pampeliszka 19.03.06, 17:06 Wreszcie. Bylismy dzis w zoo, bo szkoda było nie wykorzystac takiej cudnej pogody.Snieg sie topi, wody po kolana prawie, ale małpy już wyłaża na wybiegi, to samo gepardy. Moze juz na stałe przyszła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z1mka a świstaki? 19.03.06, 17:28 Bo wiesz, świstaki to dopiero wyrocznia, nie jaki tam chuderlawy gepard, który na zapach świerzego mięska zawsze wylezie z dzióry)) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: a świstaki? 19.03.06, 17:37 swistaka nie bylo ani jednego, wiec nie moglam zobaczyc, jaki ma cien, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: a świstaki? 19.03.06, 17:49 świstaki nie mają czasu, ciągle zawijają milkę w sreberko Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: a świstaki? 19.03.06, 17:52 Powiedzmy wreszcie STOP wyzyskowi świstaków. Niech przedstawiciele korporacji Milka uwolnią świstaki, żeby nam mogły przyniesć wiarę w wiosnę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Słuchajcie, WIOSNA! 19.03.06, 17:48 No słoneczko dzisiaj ładnie prażyło Ale nadal zimno Pam ale Ty bardziej na południu naszego kontynentu jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Wiolka 19.03.06, 18:03 i jak socjalizacja w wielkim świecie hipermarketów?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Wiolka 19.03.06, 18:07 fajnie było! kolorowo, pączkami częstowały, no cudnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Wiolka 19.03.06, 18:12 a co zostały jakieś po tłustym czwartku, no chyba, ze mają układ z Twoją teściową )) a my z szybkiej kawki wróciliśmy po 6 godzinach ), familia odwołała wizytę a więc zaszaleliśmy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Wiolka 19.03.06, 18:14 czyli weekend mozna uznac generalnie za udany, co? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Wiolka 19.03.06, 18:15 nie do końca, smarkata marudna jak sto diabłów! chciałam sie zamienić z koleżanką na noworodka, ale głupia nie jest, mały tylko śpi i je! SKĄD SIE BIORĄ TAKIE DZIECI JA SIE PYTAM???!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Wiolka 19.03.06, 18:25 chyba z Płocka sie biorą, moja kolezanka ma takie 6 m-czne i mi ostatnio pisala, ze nie widziala nigdy pogodniejszego stworzenia ja mam taka mala teorie, ze te zadowolone wiecznie to nie byly na biuscie tylko od poczatku na sztucznym i sie wysypialy, w przeciwienstwie do biustowych (nie mowimy rzecz jasna o Matyldzie...) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Wiolka 19.03.06, 18:31 ale Olek biustowy jest! zgroza! i to najlepsza koleżanka mi takie rzeczy pod nosem robi, ja już rozumiem Kangur, Mmala, ale Iwona?! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Słuchajcie, WIOSNA! 19.03.06, 18:35 Cześć, w Krakowie też wiosna- słoneczko świeciło ze wszystkich sił, kałuże po kolana i oczywiście do KAŻDEJ Frutka musiała wejść- błotołaz mały. Bardziej brudnego dziecka dawno nie widziałam! Ale za to jaka szczęśliwa była Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Słuchajcie, WIOSNA! 19.03.06, 18:36 albo, albo, nie ma że i czysta i szczęśliwa, to nawet nie brzmi dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Słuchajcie, WIOSNA! 19.03.06, 18:40 ale za to po południu była i czysta i szczęśliwa, bo zapoznała w końcu Kurczaka Mam nadzieję, że ani Klusia ani Matek się nie obrażą (w końcu to z nimi są zakontraktowani), ale już przesłałam wspólne zdjęcia do naszej galerii. Teraz tylko czekają na akceptację. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Słuchajcie, WIOSNA! 20.03.06, 09:09 To juz dzisiaj, nie? Zaczyna sie oficjalnie i kalendarzowo. Mam nadzieje, ze wziela to pod uwage. ps.A ja sie dzis wyspalam, haha. Malgol spal do 7.30 z 2 tylko podwyzkami. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Słuchajcie, WIOSNA! 20.03.06, 09:20 skad w Tobie tyle pesymizmu? nie wyspalas sie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Słuchajcie, WIOSNA! 20.03.06, 09:21 ależ skąd to przypuszczenie? po prostu wstałam rano, zeby popatrzec na wschód słonca, takie nowe hobby Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Słuchajcie, WIOSNA! 20.03.06, 09:24 Wiolka jak tak bedziesz wstawała na te wschody to przed zachodem padniesz heloł Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Słuchajcie, WIOSNA! 20.03.06, 09:26 i co, piekny dzis byl ten wschod/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Słuchajcie, WIOSNA! 20.03.06, 09:28 dokładnie taki sam jak wczoraj i przedwczoraj i pewnie jutro też bedzie identyczny, ale ja sie tak łatwo nie poddam, doczekam jakiegoś szczególnego wschodu! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Słuchajcie, WIOSNA! 20.03.06, 09:29 Wiolka może przenieście się nad morze, podobno wschód słońca robi wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Słuchajcie, WIOSNA! 20.03.06, 09:26 Ty sobie lepiej zaklep jakąś nową synową, bo obecna moze wieczoru nie doczekać! jakby w wiadomościach było coś o katowanym dziecku płci żeńskiej, to chodzi napewno o Kaśke! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Słuchajcie, WIOSNA! 20.03.06, 09:28 Wiolka nie strasz, gdzie Malunio taką wierną znajdzie, widziałaś co się wczoraj działo Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Słuchajcie, WIOSNA! 20.03.06, 09:32 to będzie taka romantyczna, niespełniona miłość, będzie nosił kwiaty na mogiłę i nigdy się nie ożeni ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Xemm 20.03.06, 09:36 powinnas zaprosic na kilka dni synowa do siebie. Wiolka odpocznie a narzeczony sie zastanowi, czy lubi wschody slonca... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Xemm 20.03.06, 09:39 Pam bałam się, że ktoś to zaproponuje ))) OK Wiolka podeślij Carycę na parę dni, zregeneruj się, pooglądaj w spokoju zachody słońca.... póki jestem wyspana ) Jak już psychicznie i fizycznie nie dam rady (u mnie też dużych pokładów cierpliwości brak) to mój muż się zajmie dziećmi, on ma aż nadmiar cierpliwości ) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Słuchajcie, WIOSNA! 20.03.06, 09:40 Wiolka na Boga.... jaka mogiła, jaka niespełniona miłość.... nie krzywdź mi dzieciaka... patrz propozycja niżej ))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Słuchajcie, WIOSNA! 20.03.06, 09:41 ups wyżej, nie tu miało się wkleić Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Słuchajcie, WIOSNA! 20.03.06, 09:50 boje się, że nawet Twój mąż mógłby się poddać, mój też wybitnie pokojowy, a nawet on czasami wymięka Odpowiedz Link Zgłoś