el_sylwana 03.02.06, 12:19 a ja bym chciała w tym pięknym mroźnym dniu podzielić sie z Wami podzielić refleksja nad wydarzeniami ostatnich dni .....KURWA MAC.... Ja nie chce, żyć w kraju moherowych beretów... czy tu kiedyś będzie normalnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pampeliszka Re: Trwam 03.02.06, 12:20 Sylwana, pobyt w kraju zdecydowanie Ci nie sluzy. Jak juz sie pojawiasz, to jestes wsciekla... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Trwam 03.02.06, 12:22 Ale tytul watku, to "trwam mimo wszystko", czy "Trwam-moja ulubiona stacja tv"? Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Re: Trwam 03.02.06, 12:42 Pam dziś absolutnie nie jestem wściekła raczej ... zniesmaczona ... hmm.. zresztą ja rzadko jestem wściekła..... musze popracować nad moim wizerunkiem formowym Odpowiedz Link Zgłoś
be-ko Re: Trwam 03.02.06, 12:25 Ja w pewnym momencie uwierzyłam, że może byc lepiej;ale po tym co się stało wczoraj i po tym co teraz ogladam w TV to... ech.... szkoda gadać. Parę dni temu w "Szkle kontaktowym" na TVN24 jakiś widz przysłał interesującego sms-a.Otóż zauważył, że w czasie trwania żałoby narodowej wszystkie stacje TV miały swój znaczek na czerwono. Wszystkie. Oprócz jednej... "rydzykowej" Tylko niecenzuralne słowa cisną mi sie na usta... Odpowiedz Link Zgłoś
be-ko Re: Trwam 03.02.06, 12:39 Znaczek konkretnej stacji. Wszystkie w czasie żałoby były czarne - tylko Trwam - na czerwono jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Trwam 03.02.06, 12:48 a faktycznie.Tzn nie wiem jaki mialo Trwam, bo jakim cudem (Opatrznosc Boza?) nie lapiemy tego. Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Re: Trwam 03.02.06, 12:55 nic sie nie martw już niedługo państwowa TV zmieni oblicze już zdjęli program Federowicza za jakąś piosenkę o Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Trwam 03.02.06, 13:09 ludzie! powiem szczerze, ze nie jestem w temacie polityki ostatnio, wiem ze wczoraj jakas afera z dziennikarzami byla ale nie znam szczegolow.Ja nie moge na nich patrzec! Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Re: Trwam 03.02.06, 13:21 Ja tez rozpolitykowana nie jestem, ale lubię wiedzieć, co sie dzieje. Wszystko, co te palanty robią w mniejszym lub większym stopniu mnie dotyczy, dotyczy nas wszystkich. To, co sie wyrabia ostatnio na naszej scenie politycznej jest bardzo niepokojące, pierwszy raz od zmian ustrojowych w Polsce władza tak agresywnie manifestuje podział społeczeństwa na równych i równiejszych. Jest wiele środowisk w Polsce które „spuszczone ze smyczy” zaleją nas fala nietolerancji, nie będzie miejsca dla gejów, lesbijek, ateistów, agnostyków wyznawców innej wiary ..dla ludzi o innych poglądach ... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Trwam 03.02.06, 13:11 Sylwana, polecam Czechy, luzik, spokoj i piwko prawie za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Pam 03.02.06, 13:23 nie kus mnie tym darmowym piwem ....jak ja bym sie chętnie sponiewierała Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Trwam 03.02.06, 13:17 Jedna rzecz jest pocieszająca. Kaczyńscy szli do wyborów pod hasłami rewolucji moralnej. Stara jak Rewolucja Francuska prawda powiada, że rewolucje zjadają swoje dzieci. Historia potwierdza to w każdym przypadku. Te wszystkie głupawe i aroganckie posunięcia udzerzą w nich rykoszetem. Paradoksalnie to bardzo dobrze, że Samoobrona i LPR też maczają w tym wszystkim palce. Rewolucja moralna zje ich też. Będzie mnóstwo bałaganu do posprzątania po tych nieoświeconych rządach, ale nasz kraj już z niejednej ruiny wychodził. Tylko czasu szkoda i kolejnych pokoleń, które dalej będą musiały żyć w syfie. Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: Trwam 03.02.06, 13:40 El_Sylwana, czy Ty czasem (tak trochę obok tematu spytam) nie słuchałaś po wyborach prezydenckich antyradia? ))) Luz, media pozbawią ich władzy. Strzelili sobie w kolano. Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Re: Trwam 03.02.06, 13:44 ja słucham antyradia na okrągło a antylistę obowiązkowo – to jak poranna czekolada- poprawa humoru gwarantowana a pod refleksja Figurskiego podpisuje sie wszystkim częściami swojego ciała Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek czytelna parafraza :-))) 03.02.06, 14:08 ps: a ja nie mówiłam, że Fiolka to "gwiazdka jednego sezonu" - ucieszyłam sie po prostu, że jeszcze ktoś zna tę płykę Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: czytelna parafraza :-))) 03.02.06, 14:09 płyTkę, Pancerniczek, mówi się płyTkę..... Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Trwam 03.02.06, 13:42 to, w jakim my kraju żyjemy, z rozżaleniem (lekko powiedziane) z wkurwieniem ekstremalnym zadawane pytanie, słyszę po każdych wyborach, przed każdymi wyborami, w trakcie panowania kolejnych kukiełek i pacynek... bez odpowiedzi. Pampeliszka, ja chcę do Czech zawsze mi się marzyło... warto??? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Trwam 03.02.06, 17:01 pewnie, ze warto ja tu juz trzeci rok jestem i chce dłuzej... Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Trwam 03.02.06, 13:46 widziałyście?? www.moheroweberety.net//go/images/moher.swf Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Zimka 03.02.06, 13:51 Dałam Ci link do "Języka niemowląt". Poszukaj w odpowiednim wątku, jeśli nadal jesteś zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka dzięki 03.02.06, 13:53 znalazłam sobie ten link wielkie dzięki nie zdążyłam podziękować, więc dziękuję, dzięki wielkie, dziękuję raz jeszcze, i w ogóle dzięki serdeczne, hej Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Trwam - Irlandia Płn... 03.02.06, 16:54 nie ściągam żadnej polskiej telewizji... informacje, które mamy z netu wystarczająco nas dobijają i odwlekają naszą decyzję o powrocie do kraju... Polska staje się państwem policyjnym, nawet w kabarecie nie można się pośmiać z prezydenta, bo można z telewizji wylecieć... ostatnio czytałam, że jakiś pijany psioczył na braci Kaczyńskich i PiS i już ma sprawę w sądzie o zniesławienie prezia!!!? co się dzieje? jestem załamana, nie gosowałam na tą opcję ani na tego kandydata na prezydenta i jestem załamana, że ktoś na niego głosował... oby słowa o rewolucji, która zjada własne dzieci sprawdziły się jak najszybciej... jestem osobą wierzącą, a jak słyszę TRWAM, radio MARYJA czy Rydzyk, nóż mi się w kieszeni otwiera!!!... brak mi słów, żeby opisać co czuję... nie potrafię zrozumieć co kierowało ludżmi, którzy oddali głosy w wyborach na obecnie rządzących...????????????????????????????????????????????????? lepiej kończę bo mnie jeszcze zamkną za zniesławienie... p.s. ...zapraszam do Irlandii - tu też dobre piwko jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś