anka2102 16.01.06, 22:22 chciałam swojej corce 2letniej podac tabletki homeopatyczne, ale jet napisane zeby dac podjęzykowo, boję sie o zakrztuszenie, Mam pytanie czy mozna takie tabletki rozpuścić w niewielkiej ilości wody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flurcia Re: tabletki podjęzykowe 17.01.06, 07:55 Ja dawałąm normalnie do ssania. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: tabletki podjęzykowe 17.01.06, 07:58 może ssać lub możesz rozpuścić w jak najmniejszej iloć wody. Odpowiedz Link Zgłoś
kataha1 Re: tabletki podjęzykowe 17.01.06, 13:44 Tabletki można rozpuścic w niewielkiej ilości wody i podać dziecku. Ja swojej córeczce malutkie granulki dolicocilum podawałam od razu do buzi to były dla niej jak cukierki. Zadziałało. Nie zakrztusiła się. Tylko ona ma 2 latka. Pocema bardzo stosowanie leków homeopatycznych zwłaszcza przy przewlekłych chorobach. Ale wtedy już dobrze jest skontaktowac sie z lekarzem homeopatą. Moja rodzina stosuje leki homeopatyczne. Odnoszą one dobry skutek gdzy choroba jest zaawansowana , to bardzo zmiejszaja dolegliwości. Pozdrawiam K .aukcjewp.wp.pl/show_user_auctions.php?uid=4069799 Odpowiedz Link Zgłoś