kasiabambo 03.01.06, 00:12 Jak wyzej-pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joa8 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 09:07 pewnie wiklinowy? czy tak? mysmy mieli taki, na kółeczkach, cudny, wspaniały, słodki, marzyłam o nim całą ciąże Antoś spał w nim do początków szóstego miesiąca. POtem zaczął się podnosić i koszyk był juz za płytki. Teraz leży złożony na szafie i czeka na następnego lokatora Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 09:36 Joa, a to nie kolyska? Moze koszyk na rower dla dziecka?? Odpowiedz Link Zgłoś
joa8 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 09:38 ja miałam koszyk bez kołyski jeszcze jeden koszyk przyszedł mi do głowy - taki sklepowy z supermarketu, to od 11 miesiąca, jak dobrze siedzi, radochy co niemiara i zakupy mozna spokojnie zrobic ) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 09:41 czemu od 11tego?? ja Matka sadzalam juz duzo wczesniej! ale jestem bezmyslna matka, czy nie zrobilam mu krzywdy? tak bardzo kocham mojego synusia ze umarlabym gdyby cos u sie stalo przez to ze posadzilam go wczesniej do koszyka!! (polecialam Niemowlakiem) p.s Joa, jak tak przygotowania do Wielkiej Rocznicy?? Odpowiedz Link Zgłoś
joa8 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 09:50 zastanów się co robisz! trzeba się trochę poświęcić i nosić dziecko! ale matki dziś to tylko o wygodzie swojej myślą, a potem się dziwią, że dziecko ma problemy z kręgosłupem!!! ) Och, urodzinki się zbliżają )) Będą dwie imprezki, w czwartek, 12 stycznia przyjdzie koleżeństwo Antosia, a w sobotę przyjedzie rodzinka. Menu już obmyślone, wystrój domu też. Tylko mam problem z prezentem. M0i rodzice imoi rodzice i teściowa chcą kupić coś składkowego dla Antosia No i jest problem, gdyz moje dziecko posiada WSZYSTKO!!! butki są, ubranka na wiosnę są, wszelkie zabawki edukacyjne są, wózek jest, krzesełko jest. Myślałam o takim nosidle na plecy, na stelażu, choć to wprawdzie prezent bardziej dla nas . Mamy z doświadczeniem - powiedzcie mi, takie nosidło się przydaje? Myślałam jeszcze o takich plastikowych, kolorowych mebelkach z ikei - stolik i krzesełka. A może Wy cos mi podsuniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 09:56 oh, nigdy sobie nie wybacze ze poszlam na latwize wsadzilam go do tego koszyka! w Tesco! i w Biedronce! i w Ikea! i w Leroy Merlin! !!! bede sie smazyc w piekle! Joa, a moze po prostu kasa?i w razie czego bedziesz miala na cos co Ci moze za pol roku przyjdzie do glowy? Mebelki z Ikea sa fajne, co prawda sa chyba w kazdym dzieciecym pokoju w PL i nawet w przychodni do ktorej chdzimy ale co tam! A jezdzidlo Antek ma? A nie za bardzo Ty go rozpieszczasz?butki sa, ubranka sa, wszelkie zabawki edukacyjne....poprzewraca sie chlopakowi w glowie! Odpowiedz Link Zgłoś
joa8 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 10:05 to nie ja go tak rozpieszczam!!! to mikołaj )) o kasce też myślałam, ale dziadkowie na to nie pójdą, chcą dać coś konkretnego. A może kanon książek dziecięcych, np: całe Muminki z okolicznościowym wpisem. Będzie Antoś miał miłą pamiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka joa 03.01.06, 10:22 a moze mały rowerek albo samochodzik, w ktorym bedzie mogl jezdzic? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: joa 03.01.06, 10:29 albo jakis zestaw zabawek do piaskownicy i parku Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabambo Re: Ale mnie rozbawilyscie:)))) 03.01.06, 11:09 Witajcie,ja nie sprecyzowalam pytania-chodzi mi o koszyk wiklinowy na drewnianych nozkach-DO SPANIA-do kiedy,bo moj maluch ma ponad dwa miesiace i coraz mniej w nim miejsca.Pozdrawiam goraco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Ale mnie rozbawilyscie:)))) 03.01.06, 11:13 to jednak Joa miala racje z tym koszykiem No coz, jak ma malo miejsca, to sie chyba musisz szarpnac na klasyczne lozeczko Odpowiedz Link Zgłoś
joa8 Re: Ale mnie rozbawilyscie:)))) 03.01.06, 11:20 ) mój Antoś z tych drobniejszych dzieci, więc pięć miesięcy w koszyku pospał. Dopiero jak zaczął piętkami dziury w wiklinie wiercić, to, z żalem, skręciliśmy łóżeczko. Jak ja kocham ten koszyk )) Jakbym mogła, to sama bym w nim spała, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabambo Re: Ale mnie rozbawilyscie:)))) 03.01.06, 14:45 nooooo!!! slodziutkie sa te koszyki-i co najwazniejsze,malo miejsca zajmuja.Mojemu Kubusiowi wystarczy w nim miejsca pewnie jeszcze miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś