Dodaj do ulubionych

kawa bez mleka

03.02.06, 09:29
Dziewczyny, dajcie mi troche mleczka do kawy, bo nie mam zadnego zabielacza i
pije czarna!!
Dzien dobrysmile
U nas mrozik....znowu...A zasypialam z nadzieja,ze jak wstane to bedzie
zielono za oknem...marzenia!wink
Obserwuj wątek
    • xemm1 Re: kawa bez mleka 03.02.06, 09:32
      Uwaga Mmala wlewam, zabieliła się? wink)
      Pogoda okropna, tak mi narobiłaś apetyciku na tą wiosnę, a tu co.....buuuuu
      • mmala6 Re: kawa bez mleka 03.02.06, 09:34
        dzieki, juz lepiej , mniamsmile
        Mialam nadzieje, ze jak bedziemy o niej duzo mowic, to sie szybciej pojawi.Moze
        musimy krzyknac wszystkie RAZEM?smile

Ale mnie od rana dziecko wkurza! oddam za darmo!!
        • alcia76 Re: kawa bez mleka 03.02.06, 10:13
          No to ja szybciochem pije z wami kausie puki moje dziecie spi i mam chwile na relaxsmile)))Zaraz idziemy na szczepienie i jak zwykle ja jestem tym bardziej przejeta niz moje dziecie podczas szczepienia.Dlatego kawusie dobrze mi teraz zrobismile))A mozejakies ciasteczko do niej? Ja bym zjadla torcika czekoladowego z takim tlustym kremem w srodku.smile))

Ala
        • pampeliszka Mmala 03.02.06, 10:39
          dlaczego wkurza? czyzbys na nim usiadła, jak Kubona wczoraj?
          • mmala6 Re: Mmala 03.02.06, 10:46
            bo o 2,54 nagle zglodnial tak,ze cale osiedle slyszalo! ja rozumiem, ze czlowiek
            moze byc glodny ale ten czlowiek nie jest juz noworodkiem i powinien
            zrozumiec,ze inny czlowiek czyli mama chcialby pospac.A jak juz koniecznie chce
            jesc, to niech daje temu wyraz w bardziej cywilizowany sposob a nie drze sie jak
            przy kolce, zabkach i zatwardzeniu razem wzietych!
            Poza tym czlowiek poszedl spac o 23!! i po nocnej pobudce mialam prawo, no
            powiedz sama, mialam czy nie?, miec nadzieje,ze czlowiek pospi conajmniej do tej
            9tej.A czlowiek sie obudzil o 8,10 i koniecznie i w tym momencie domagal sie
            zabawy nowa zabawka!Oh, nie! nie samemu! najlepiej sie bawi z mama przeciez!
            Potem czlowiek lazil za mna i wisial u nogawki mowiac najzalosniejsze na swiecie
            "mamamamamamamamamamamama" podczas gdy drugi czlowiek robil sniadanie, kawe (bez
            mleka!!), myl zeby, ubieral sie itp itd.
            Teraz czlowiek lezy w lozeczku i jak SAM nie zasnie, to wyrzuce mu wszystkie
            zabawki na smietnik!o wlasnie tak zrobie!
            • mmala6 Re: Mmala 03.02.06, 10:50
              no i niestety...ide spakowac zabawki do wora! w koncu rodzic musi byc
              konsekwentny, prawda?
              • pampeliszka Re: Mmala 03.02.06, 10:54
                jaka Ty sie zrobilas brutalna po nieprzespanej nocy, Mmala
                to Matek niech sie cieszy, ze dobrze sypia...
                wlasciwie powinnam Ci Malgola podrzucic na tydzien, a Duram dodac Srajdzinke, wiesz?
                a tak na serio, to doskonale rozumiem, Malgol dzis budzil mnie w nocy 3 razy, a
                potem wstal o 6.30 i szalal po domu (sam), glownie oczywiscie jojczal kolo
                lozka, albo po mnie chodzil i dopiero po 8 postanowil do mnie dolaczyc i
                spalysmy prawie do 10, wiec znowu rytm dnia moge se do kosza wyrzucic...
                • mmala6 Re: Mmala 03.02.06, 10:56
                  ze niby moje dziecko takie idealne?hehehe kon by sie usmial!on co prawda z nami
                  nie spi i coraz czesciej zdarza mu sie przespac cale noce ale to nie znaczy
                  jeszcze, ze jest super!
                  Teraz chyba usypia a cos stukaja w bramie!!wrrr!
                  • pampeliszka Re: Mmala 03.02.06, 11:00
                    ja tam bym sie w ciemno zamienila na noce z Toba, Mmala, Xemm pewnie tez i
                    Duram, nie mowiac o Izce, ktora ma najbardziej przewalone
                    widzisz, postraszylas Matka i idzie spac
                    to pewnie tej nowej zabawki mu zal
                    a Malgos siedzi i pranie układa, dzizas, jak ona kocha sie grzebac w ciuchach...
                    • mmala6 Re: Mmala 03.02.06, 11:19
                      Malgosia typowa kobietkasmile
                      Aby byla jasnosc, Matek jednak postanowil nie spac ani sam ani z moja
                      pomoca!wczoraj zasnal dopiero o 14tej, niezle co? i spal do 17 tej.Jak dzis ma
                      podobny plan, to zwariuje z nim do tej 14tej.
                      • pampeliszka Re: Mmala 03.02.06, 11:20
                        widocznie uznal, ze juz jest maluch, a nie niemowlak i sie nalezy tylko jedna
                        drzemka, a nie dwie...
                        • mmala6 Re: Mmala 03.02.06, 11:32
                          jedna byl juz wczesniej, ok 11-12 jakies 2-3h.I dzieki temu o 20-21 szedl spac
                          bez mrugniecia okiem.On, podobnie jak Jachu, jest free styler jezeli chodzi o
                          rytm dnia.Jednie posilki sa o w miare stalych porach, ruchomy jest obiad-ze
                          wzgledu nieruchome spanie.
                          • mmala6 Re: Mmala 03.02.06, 11:32
                            na ruchome spanie, mialo byc
                            • pampeliszka Re: Mmala 03.02.06, 11:34
                              a u nas posiłki są po spacerze i po spaniu, wiec tez,, niestety, ruchome...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka