Dodaj do ulubionych

KOSZYK-do ktorego miesiaca????

03.01.06, 00:12
Jak wyzej-pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mooh Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 00:13
      Jaki koszyk?
    • joa8 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 09:07
      pewnie wiklinowy? czy tak?
      mysmy mieli taki, na kółeczkach, cudny, wspaniały, słodki, marzyłam o nim całą
      ciąże smile
      Antoś spał w nim do początków szóstego miesiąca. POtem zaczął się podnosić i
      koszyk był juz za płytki.
      Teraz leży złożony na szafie i czeka na następnego lokatora smile
      • mmala6 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 09:36
        Joa, a to nie kolyska?
        Moze koszyk na rower dla dziecka??tongue_out
        • joa8 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 09:38
          ja miałam koszyk smile bez kołyski
          jeszcze jeden koszyk przyszedł mi do głowy - taki sklepowy smile z supermarketu,
          to od 11 miesiąca, jak dobrze siedzi, radochy co niemiara i zakupy mozna
          spokojnie zrobic smile)
          • mmala6 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 09:41
            czemu od 11tego?? ja Matka sadzalam juz duzo wczesniej! ale jestem bezmyslna
            matka, czy nie zrobilam mu krzywdy? tak bardzo kocham mojego synusia ze
            umarlabym gdyby cos u sie stalo przez to ze posadzilam go wczesniej do koszyka!!
            (polecialam Niemowlakiemwink)
            p.s Joa, jak tak przygotowania do Wielkiej Rocznicy??
            • joa8 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 09:50
              zastanów się co robisz! trzeba się trochę poświęcić i nosić dziecko! ale matki
              dziś to tylko o wygodzie swojej myślą, a potem się dziwią, że dziecko ma
              problemy z kręgosłupem!!!
              smile)

Och, urodzinki się zbliżają smile)) Będą dwie imprezki, w czwartek, 12 stycznia
              przyjdzie koleżeństwo Antosia, a w sobotę przyjedzie rodzinka. Menu już
              obmyślone, wystrój domu też.
              Tylko mam problem z prezentem. M0i rodzice imoi rodzice i teściowa chcą kupić
              coś składkowego dla Antosia No i jest problem, gdyz moje dziecko posiada
              WSZYSTKO!!! butki są, ubranka na wiosnę są, wszelkie zabawki edukacyjne są,
              wózek jest, krzesełko jest.
              Myślałam o takim nosidle na plecy, na stelażu, choć to wprawdzie prezent
              bardziej dla nas wink.
              Mamy z doświadczeniem - powiedzcie mi, takie nosidło się przydaje?
              Myślałam jeszcze o takich plastikowych, kolorowych mebelkach z ikei - stolik
              i krzesełka.
              A może Wy cos mi podsuniecie?
              • mmala6 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 09:56
                oh, nigdy sobie nie wybacze ze poszlam na latwize wsadzilam go do tego koszyka!
                w Tesco! i w Biedronce! i w Ikea! i w Leroy Merlin! !!! bede sie smazyc w piekle!

Joa, a moze po prostu kasa?i w razie czego bedziesz miala na cos co Ci moze za
                pol roku przyjdzie do glowy?
                Mebelki z Ikea sa fajne, co prawda sa chyba w kazdym dzieciecym pokoju w PL i
                nawet w przychodni do ktorej chdzimy ale co tam!wink
                A jezdzidlo Antek ma?
                A nie za bardzo Ty go rozpieszczasz?butki sa, ubranka sa, wszelkie zabawki
                edukacyjne....poprzewraca sie chlopakowi w glowie!wink
                • joa8 Re: KOSZYK-do ktorego miesiaca???? 03.01.06, 10:05
                  to nie ja go tak rozpieszczam!!! to mikołaj smile))
                  o kasce też myślałam, ale dziadkowie na to nie pójdą, chcą dać coś konkretnego.
                  A może kanon książek dziecięcych, np: całe Muminki z okolicznościowym wpisem.
                  Będzie Antoś miał miłą pamiątkę
                  • pampeliszka joa 03.01.06, 10:22
                    a moze mały rowerek albo samochodzik, w ktorym bedzie mogl jezdzic?
                    • joa8 Re: joa 03.01.06, 10:28
                      o, nie pomyslałam o tym smile dobry pomysł
                      • pampeliszka Re: joa 03.01.06, 10:29
                        albo jakis zestaw zabawek do piaskownicy i parku
                        • kasiabambo Re: Ale mnie rozbawilyscie:)))) 03.01.06, 11:09
                          Witajcie,ja nie sprecyzowalam pytania-chodzi mi o koszyk wiklinowy na
                          drewnianych nozkach-DO SPANIA-do kiedy,bo moj maluch ma ponad dwa miesiace i
                          coraz mniej w nim miejsca.Pozdrawiam goraco!!!
                          • mmala6 Re: Ale mnie rozbawilyscie:)))) 03.01.06, 11:13
                            to jednak Joa miala racje z tym koszykiemwink
                            No coz, jak ma malo miejsca, to sie chyba musisz szarpnac na klasyczne lozeczkosmile
                            • joa8 Re: Ale mnie rozbawilyscie:)))) 03.01.06, 11:20
                              smile)
                              mój Antoś z tych drobniejszych dzieci, więc pięć miesięcy w koszyku pospał.
                              Dopiero jak zaczął piętkami dziury w wiklinie wiercić, to, z żalem, skręciliśmy
                              łóżeczko. Jak ja kocham ten koszyk smile)) Jakbym mogła, to sama bym w nim spała,
                              hihihi
                              • kasiabambo Re: Ale mnie rozbawilyscie:)))) 03.01.06, 14:45
                                nooooo!!! slodziutkie sa te koszyki-i co najwazniejsze,malo miejsca
                                zajmuja.Mojemu Kubusiowi wystarczy w nim miejsca pewnie jeszcze miesiac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka