pampeliszka 17.02.06, 22:05 Skoro chcecie wiecej watkow pochwalnych, to proponuje nastepny dla Wiolki i Xemm, najfajniejszych tesciowych, jakie widział świat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enja11 Re: Dwie Tesciowe 17.02.06, 22:09 Wznieśmy w górę szkło - niech odstąpi od nas zło! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Dwie Tesciowe 17.02.06, 22:16 Kiedy sie spełni ich najwieksze zyczenie, tzn wysla pożenione dzieci do Irlandii (Malunio oczywiscie Kaske zaniesie), beda mogły siedziec na forum godzinami i pic szampana i jesc tiramisu. Ciekawe, czy Wiolka, ktora sie wyspi, bedzie mniej nerwowa? I czy to sie nie odbije niekorzystnie na jej złosliwosciach? Tzn nie daj Boze sie skoncza/// Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Dwie Tesciowe 18.02.06, 12:19 dzięki Pam, nic nie bój, jak sie wyśpię to dopiero pokażę na co mnie stac! ja mam w genach złośliwość, wszak nie na darmo się urodziłam jako skorpion! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Dwie Tesciowe 18.02.06, 15:32 uff, juz mi ulzylo, bo inaczej musialabym wstac w tym momencie, kiedy jest pytanie o przeszkody zawarcia zwiazku malzenskiego- cos bym tam nasciemniala, np. ze Kura chciala Kaske dla Kurczaka, albo Owieczka Malunia na ziecia... a to Ty skorpionica jestes? a Xemm? kto bedzie rzadził w tej rodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Dwie Tesciowe 19.02.06, 11:34 Xemm też skorpion, a i Malunio z tego samego dnia i miesiąca co ja, wybrałam sobie zięciunia, co? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Dwie Tesciowe 19.02.06, 12:31 o, matko, to bedzie rodzina... bo Kaska jest baran, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Dwie Tesciowe 19.02.06, 12:44 dokładnie, burze na forach, skargi, obelgi i żale wszyscy do wszystkich, to będzie życie! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Dwie Tesciowe 19.02.06, 12:48 jejku jej-ale bedzie fajnie i te wszystkie szampany i kawusie i ciasta i te panienki, co sie przyjda potem kłocic... to bedzie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Dwie Tesciowe 19.02.06, 12:51 moja droga kłócić to my się bedziemy ze sobą, wszak wiadomo, że z rodziną najlepiej na zdjeciach Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Dwie Tesciowe 19.02.06, 12:53 ale rodzina wyjedzie do Irlandii, prawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Dwie Tesciowe 19.02.06, 12:58 do Nowej Zelandii, tam jest najdalej od Polski, ale wyobraź sobie to cudowne wyciaganie brudów! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Dwie Tesciowe 19.02.06, 13:02 obrzucanie sie obelgami, już sie nie mogę doczekać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Dwie Tesciowe 19.02.06, 13:06 chwilowo zawsze mozesz isc powrzucac na e mame, zawsze sa chetni Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Dwie Tesciowe 19.02.06, 13:07 co Ty, tak to bez sensu, wolę znać przeciwnika Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Dwie Tesciowe 19.02.06, 13:14 te skorpiony... a "Narnie" widzialas? Skorpiony mi sie kojarza z ta zła czarownica... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Dwie Tesciowe 19.02.06, 13:15 only czytałam, ale chętnie bym obejrzała Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka ale gdzie jest Druga Tesciowa? 20.02.06, 18:31 i dlaczego nie reaguje na moje zaczepki? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: ale gdzie jest Druga Tesciowa? 20.02.06, 18:34 miała jechać na narty (wiem wszystko, w końcu rodzina, nie?), może poderwała jakiegoś goprowca i wróci wiosną Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: ale gdzie jest Druga Tesciowa? 20.02.06, 18:35 o spryciara, z Maluniem ruszyla na podryw? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: ale gdzie jest Druga Tesciowa? 20.02.06, 18:39 za głupia ją masz? zięciuniu z dziadkami, nie wiesz że na dziecko to tylko faceci mogą podrywać? mój mąż w supermarkecie mam wrażenie, że dosyć celowo mnie gubi na ten przykład)) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: ale gdzie jest Druga Tesciowa? 20.02.06, 18:40 tak mowisz? ta ja juz wiem, dlaczego moj maz czesto sie wybiera na zakupy TYLKO z Malgosia... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: ale gdzie jest Druga Tesciowa? 20.02.06, 18:44 Ci mówie, laski ciumkają jak trzeba, a ten sie puszy GUPEK)) a młoda w supermarkecie przechodzi samą siebie, gęba jej sie nie zamyka, śmieje się, piszczy, rewelka, sama bym go zaczepiła Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: ale gdzie jest Druga Tesciowa? 20.02.06, 19:42 Malgola tez miedzy ludzmi jest niesamowita, PR-owiec z niej bedzie. Tylko sama siebie bedzie sprzedawac... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: ale gdzie jest Druga Tesciowa? 20.02.06, 19:45 no lepiej nie, niech sprzedaje innych, pośrednictwo lepsze)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Dwie Tesciowe 23.02.06, 15:38 oj Pam piękny temat zapodałaś ) Wiolka się będzie działo, te obelgi, te kłótnie, to wywlekanie brudów, dla nas skorpionów to miodzio )) nie wiem jak małże to zniosą he he he he w sumie mój zahartowany, a Twój, Wiolka, też na zagubionego nie wygląda ) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Xemm!! 24.02.06, 08:47 Wreszcie wrociłas!!! I co, znowu wypiłaś morze Kozla? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Xemm!! 24.02.06, 08:49 w arszawie była (mój mąż jak był mały to myślał, ze Warszawa to Arszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Xemm!! 24.02.06, 09:04 sie pewnie przeprowadzi, zeby chodzic na kawke z Duram, Pancerniczkiem i Joa. Fuksiary. Co tam, w wakacje zrobimy spotkanie "grupy krakowskiej", prawda Wenus, Aga i Kiniasku? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Xemm!! 24.02.06, 09:12 ale do Wroclawia za daleko, to juz lepiej do Pragi... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Xemm!! 24.02.06, 09:43 a cos Ty, bawi sie papierem toaletowym... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Xemm!! 24.02.06, 09:44 a o której wstała? bo Kaśka o radosnej 6:20!!! wrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Xemm!! 24.02.06, 09:49 one sie zmówiły, jak nic! zakładają jakąś organizację terrorystyczną Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Xemm!! 24.02.06, 09:50 a jak spala w nocy? bo u mnie tylko 1 pobudka, zeby reke dostac Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Xemm!! 24.02.06, 12:44 w nocy ok, raz biust i spokojny sen, nawet niebardzo się rozkopywała Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Xemm!! 24.02.06, 10:56 Pam oczywiście nie omieszkałam Mało tego, do klubu miłośników Kozla wciągnęłam moją koleżankę hiihihii... jest już nas więcej ) Już w jakimś wątku pisałam, że o mało przez jednego Czecha nie straciłam nogi, wjechał mi w nią samochodem na parkingu, o dziwo nic się nie stało, ale wściekłam się na niego niesamowicie, a propos czy Czesi rozumieją jak się do nich "mięsem rzuca"?? ) A kiedy wreszcie to spotkanko zrobimy, dla mnie miejsce obojętne ) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Xemm!! 24.02.06, 12:27 A to zalezy, jakim miesem. Kur... zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Xemm!! 24.02.06, 12:29 i dobrze mu tak...oni tu nie patrza jak jezdza po parkingach Odpowiedz Link Zgłoś