Dodaj do ulubionych

POPROSTU SZOK!!!

06.02.06, 19:40
Witajcie kochanie kobitki!!!
Dzisiejszy dzień miałam pełen niespodzianek, wracam ze spacerku z zuźka (nowym wózkiemsmile) siedzę sobie w domu, a tu nagle samochód podjeżdża a mój mąż przynosi mi 3 duże kartony i wiecie cio? zamurowało mnie. Patrze a on mi kupił robot kuchenny którym można robić poprostu wszystko, kroić, siekać wszystko, jednocześnie jest tam sokowirówka, mikser do ciasta nawet wyrabia drożdzowe ciasta(które ja często robię), w 2 kartonie maszynka do mielenia mięsa ze stali szlachetnej, wreszcie moge robić pasztet rybny, mielić świnke zimą Jesst!! No i kupił pikna miniwieżę gdzie można nagrywać nawet z MP3 na kasetę.Ja robię duzo róznych wynalazków dla dzieci, no i przetwory sałatki w słoiki, pasztety, świnke kupujemy co roku i wreszcie mam swoje no. Na dodatek robiot kuchenny wszystkie przyciski ma cyfrowe, także to nie sa plastikowe klawisze gdzie brud wchodzi, no poprostu piknie, wszelkie zabezpiczeniea że np. jak źle zamknięty jest robot to nie ruszy nic nawet jak jest podłąćzone do prądu, także jak dzieci sa w pobliżu to nic im nie grozi. Nie dorobiliśmy się swojego do dzisiaj, dlatego ciesze się jak dziecko, bo wiem że to porządny sprzęt i przy 3 dzieci obiad zajmie mi kilka chwil oraz wiele innych rzeczy. Jestem w szoku no i chciałam sie z wami podzielić ta radościąsmile)
Obserwuj wątek
    • agagaby Re: POPROSTU SZOK!!! 06.02.06, 20:31

• hipcia5 Re: POPROSTU SZOK!!! 06.02.06, 20:40
        że zmywarke mi kupi to obiecał, ale kupimy sobie w przyszłym roku na razie to nie jest takie konieczne, a te częśći się bardzo łatwo myje całe szczęściesmile)
        A soczki to chętine maluchy piją więć sokowirówka to dobra rzecz, właszcza że jak urodze i będzie lato to będe robić soczki wszystkim maluchom!!!!!!!!Zapraszam!!!!!!!
        • miodzio_k Re: POPROSTU SZOK!!! 06.02.06, 20:50
          Oj tez zazdroszczę tego robota a zwłaszcza sokowirówki. Chyba hipcia podsunę
          twój post mojemu mężowi i mu na ambicje wjade.
    • z1mka Re: POPROSTU SZOK!!! 06.02.06, 21:41
      A jeszcze fajniej by było jakby to ten robot miał odtwarzacz mp3. Byś sobie
      słuchała podczas pasztetowania...
      Super. Gratuluję męża smile
      • kubona Re: POPROSTU SZOK!!! 07.02.06, 00:10
        ech, hipcia, jak Ci zazdroszczę......
        chyba cos zepsuję żęby nowe dostać... ale co? wszystko kupiliśmy rok temu....
      • viviene12 hipciu 07.02.06, 00:34
        jak mi jeszcz ezdradzisz, kiedy Ty masz czas na to pasztetowanie z dwojka
        maluchow i sile (z tym trzecim w brzuchu) to bede wdzieczna.
        Mnie starcza energi na odkrecenie sloiczkow hippa, poki co.
        A dla mnie czesto maz przywozi gotowe do odgrzania.
    • mamapauli1 Re: POPROSTU SZOK!!! 07.02.06, 07:26
      No to super taki robot to dobra rzecz. Ja mam ekstra sokowirówkę i już trzy lata
      stoi i sie kurzy i tylko dwa razy była w użyciu. Ale mąż coś tam ostatnio
      marudził że marzą mu się placki ziemniaczane z tzatzykami (chyhba tak sie to
      pisze) więc może znowu ją użyję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka