pancerniczek 04.02.06, 11:27 Kochana....doszedł do Ciebie mejl? Bo mam dla Ciebie nowe info....a nie wiem czy jesteś zainteresowana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_olka Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 13:50 Pancerniczku, odpisalam, jestem zainteresowana!! Sorki ze tak pozno, ale mielismy wychodne... Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 13:58 Pancerniczku, jakbyś miała coś na pół etatu za trzy średnie krajowe (no dobra, dwie) to dasz znać? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Pancerniczku 04.02.06, 14:08 A gdybyś miała coś za podobną stawkę, do zrobienia przez internet, to pamietaj o mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 17:12 Ja też chcę jak Kangur- pół etatu i kupa kasy. Ewentualnie cały, ale też z wysoka pensją. I chociaż nie z Warszawy to teraz mam bliżej do Ciebie, Pancerniczku Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 16:37 Mamo_Olka, zajrzyj na priva; Kangur a Ty szukasz roboty? (bosz...ja zapomniałam, że Ty tez PRowiec... Dziewczyny, ja bardzo chętnie bym z Wami popracowała! chyba sama założę jakąś multikorporację! (przyjazną mamom bo takie fajne jesteście! (choć nie wiadomo, nie wiadomo....może w realu wydrapałybyśmy sobie oczy a wyrwane kłaki długo unosiłyby się w powietrzu...) Mooshko, jakby mi się coś obiło o uszy dam znać! (ale ja głównie w Wawie mam kontakty), jak możesz to skrobnij na priva co robiłaś zawodowo....(hm). Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 16:44 Nie, nie szukam. Czekam aż robota znajdzie mnie. Najchętniej tak jak pisałam - na pół etetu za kupę kasy . Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 16:49 Juz zagladam. A swoją drogą pomysl z multikorporacją doskonaly. Pancerniczek, ja nie mam nic przeciwko temu, zebys byla moim szefem! Zwłaszcza w realu Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 16:54 O nie Mamo_Olka, to kiepski pomysł ..))) (nie będę tłumaczyć dlaczego )) Kangur, mam i.d.e.n.t.y.c.z.n.y pomysł na życie (narazie z praktyką nie idzie w parze...niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 17:05 Na razie nic nie mam w poczcie, moze ciagle idzie. Ale zobaczyłam Marysię-roczniaka, ależ ona jest dorosła! I naprawdę umie pokazać ile ma lat?! Olek tylko z grubsza pokazuje jaki jest duży Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 17:15 eee tam "umie". po prostu na pytanie "ile Marysia ma lat" podnosi palec wskazujący, ale to efekt nauczycielskich wysiłków całej rodziny, a nie żadne nagłe przebłyski geniuszu Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 17:17 to NA PEWNO przebłysk geniuszu! (nie ma to jak wazelina do przyszłej szefowej superhipermultikorporacji Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 17:35 no własnie my Olka usilnie uczymy, ale on nie bardzo łapie o co nam chodzi Za to bardzo ładnie rysuje Poczty nadal niet, wyślę testowego mejla. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 17:39 to Frutka jest poważnie opóźniona- nie pokazuje, ile ma lat ani jaka jest duża... Za to od niedawna zapytana, jak ma na imię, dumnie odpowiada: Laula! )) Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 18:38 Mama_Olka, wysłałam jeszcze raz na ten adres nowy (jak go zobaczyłam, to troche mnie przytkało "kto to?" )))) Wenus, eee, szkoda kasy na wazelinę, ja w najbliższym czasie planuje zostać podwarszawską rolniczką, o niczym innym nie marzę jak tylko o odczepieniu się od suprehipermultikorporacji ) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 18:42 Czy wszystkie posady juz rozdane? bo ja bym chciala cos dla psychologa teoretyka z doswiadczeniem (jako takim) w dzialach personalno-kadrowo-placowych!!!!!!No ktos wam musi pensje naliczac, a kto sie do tego lepiej nada niz JA?hehehejuz ja bede szkolenia integracyjne organizowac,oj bedzie sie dzialo! O Marysi napisze w stosownym watku. Ludzie, dziecko mi przyniesli wykapane....pozniej dokoncze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 22:15 A czy dla doradcy zawodowego znajdzie się praca w tej multikorporacji? Jeśli tak - polecam się . Wspólnie możemy prowadzić rekrutację, szkolenia itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 22:21 to jeszcze pedagoga resocjalizacji zaraz z dyplomem magistra pedagogiki weźcie pod uwagęchoć niekoniecznie w zawodzie muszę pracować do policji mnie wypychają ostatnio.....zagadałabym ich na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: do Mamy_Olka 04.02.06, 22:30 a kto Cie wypycha do policji? ja bym tam mogla pracowac, niezla kasa, mniej godzin, socjal, wczesna emerytura, w razie mojej smierci swiadczenia dla dzieci.Niezle jest, moja kolezanka pracuje jako psycholog policyjny.Czasem tylko na jakiegos swira mozna trafic ale w koncu obstawa jest na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś