosh, jak to dawno było...
      • xemm1 Re: Daria, Wiki i Jaś 16.02.06, 11:55
        Wszystkie dzieciaczki są suuuper!!
        Alex Wiktoria jest taka słodkaaaa! smile i taka maleńka! Cudo!
    • pampeliszka Szymcio i Maja 17.02.06, 22:19
      Nastepne udane debiuty. Maja jest urocza, a Szymcio słodki.
      • wiolkak Re: Amelka 19.02.06, 12:07
        połączenie czapki i śliniaczka jest bardzo nowatorskie muszę przyznać, sam
        Galliano by się nnie powstydziłwink
        niemniej tak przystojnej kobietce wszystko pasuje!smile))
        • pampeliszka Re: Amelka 19.02.06, 16:12
          w czapce i prawie topless jest rewelacyjna
    • pampeliszka Pani Prezes 19.02.06, 16:09
      na tym zdjeciu z zamknietymi oczkami wcale nie wyglada jak ktos, kto wstaje o 5
      rano i ma wysokie wymagania odnosnie zatrudnianego personelu...
      • wiolkak Re: Pani Prezes 19.02.06, 18:57
        zmyły to ona strzela perfekcyjnie, aż sie boje pomyśleć kim ona zostanie w
        przyszłości, chyba politykiem
    • pampeliszka Wiki i Aleksander 19.02.06, 16:09
      sa niesamowici. Alex, to Ty teraz bedziesz ciagle na forum, nie? A oni sie sami
      soba zajma.
      • alexsc Re: Wiki i Aleksander 19.02.06, 20:37
        postaram siesmile ale Starszy Brat tak kocha Młodszą Siostrę, że nadzór jest
        jednak jak najbardziej wskazanysmile) obfite całusy i ajaaa mogą czasem ją
        pozbawić nosa lub oka, o uchu nie wspomnęwink))
        • wiolkak Re: Małgosia 20.02.06, 09:10
          Ona jest coraz doroślejsza, z każdym nowym zdjęciem jest poważniejsza, że nie
          wspomnę o urodzie również coraz wiekszejsmile
    • miodzio_k Julka 20.02.06, 17:54
      nowy przegląd julii zdjęć
      • wiolkak Re: Szafka 20.02.06, 18:12
        wersja na Połomskiego mnie zabiła!smile)) jestem oczarowana!!!
        natomiast zdjecia stojące wzbudziły zgoła inne uczuciawink chyba załaduję Kaśke w
        gips, może wtedy postoiwink)
        • mmala6 Re: Szafka 20.02.06, 18:46
          alez sie zdjec posypalo!!
          Pam, dzieki za ksiazeczkewink widze,ze draznisz kolezanki z PL i afiszujesz sie z
          pieluchami, ktore u nas sa niedostpne!!
          Wiolka, Ty "prosiaku", co dziecku robisz!? ona ma taka niewinna minke, juz po
          raz kolejny poedjrzewam Cie o sciemewink
          Szafka to juz niemal Szafa!i jaki dzielny na stojaco, fju, fju, fju.
          A jakie Wiktoria ma piekne malenkie rozowe ciuszki!!! ja tez chce takie!! Alex,
          czy Ty jej brwi skubiesz?wink chyba sie nie pytaja na specerach czy to chlopczyk
          czy dziewczynka, nie?winkzdjecie z Aleksandrem cudo!
          • pampeliszka Re: Szafka i kompania 21.02.06, 10:25
            Mmala, to przypadek.I juz wcale nie sa takie swietne, bo 4 za mala a 5 za duza.
            Szafka to jest gosc zawsze zadowolony, czy sie ma sam bawic, czy mama se z niego
            jaja robi, wszystko jedno.
            A Julka ma taki cudny, zdziwiony wyraz twarzy.
            Przy zdjeciu Alex z dziecmi sie wzruszyłam...Jaka Wiki jest malutka. Alex, tak
            własnie powinno wygladac "Macierzynstwo",gdyby ktos chciał malowac- jak Wy
            wszyscy troje razem.
          • wenus.z.willendorfu Re: Szafka 21.02.06, 12:40
            Renatko, to on już stoi?? Ja chyba zatrzymałam się w rozwoju niektórych naszych
            forumowych dzieci dobre kilka miesięcy temu...
            A w peruce wygląda jak gwiazda filmowa smile
            • betiab Re: Czas żebym i ja się pochwaliła 22.02.06, 18:44
              A to moja córeczka Oliwia:

img389.imageshack.us/my.php?image=hpim22922fq.jpg
              • xemm1 Ależ słodziaki... 23.02.06, 14:20
                z tych naszych forumowych dzieciaczków smile
                Widzę debiuty w naszej galerii, Szymon, Majka, Jasiek, no i dwie Julki super
                dzieciaczki smile Czekamy na więcej fotek smile
                To spojrzenie modelki Amelki powala smile
                Rozczuliła mnie fotka Wiki i Aleksandra, ja też chcę siostrzyczkę dla Malunia :-
                )
                Zimka poradnik rewelacyjny, fachowy chwyt i proszę jaka Marysia spokojna,
                przypomniały mi się czasy noworodkowe mojego synka, nasza przygoda z kolką
                trwała 3,5 m-ca wink Wszystkie porady miałam w małym paluszku wink

Wiolka widzę, że Kasia z Maluniem mają wspólne zainteresowania, czytają te same
                książki, u nas furorę robił ananas, a u Was? A za tego prosiaka to kiedyś
                oberwiecie od swojej córy? Słodkie minki robi, wogóle nie mogę sobie jej
                wyobrazić jako tyrana rodziny wink))
                A Małgoś to ostatnio się taki kobiecy zrobił, no i coraz gęściejsza czuprynka :-
                )
                Szafka jest rewelacyjny!!! W peruce wygląda ekstra, szczególnie pierwsza fotka
                rozbawiła mnie do łez wink No i już spionizowany, poważna sprawa smile a jaka
                bryka fju fju wink

Matylda świetnie wygląda w tym teletubisiowym kombinezonie wink)

A Pawełciu maluch jest ślicznym blondziakiem, Iza chyba do Ciebie bardzo
                podobny co??

Oleńka jako fasolka i kangurek taka śliczna smilea jak impreza chrzcinowa, udało
                się trafić, tortem oczywiście wink)
    • cecylia3 Re: Dzieciaki 24.02.06, 08:22
      Niezłae są te dzieciaki smile)))))))))))
      Pozdrawiam wszystkie e-mamy i ich pociechy

www.emilcia.smyki.pl
    • izka_74 mmala 26.02.06, 20:44
      Zdjęcie śpiącego Mateusza w łóżeczku jest boskie po prostu smile
      Nie mówiąc, jak mnie zazdrość z wiadomych przyczyn zżera wink
      • mmala6 Re: mmala 26.02.06, 20:52
        Izka, z jakich przyczyn???oswiec mnie bom ciemna.
        • izka_74 Re: mmala 26.02.06, 23:04
          Oświecam - marzę o tym, żeby Pawełciu zasnął kiedyś tak sam, bez usypiania smile
          Chyba bym film od razu nakręciła, a nie tylko zdjęcie wink
          • mmala6 Re: mmala 26.02.06, 23:05
            aaaaaa, wybacz ale to dla mnie tak normalne, ze nawet o tym nie pomyslalamwink
            Pawelciu jest malutkim synkiem mamusi i musi walczyc o swoje przywileje poki
            jeszcze mozewink
            • wenus.z.willendorfu Re: mmala 27.02.06, 09:39
              Mmala, jak to jest, że dzieci po roczku wyglądają od razu tak dorośle?
              Mateusz jest już przystojnym mężczyzną (chociaż wpartym na ramieniu mamy winki
              dobrze, że go juz zaklepałam dla Laury.
              I jest najsłodszym menelem, jakiego widziałam smileJuż oczyma duszy widzę jego i
              Frutkę w takiej pozycji pod budką z piwem... wink
              • xemm1 Re: mmala 27.02.06, 12:28
                Mateusz jest słodki na wszystkich fotkach, ale na tej na śpiąco, szczególnie smile
                Mmala a gdzie to Matuś jeździł z tymi beczkami??!!wink
                • wiolkak Re: mmala 27.02.06, 16:05
                  przecuudny jest, a zdjęcie na śpiocha znakomite!!! nie wiadomo czy go
                  przytulać, czy się najpierw pośmiaćsmile
                • mmala6 Re: mmala 28.02.06, 19:09
                  Xemm, beczki sa w Carfurze.Polecam! co prawda chyba zadzownie do producenta po
                  chcea AZ 2 zl (dwa zlote polskie) i auto jedzie moze z 30sek.Ale jest supet,
                  buja, buczy i swiatelka swiecawink
    • izka_74 Małgosia i Zosia 28.02.06, 15:03
      Małgoś śpiący jest po prostu odlotowy smile
      A mooh to chyba zrobiła te zdjęcia przed jedzeniem zupy wink
      • wiolkak Re: Małgosia i Zosia 28.02.06, 15:18
        zdjęcia "na śpiocha" są the best of the best of the best, cytując za MiB,
        zarówno Małgoś jak i Matek są przerozkosznismile
        a Zosia jest słodziak, wprawdzie nie widziałam stwórcy tego małego cuda, ale
        mam wrażenie że do Ciebie podobna Mooh?
        • xemm1 Re: Małgosia i Zosia 28.02.06, 16:03
          Małgoś na "śpiocha" zmiękcza serducho niesamowicie smile sama słodycz smile
          A Zosia faktycznie coraz bardziej podobna do mamy smile Ale z tym czystym
          śliniaczkiem to ściema, co?
          • mmala6 Re: Małgosia i Zosia 28.02.06, 19:12
            Pam, dziekuje za dedykacje, hehe, nieziemsko Malgos wyglada! a propos, po czym
            ona taka wymeczona?
            Niezle by wygladal fotomontaz Matka i Malgosi ze zdjec 'na spiocha', mozna by
            zatytulowac 'po imprezie', hehe.

Klusia jest przecudna, juz to Moohowej napisalamwink
            • pampeliszka Re: Małgosia i Zosia 28.02.06, 21:32
              Zosia, za kilka lat, bedzie mogla z tą swoja slodycza i delikatnoscia zastapic
              Bahlede-Curuś w Panu Tadeuszu...
              Malgos padł po zjedzeniu kaszki.
              Wiolka, one wszystkie tak grzecznie wygladaja, kiedy spia. Sciemniacze,kto by
              sie jeszcze nabierał.
              • el_sylwana Re: Małgosia i Matek 03.03.06, 21:27
                śpiący Malgol i Matek sa boscy !!!!!

Izka ja tez bym chciała żeby Ulka zasnęła tak sama z siebie, ale na dzień
                dzisiejszy zestaw śpiocha składa sie ze smoczka, fotela bujanego i mamy jako
                materacyka
    • kasiulek11 Re: Zdjęcia- nowy wątek 01.03.06, 12:34
      Wreszcie i my zostawiliśmy swój fotoślad w galerii NiM. Zapraszamy - zobaczcie
      Michałkasmile
    • renatka_sz Pierozek 03.03.06, 22:39
      to cudna i duza pannica! Moj faworyt to zdjecie z diabelskimi oczetami i
      blyskawicznym smiganiem na kolankach. A co do celulozy, to Szafka tez uwielbiasmile
      • pampeliszka Re: Pierozek 05.03.06, 21:06
        Wreszcie jest Pierożek! Sliczne ma oczy, takie głeboko niebieskie. I strasznie
        duzo włosków!
        • wenus.z.willendorfu Re: Pierozek 07.03.06, 19:32
          Pięknieje jak błyskawica smile))Zresztą zdradzę pewien sekret: w moim prywatnym
          rankingu nazych forumowych dzieciaczków Ula jest zdecydowanie w pierwszej
          dziesiątce!
          A ta bluzeczka w paseczki nie jest przypadkiem z "pewnego sklepu"? wink
    • wenus.z.willendorfu Olek 08.03.06, 11:09
      to juz jest prawdziwy mężczyzna (zwłaszcza jak się patrzy na pierwsze zdjęcie ;-
      ) Chociaż nie wiem, czy z koleżankami obchodzi się odpowiednio delikatnie...wink
      • renatka_sz Re: Olek 08.03.06, 12:20
        racja, Wenus, to samo sobie pomyslalam - Olek w koszuli wyglada jak prawdziwy
        mezczyzna, przystojniaczeksmile
        • mmala6 Re: Olek 08.03.06, 21:47
          alez go stroja do tych zdjec!smile)
          Olek wyglada jak przedszkolak a nie swiezo upieczony roczniak, hihi.
          I gdzie te waleczki, waleczunie, waleczatka?no gdzie??
          • mama_olka Re: Olek 13.03.06, 00:34
            Wałeczuni nietsad

I wcale go nie stroimy do zdjęć, on tak na codzień chodziwink
    • pampeliszka Olek i Szafka 09.03.06, 12:33
      co za chłopaki...Widac, ze juz calkiem dorosłe. Jeden na piwko chodzi, drugi na
      randki.
      • xemm1 Re: Olek i Szafka 09.03.06, 13:36
        Nie no, Olek i Szafka to już poważni kawalerowie, są niesamowici smile
        A i Pierożek i Amelka są cudne smile
    • pampeliszka Iga i Szymek 12.03.06, 10:34
      Dopiero sie zorientowalam, ze Szymek jest prawie w wieku Malgosi. W tej
      czerwieni wygląda obłednie...I pojazd ma niesamowity.
      A Iga się robi coraz bardziej urodziwa.
      • kpaxstar Re: Iga i Szymek 13.03.06, 22:37
        hihi dzięki. Czerwień zafundowałam ja sama a pojazd KrzestnasmileA co do wieku
        Małgosia jest o malutki ciut starszasmile
        • duramgama Czyje to dzieci? 14.03.06, 11:51
          Takie dużeeeee...? To Wasze...?
          Nie może być! wink)))

Zaczne od kruszynki Wiktorii, bo taka tyciunia przy tych wszystkich
          olbrzymach... Jest słodka i tak nierealnie... mała. Z ręka na sercu -
          zapomniałam już jak to jest tulić do piersi takie maleństwo. Oj pozazdrościłam
          Ci Alexsc, przez chwil kilka...

Michałek Kasiulki - pierwszy łobuz Rzeczpospolitej, co? I ten ząb, i ten włos!
          Tylko go wysłać na demonstracjęsmile))

Zimka - co Ty robisz tej biednej Marysi? Nie potrafisz dziecka spokojnie
          nakarmić? Permanentnie po pijaku zasiadacie do kolacji?wink

Pierożkowa Ula dorośleje w oczach. A w oczach... ech te chochliki. Adoratorów
          sznur murowany pod drzwiami. Tylko ją wypuść Sylwano do przedszkola, że o szkole
          nie wspomnę...

Amelka - jak zwykle - śliczna. Szczyt delikatności i dziewczęcości. I ma takie
          ładne kaczuszki w kolorach zbliżonych do naturalnych..wink

A Olek... no,no... Czy mam o nim wciąż myśleć jak o przyszłym zięciu? Coraz
          dojrzalszy, coraz bardziej męski, ale widzę, że jakieś panienki uwodzi;-(, żeby
          nie nazwać rzeczy po imieniu - wciąga je sobie do... ŁÓŻKA!!
          Nie wiem czy Srajdzince się to spodoba, na wszelki wypadek postanowiłam jej tego
          kompromitującego zdjęcia nie pokazywać...

Szafka - jak zwykle występuje w roli wielkiego luzaka. Optuję za nadaniem mu
          tytułu Hedonisty Rokusmile

Nasza nowa Dusiowa Julcia - zdjęcie ze spineczką we włosach - na okładkę
          "Dziecka" z podpisem "skąd się biorą takie śliczne kobietki na świecie?"

Iga - czy Ty nie za szybko chcesz zacząć uciekać? Co za rozwój...
          A tak całkowicie poważnie - rehabilitujecie jej stópki? Bo widzę, że ma chyba
          ten sam problem, z którym borykalismy się u Srajdzinki - stopy w rogalik do
          środka...

Szymek - boski jako czerwony kapturek. Chociaż jak znam chłopaków - pewnie
          lepiej czułby się w roli wilkasmile (pożerającego czekoladę z koszyczka dla
          Babuni...smile

Juliuszek - deikatny jak dziewczynka, o rzęsach nie wspomnę... Nie chciałabym
          niczego sugerować, ale chyba pasowałby do słodkiej Julci.

Nowe zdjęcia Srajdzinki wysłałam, może niebawem się pokażą.
          • mmala6 Srajdzinka 14.03.06, 13:14
            Duramgamo, jak zwykle jestem zachwycona Twoja corka, rosnie i pieknieje w
            oczach!! wlosow ma juz mnogo, wysoka jest bardzo czy to takie zdjecie???ja
            mysle,ze nie baletnica, nie modelka ale bibliotekarka to z niej bedzie, ze az!!smile)
            A bluzeczka jest 'tendencyjna'wink)a usmiech na dobranoc r o z k o s z n y !!smile
            • xemm1 Re: Srajdzinka 14.03.06, 16:11
              Srajdzinka jak zwykle rozkoszna smile i tak ślicznie się uśmiecha smile
            • renatka_sz Re: Srajdzinka 14.03.06, 18:05
              Srajdzinka jak zwykle sliczna i oczytanasmile Moje typy: zdjecie w koszulce
              tendencyjnejsmile i przed polka z ksiazkami - suuuuper!
            • kpaxstar Re: Srajdzinka 14.03.06, 22:21
              Duramgamo Córcia nie tylko piękna ale i inteligentna (widać po oczach i po
              zdjęciachsmile) Super fotki, a szczególne to jako modelka... kto wie, kto wie...smile
              • pampeliszka Re: Srajdzinka 15.03.06, 09:10
                jest super. Moj faworyt to zdjecie z ksiazkami...
                Jak one to robia, ze tak szybko rosną? Przed chwila ogladalam przeciez zdjecia,
                jak Srajdzinka sie uczy chodzic.
          • ciociamartynki Re: Czyje to dzieci? 14.03.06, 14:06
            > Juliuszek - deikatny jak dziewczynka, o rzęsach nie wspomnę... Nie chciałabym
            > niczego sugerować, ale chyba pasowałby do słodkiej Julci.
            bo JUliuszek to Julka ( chyba ja po prostu rodzice tak nazywaja)
            • duramgama Re: Czyje to dzieci? 14.03.06, 17:24
              ciociamartynki napisała:

