mmala6 03.02.06, 09:29 Dziewczyny, dajcie mi troche mleczka do kawy, bo nie mam zadnego zabielacza i pije czarna!! Dzien dobry U nas mrozik....znowu...A zasypialam z nadzieja,ze jak wstane to bedzie zielono za oknem...marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemm1 Re: kawa bez mleka 03.02.06, 09:32 Uwaga Mmala wlewam, zabieliła się? ) Pogoda okropna, tak mi narobiłaś apetyciku na tą wiosnę, a tu co.....buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: kawa bez mleka 03.02.06, 09:34 dzieki, juz lepiej , mniam Mialam nadzieje, ze jak bedziemy o niej duzo mowic, to sie szybciej pojawi.Moze musimy krzyknac wszystkie RAZEM? Ale mnie od rana dziecko wkurza! oddam za darmo!! Odpowiedz Link Zgłoś
alcia76 Re: kawa bez mleka 03.02.06, 10:13 No to ja szybciochem pije z wami kausie puki moje dziecie spi i mam chwile na relax)))Zaraz idziemy na szczepienie i jak zwykle ja jestem tym bardziej przejeta niz moje dziecie podczas szczepienia.Dlatego kawusie dobrze mi teraz zrobi))A mozejakies ciasteczko do niej? Ja bym zjadla torcika czekoladowego z takim tlustym kremem w srodku.)) Ala Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Mmala 03.02.06, 10:39 dlaczego wkurza? czyzbys na nim usiadła, jak Kubona wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 03.02.06, 10:46 bo o 2,54 nagle zglodnial tak,ze cale osiedle slyszalo! ja rozumiem, ze czlowiek moze byc glodny ale ten czlowiek nie jest juz noworodkiem i powinien zrozumiec,ze inny czlowiek czyli mama chcialby pospac.A jak juz koniecznie chce jesc, to niech daje temu wyraz w bardziej cywilizowany sposob a nie drze sie jak przy kolce, zabkach i zatwardzeniu razem wzietych! Poza tym czlowiek poszedl spac o 23!! i po nocnej pobudce mialam prawo, no powiedz sama, mialam czy nie?, miec nadzieje,ze czlowiek pospi conajmniej do tej 9tej.A czlowiek sie obudzil o 8,10 i koniecznie i w tym momencie domagal sie zabawy nowa zabawka!Oh, nie! nie samemu! najlepiej sie bawi z mama przeciez! Potem czlowiek lazil za mna i wisial u nogawki mowiac najzalosniejsze na swiecie "mamamamamamamamamamamama" podczas gdy drugi czlowiek robil sniadanie, kawe (bez mleka!!), myl zeby, ubieral sie itp itd. Teraz czlowiek lezy w lozeczku i jak SAM nie zasnie, to wyrzuce mu wszystkie zabawki na smietnik!o wlasnie tak zrobie! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 03.02.06, 10:50 no i niestety...ide spakowac zabawki do wora! w koncu rodzic musi byc konsekwentny, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mmala 03.02.06, 10:54 jaka Ty sie zrobilas brutalna po nieprzespanej nocy, Mmala to Matek niech sie cieszy, ze dobrze sypia... wlasciwie powinnam Ci Malgola podrzucic na tydzien, a Duram dodac Srajdzinke, wiesz? a tak na serio, to doskonale rozumiem, Malgol dzis budzil mnie w nocy 3 razy, a potem wstal o 6.30 i szalal po domu (sam), glownie oczywiscie jojczal kolo lozka, albo po mnie chodzil i dopiero po 8 postanowil do mnie dolaczyc i spalysmy prawie do 10, wiec znowu rytm dnia moge se do kosza wyrzucic... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 03.02.06, 10:56 ze niby moje dziecko takie idealne?hehehe kon by sie usmial!on co prawda z nami nie spi i coraz czesciej zdarza mu sie przespac cale noce ale to nie znaczy jeszcze, ze jest super! Teraz chyba usypia a cos stukaja w bramie!!wrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mmala 03.02.06, 11:00 ja tam bym sie w ciemno zamienila na noce z Toba, Mmala, Xemm pewnie tez i Duram, nie mowiac o Izce, ktora ma najbardziej przewalone widzisz, postraszylas Matka i idzie spac to pewnie tej nowej zabawki mu zal a Malgos siedzi i pranie układa, dzizas, jak ona kocha sie grzebac w ciuchach... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 03.02.06, 11:19 Malgosia typowa kobietka Aby byla jasnosc, Matek jednak postanowil nie spac ani sam ani z moja pomoca!wczoraj zasnal dopiero o 14tej, niezle co? i spal do 17 tej.Jak dzis ma podobny plan, to zwariuje z nim do tej 14tej. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mmala 03.02.06, 11:20 widocznie uznal, ze juz jest maluch, a nie niemowlak i sie nalezy tylko jedna drzemka, a nie dwie... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 03.02.06, 11:32 jedna byl juz wczesniej, ok 11-12 jakies 2-3h.I dzieki temu o 20-21 szedl spac bez mrugniecia okiem.On, podobnie jak Jachu, jest free styler jezeli chodzi o rytm dnia.Jednie posilki sa o w miare stalych porach, ruchomy jest obiad-ze wzgledu nieruchome spanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Mmala 03.02.06, 11:34 a u nas posiłki są po spacerze i po spaniu, wiec tez,, niestety, ruchome... Odpowiedz Link Zgłoś