wenus.z.willendorfu 18.02.06, 23:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=575&w=36520532 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubona Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 10:26 rany, co za opowieść.... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 12:47 Molly Bloom wysiada przy Misi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 12:52 Czaderka z niej. Chyba sciemnia, nie? Mnie rozwalily najbardziej te czerwone sweterki koscielne i ze ona sie przez to poplakala. Bosh, gdyby moja tesciowa zabierala Malgosie co niedziela na 2 godz, to bym jej specjalnie sukienki kupowala, jakie by sobie zazyczyla... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 12:54 teściowej czy Małgosi, he he? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 12:56 Wenus, nawet jednej i drugiej. Znalazlam swietny second-hand z angielskimi ciuchami... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 13:00 moja teściowa wczoraj zabrała Kaśke na spacer, myślałam ze padnę! to znaczy nie myślcie, ze tak sama z siebie, dostała opeera od syncia Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 13:02 I co, dlugo ich nie było? A kupilas nowy czerwony sweterek? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 13:04 normalnie całe 1,5 godziny!!! i kupiła dziecku 2 pary rajstop, to że paskudne to inna sprawa, ale liczą sie chęci Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 13:05 no to sie postarała kobiecina, a Ty tak na nią marudzisz... A rajstopy bedziesz zakładac, jak znowu ją wezmie na spacer.Czemu brzydkie? Kolorki nie halo? A ja nabyłam ostatnio rajstopki z krecikiem na kostce, boskie są. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 13:09 kolorki, jakość pozostawiająca wiele do życzenia, chyba zostawię na prezent dla jakiegoś niemowlaka Kaśka ma fajne rajtuzy z bocianami niosącymi w chuście dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 13:10 teraz w ogole jest duzo fajnych rajtek dla takich małych łobuzów Ty to umiesz uszczesliwiac inne niemowlaki/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 13:13 ja wprawdzie wiem, że za darmo to i bomba dobra, niemniej te rajtki przechodzą moje możliwości krzywdzenia dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 13:15 hehe, to musiała faktycznie niezle cos wyczaić Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 13:16 jak ona coś kupi to mi ręce opadają, ZAWSZE! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 13:29 ale przynajmniej ma dobre checi... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 13:33 ja nie umiem sobie wytłumaczyc braku gustu dobrymi chęciami, az sie boje jak Kaśka będzie ubrana jak wrócę do pracy, muszę dobrze pochować te ciuchy od nich Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 13:47 Czego oczy nie widza...bedziesz ja przebierac, jak wrocisz z pracy. A kiedy zaczynasz? Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 14:50 Z niemałym wysiłkiem i w dużym przypływie dobrej woli przebrnęłam przez ów topic Szalenie egzaltowana kobieta! Ja to bym powiedziała tesciowej, zeby się sama też nie ubierała w czerwony sweter bo wygląda jak wiedźma i cześć pieśni! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 19:08 alez sie dziewczyna napisala!zal mi jej bo nie umie sobie poradzic i bardzo emocjonalnie do wszystkiego podchodzi.Szkoda jej nerwow i lez.A tesciowa.....jak to tesciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 19.02.06, 19:48 dziewczyna bardzo uczuciowa... i dlatego mi też jej szkoda, nawet nie ze wzgledu na teściową, ale na jej nadmierne uczucia a dałaby kapciem po tyłku teściowej... niby że przypadkiem... albo co, mąż też jej jakiś mamciowaty... Odpowiedz Link Zgłoś
anetka75 Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 20.02.06, 11:36 Oni są za granicą i chyba oboje zarabiają, więc ani minuty bym się nie zastanawiała i teściowej bym powiedziała "spadaj"...i poszłabym na swoje Tylko że... jak oni są za tą granicą to gdzie ten kościółek??? przed jakimi znajomymi ta teściówka chce się popisać... nie...to chyba jakaś ściema Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Coś dla buszmenek cudzoforowych 20.02.06, 11:43 Wiesz co, jesli mieszkaja w duzym miescie, to na pewno jest jakas msza dla Polonii. Kiedy byłam w Norwegii, to w Oslo był kosciól, gdzie była jedna polska msza w nd. Ksiadz był straszny, jak taki wyjątkowo tępy proboszcz, zadufany w sobie, wiec poszłam tylko raz, ale faktem jest, ze kosciół był pełen Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
anetka75 Pam 20.02.06, 11:47 Wiem, że dla Polonii są msze, ale to tutaj nie ma składu... Jeśli to prawda, to rzeczywiście dziewczyna jest wrażliwa , nie ma oparcia w mężu i siły, żeby się od tego wszyskiego uwolnić. Ale ja jestem ostatnio bardzo podejrzliwa... i ta dziewczyna pisze dopiero od 9 lutego Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pam 20.02.06, 15:31 Dla mnie to ona nie jest wrazliwa, ale rozhisteryzowana. Zastanawialam sie, czy to nie podpucha, ale tych sweterkow to by chyba nikt nie wymyslil...Przemusia a i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pam 20.02.06, 15:39 to musi być podpucha, bo ja nie wierzę że mozna być az tak głupiutkim, zgroza, a tacy mężowie niestety istnieją i to jest prawdziwy dramat Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pam 20.02.06, 15:41 o, Wiolka, znowu sie spotykamy jak miło Dziobu spi? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pam 20.02.06, 15:42 smarka mi w nogawkę, a co za tym idzie za chwilke pójdzie spać i bede miała 30 minut spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pam 20.02.06, 15:45 spryciara mała Malgol tez mnie trzyma za spodnie, zwłaszcza jak jestem w kuchni i stoje do niej tyłem, chwila moment i mnie szczypie po nogach Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pam 20.02.06, 15:47 i drze się mama, mama, chyba nie będę tego brała do siebie, jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pam 20.02.06, 15:49 No cos Ty. Powiedz jej, ze Ezra ostatnio mowila, ze ona jest za młoda na to. Na pewno ma co innego na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pam 20.02.06, 15:51 niech sobie idzie do Figi, może łyknie)) idziemy spać, zaraz wracam, przy okazji polecam "prosiaka" w galerii Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pam 20.02.06, 15:56 Powodzenia. Zobaczymy, czy Malgol bedzie jeszcze spal jak wrocisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pam 20.02.06, 16:01 po małej wymianie ciosów stwierdziłam, ze nie mam nerwow, a poza tym zaraz wróci tatko z pracy, niech się męczy, nie ma głupich Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pam 20.02.06, 16:03 hehe, faktycznie ma po co wracac... musisz ją przeniesc do łozeczka, jak mnie Malgol wyprowadzi z rownowagi, to ją tam zostawiam, wyje z 10 min i potem grzecznie zasypia przy kołysance w skrajnych przypadkach-BEZ kołysanki, sama, po 20 min Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pam 20.02.06, 16:04 Kaśka ma charakterek niestety podły stosunkowo i prędzej zwymiotuje niż sama zaśnie Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pam 20.02.06, 16:06 nie powiem, ze ma geny po mamusi, bo sie nie chce skorpionom narazac roznym Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pam 20.02.06, 16:08 słusznie, chociaż niestety Twoje podejrzenia idą w dobrym kierunku, tyle że ja taką doskonałość wypracowywałam przez lata, a jej wystarczyło kilka miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pam 20.02.06, 16:25 wolałabym żeby była np uzdolniona jezykowo, ale darowanemu koniowi... Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en News 20.02.06, 21:51 Poczytałam, choć przez pierwszy post ciężko przebrnąć Dzięki za linka pośmiać się można)) Choć tez zastanawiam się czy to nie podpucha. A dzisiaj Misia przeniosła Chicago z Ameryki, gdzie niewiadomo Odpowiedz Link Zgłoś