> > Juliuszek - deikatny jak dziewczynka, o rzęsach nie wspomnę... Nie chciał
              > abym
              > > niczego sugerować, ale chyba pasowałby do słodkiej Julci.
              > bo JUliuszek to Julka ( chyba ja po prostu rodzice tak nazywaja)

he hesmile No to cofam propozycje o związku z Julką. Widać Julki wszystkie takie
              kobiecesmile
              • tu.acha duramgamo 14.03.06, 18:39
                Stópek nie rehabilitujemy. Ortopeda powiedział (choć to bardzo dawno było), że
                nie trzeba nic robić, tylko drapać zewnętrzne krawędzie - no to drapiemy i
                gilgamy. generalnie stópki ma proste, choć najbardziej lubi je właśnie wywijać.
                • matylda301 Re: Szafka 15.03.06, 22:42
                  Szafka to mój faworyt i napić się potrafi i zabawić. Wie, że nie należy reszcie
                  w zabawie przeszkadzać i dyskretnie opuszcza miejsce przy stole. A`propos czy
                  już jest zakontraktowany? bo pogubiłam się w tych mariażach, jak nie, to ja go
                  chcę na zięcia(córke w razie problemów przekonam)-teściowa, która lubi piwo to
                  jest ktoś!!!
                  • renatka_sz Re: Szafka 15.03.06, 23:21
                    Matylda, Twoja corka tez mi sie bardzo podobasmile Szafce jutro zdjecia pokaze,
                    mysle ze zaakceptuje nasza decyzjesmile))
                  • renatka_sz Zuzia 15.03.06, 23:33
                    Matyldo, nie "nowa dziewczyna Szafki", tylko "dziewczyna Szafki", bo on
                    wczesniej zadnej nie mial! Klusie mu sprzatnal sprzed nosa Kurczak, wiec Twoja
                    sliczna Zuzka jest jego pierwsza narzeczonasmile Ale mam fajna synowa, no, no!
                    • xemm1 Kuba 17.03.06, 13:53
                      Ależ on wyrósł!!! kawał faceta smile Kubona możesz zdradzić wymiary Kubusia,
                      wzrost, waga...etc...
                      • pampeliszka Re: Kuba 17.03.06, 18:52
                        to zdjecie z kielbasa jest rewelacyjne
                        on wcale nie wyglada na roczniaka, no ale na takiej diecie to sie nie dziwie...
                        • kasiulek11 Re: Kuba 20.03.06, 15:48
                          Rewelacja! Zdjęcia Kuby świetnie się uzupełniają z wierszykiem Duramgamysmile
                          No ale czegóż się spodziewać skoro model tak wdzięczny i do fotografowania i
                          do opiewania przez poetów...smile
    • renatka_sz Frutka i Kurczak 19.03.06, 22:05
      Zdjecia rewelacyjne, szczegolne ostatniesmile
      Tylko jest jeden szkopul - jak to zobacza Klusia i Matek, to na bank bedzie
      dymsmile))
      • mooh Re: Frutka i Kurczak 20.03.06, 10:48
        Klusia zobaczyła. Jest dym.
        • matylda301 Re: Zimka 20.03.06, 15:15
          Jak ona pieknie raczkuje. Jestesmy zazarosne, ze az hmmm..., ide mloda rzucic
          na kolana.
    • pampeliszka Marysia i Michaś 20.03.06, 20:08
      Marysia na kaczym polowaniu jest super. Uwazaj, Zimka, bo Ci ją niedlugo cenzura
      wytnie. Niesamowite jest, ile ona ma wloskow. Michaś zresztą tez. Czy oni są
      parą? Bo juz sie gubie...
      • xemm1 Re: Szafka meloman ;) 22.03.06, 08:44
        w tych słuchawkach wygląda przerewelacyjnie smile))
        • matylda301 Re: Szafka meloman ;) 22.03.06, 14:33
          Ha!!!To mój zięć!!!Boski jest w tych słuchawkach.
        • matylda301 Re: Zimka 22.03.06, 14:34
          Galeria cudna poprostu!!!
          • pampeliszka a Ola 22.03.06, 19:10
            widziałyscie debiut Oli? Jaka śliczna dziewczynka. I ile ma włosków...(nie,
            zebym miała jakies kompleksy, ze u mnie ktos mały wciąż łysy jest, nie)
          • izka_74 Zimka! 26.03.06, 15:22
            Zrobiłaś piękny obraz naszych wszystkich maluchów smile Że Ci się chciało!!!
            Gratulacje! smile
            • kpaxstar Re: Zimka! 27.03.06, 17:21
              WOW! Ale cudne wiosenne berbecie! Świetny pomysł i jak świetnie wykonanysmile)
              Zimka na montażystke zdjęć!
    • renatka_sz Julcia 23.03.06, 14:09
      sliczna dziewczynka. No i z technika za pan bratsmile Najbardziej podoba mi sie
      powazna minka nr 3smile
    • renatka_sz Jachu i Olek 27.03.06, 23:05
      Jachu podwodny - rewelacja! Jachu chodzacy - gratulacje!!!
      Olek - powaga godna Malucha. Ciekawe o czym mysli? Chyba mu nie zal zimy?
    • wenus.z.willendorfu Matuś 28.03.06, 15:36
      Matuś w każdej odsłonie wygląda świetnie. Może już nie gniewa się na Frutkę i
      wróci do niej, coooo? wink
      I naprawdę, ale to naprawdę jestem pod wrażeniem jego umiejętności
      budowlanych!!!
      I widać, że spacer bez czapki wyjątkowo mu odpowiada smile

