pomme 18.02.06, 11:56 i zasłonki do kompletu cała jestem dumna i szczęśliwa a ile frajdy miałam. ( poscieli to nawet 2 komplety)Gluck to nie jest ale ładne i przyzwoite teraz wezmę sie chyba za sweterek na drutach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubona Re: uszyłam pościel 18.02.06, 16:03 to uszyj więcej i podziel się z nami...........zdolna bestia z Ciebie))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: uszyłam pościel 18.02.06, 17:47 Jejku, ale Cię podziwiam. Bardzo lubię różne domowe zajęcia, ale często nie starcza mi cierpliwości, żeby doprowadzić rzecz do końca. Pościel i zasłony to projekt przekraczający moje możliwości. Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: uszyłam pościel 18.02.06, 20:24 gratuluję, też lubię coś poszyć, ale gdy się urodził Mikołajek to już nie mam tyle czasu na zabawy z maszyną... Ale gdy był jeszcze w brzuszku też mu szyłam, np ręczniki z kapturkiem Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: uszyłam pościel 18.02.06, 21:37 no ja wczoraj o 24 ze smutkiem chowałam maszyne do szafy i błagalnie zapytaywałam mojego M czy nie ma jeszcze czegos do uszycia no a z pościelą to zachodu wiele nie ma Odpowiedz Link Zgłoś