Mmala, to on ma dywan w żyrafy??!! Gdzie takie cudo można znaleźć???
      • enja11 Re: Matuś i Frutka 28.03.06, 15:38
        Matek budowniczy jest boski. Lecę zamówić klocki dla Jacha, może
        też "kilkadziesiąt" (hehehehe) minut sie tym zajmiewink))))))
        A Frutka jak zwykle mnie urzekasmile) Taka duża pannica i do tego fotogenicznawink
    • el_sylwana Frutka i Matek 28.03.06, 15:42
      ale Frutka ma diabła w oczach -Wenus „współczuje” chyba oczy to musisz mieć
      wszędzie a jak ona juz duża. a na ta szafę to naprawdę sama włazi? Bo mnie to
      trochę przeraziło jak sobie wyobraziłam pierożka buszującego po regałach

a Matek jest fantastyczny i bardzo do Ciebie Mamala podobny ..nie wyprzesz sie
      syna oj nie te oczy śliczne i jaki zdolny z niego budowniczy no no no...
    • mmala6 Re: Zdjęcia- nowy wątek 28.03.06, 16:01
      Jachu jest bosssski!!wink oby tylko bystrosci w zakladaniu bucikow po tacie nie
      odziedzczylwink)i fure ma taka, ze nie pogadasz, Enja, moze umowimy chlopakow na
      jakies wyscigi???
      Olek? no cos Ty? nie martw sie! zima wroci za jakies pol roku!!wink
      Frutka z nowa fryzura a la czeski pilkarz jest swietna! a kucyk mnie rozwalil po
      prostu!!smileMinki ma jak zwykle boskie i ten blysk w oku....

El Sylwana, jakbys zobaczyla mojego meza, to bys zmienila zdanie na temat tego
      do kogo jest Matek podobny.Moze i ma moje oczy ale cala reszta po tatusiuwink
      • xemm1 Frutella, Mateusz, Olek i Jachu 28.03.06, 16:49
        Frutella jak zwykle ma w zanadrzu zestaw min i ten figlarny błysk w okusmile A
        jaka wygimnastykowana - człowiek guma pod tym krzesłem wink))Czy ta pierwsza
        fotka to do paszportu?? Wenus te zębole z tyłu to czwórki czy piątki??
        A wiosenny Mateusz to niezły budowlaniec smile OK Mmala już wierzymy smile)
        Widać, że pływanie sprawia mu radochę ?!
        Olek melancholijny - świetny smile
        A gdzie te "pióra" Jacha? Widzę, że już wystylizowany tak bardziej na
        przedszkolaka wink)) Zdjęcie podwodne wspaniałe smile Aż zatęsniłam za basenem ...
        • mmala6 Pierozek!! 28.03.06, 16:56
          no po prsotu CUDO!smile
          i czyje to nby dzieci maja problemy z samodzielnym zasypianiem?;_)El sylwana, co
          Ty jej taka nudan bajke dalas do czytania?wink
          • xemm1 Re: Pierozek!! 28.03.06, 17:05
            o i Pierożek się pojawił smile) słodkooo wygląda, ale książeczka chyba nie
            podpasowała wink)
            • wenus.z.willendorfu Re: Pierozek!! 28.03.06, 18:05
              Ula cudownie wygląda, gdy śpi zmęczona lekturą! Nie mogliście kupić jej jakiejś
              bardziej zajmującej książeczki? wink
        • wenus.z.willendorfu Re: Frutella, Mateusz, Olek i Jachu 28.03.06, 18:08
          Xemm, tak, to zdjęcie z serii paszportowej. Miałam Ci coś napisać o
          formalnościach paszpotowych, ale szczerze mówiąc, jeszcze się za to nie
          zabraliśmy. Jedynym naszym sukcesem pod tym względem jest sesja fotograficzna :-
          )
          A zęby to jedna czwórka i jedna piątka
          • miodzio_k Re: Frutella, Mateusz, Olek i Jachu 28.03.06, 22:51
            zbiorówka zimki jest the best. No i pływający Jach i Mateusz..... cudni
            No i ual vel pierożek - moje pierwsze wrażenie: biedne dziecko kazali jej jeść
            aż wszyetko zje i dziecię zasnęło bo już sie zmęczyło ty le siedziało. smile)))))))
    • renatka_sz Frutka, Matus i Pierozek 28.03.06, 17:57
      Frutka - jaka ona duza, naprawde, jak patrze na mojego Szafke i porownuje, to
      Frutka taka dorosla przy nimsmile No i widac, ze to niezle ziolkosmile))
      Matek - budowniczy - jaki skupiony! On w ogole jest powazny, byle co go z
      rownowagi nie wyprowadzismile
      Pierozek - cudne zdjecia, taka slodka jest jak spismile
      • mmala6 Zuzia i Ula 29.03.06, 08:32
        Tropikalna, pozalowalas nam zdjec Zuzy, pochwal sie dzieckiem, nie badz taka.
        Oczy ma slodkiesmile

El Sylwana, dameska Ci rosniesmile))jak jej do twarzy z ta torebla, fju fju, jakby
        sie z nia urodzilawink
    • renatka_sz Igienka 29.03.06, 11:52
      w tej zielonej sukienusi jest boska! Mam nadzieje, ze jak sie zdecydujemy na
      nastepne dziecko, to bedzie dziewczynka, bede ja tez tak stroicsmile
      • pampeliszka Ale duzo zdjec!!! 29.03.06, 13:48
        Igienka wyglada jak uosobienie wiosny, ten zielony jej słuzy.
        (Mmala, zaloze sie, ze bedziesz zakladac sukienki tylko do zdjec albo jak goscie
        beda mieli sie pojawic, hehe, bo to niewygodne jak diabli, placze sie kolo nog
        przy raczkowaniu,a tatul sie wkurza, jak podnosi core, bo z sukni sie robi wałeczek)
        Ula jest cudna- i zasypia w foteliku zupelnie jak Malgol. Mnie sie bardzo podoba
        to jej zdjecie porzadkowe, ze szczotką.
        Zdjecia basenowe rewelacja, widac, ze Jachu sie nie wkurza pod woda jak Malgos.
        Matek SAM buduje takie wieze? Nie wierze...
        Olek i Zuza jeszcze w wersji zimowej, jak widze.
        A Frutka bez czapki musiała siać groze w Krakowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka