w1osemka 21.03.06, 09:22 To ja, Z1mka, tylko się przebrałam, właśnie utopiłam marzannę w kawie. Witam wiosennie. .**...**...**.. })({ }){( }){( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enja11 No w końcu!!!! 21.03.06, 09:24 Witam i ja, słońce świeci, aż lżej sie oddycha. Ja zaraz będę topić w ince) Zimka, to przebranie to już na stałe - mam nadzieję??????? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Jestem 21.03.06, 09:33 Zimka Ty już nie wracaj do poprzedniej nazwy, zobacz jaka wiosna za oknami się od razu zrobiła ) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Jestem 21.03.06, 11:46 w1osemka! witaj!!! przyszłaś w parze ze słoneczkiem?... mam nadzieję, że tak i że mi już nikt tych żonkili nie będzie musiał zazdrościć! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Jestem 21.03.06, 11:56 Tez wiedzialam,ze to Ty!no dobrze ze przyszlas!! My jzu po pierwszym wiosennym spacerze, bez koca i oslonki na nozki, w cienkich spodniach a ja w polarze a ie zimowej kurtce, hehehe! Jak Matek zasnie to zamierzam, uwaga, uwaga UMYC OKNA!! Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Jestem 21.03.06, 12:01 czesc Zimka, ja tez Cie poznalam U nas wiosna juz od jakiegos czasu, chociaz bywaja jeszcze chlodne dni - na przyklad podczas parady na sw. Patryka bylo zimno jak nie wiem co. Ale Ty juz w Polsce sie mam nadzieje zadomowisz? Bo za cztery tygodnie tam przybede, a jak Cie nie bedzie, to... A tak z innej beczki - Zimka, moj Szafka tez ma kaczki w glebokim powazaniu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=31771829&wv.x=2&a=38876653 no i jeszcze relaksacyjnie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=31771829&wv.x=2&a=38876737 Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Jestem 21.03.06, 12:53 od razu wiedziałam że to ty, przeciez już od wczoraj jestes Odpowiedz Link Zgłoś
agga_27 Re: Jestem 21.03.06, 13:58 Z1mka vel w1osemka, utop no jeszcze raz tę Marzannę, tylko może w czymś mocniejszym niż ta Inka, wróciałam właśnie ze spaceru, ale wygwizd! Przewiało mi cztery litery, bo kurteczkę oczywiście założyłam wiosenną krótką, a jak. U nas wiosny ni ma, słońce oszukuje bo zimnica że hej! Ja się tak nie bawię! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Jestem 21.03.06, 14:20 slowo sie rzeklo, umylam okna.Nie wszedzie, bo u Matka nie,bo spi i drzwi ogrodywch tez nie bo mi zabraklo recznika papierowego.Ale sypialnia i pol salonu lsni!!cholera ,teraz widac jak brudno jest w mieszkaniu!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Jestem 21.03.06, 14:21 dlatego ja nie myję, zawsze jak ciemniej to przyjemniej Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Jestem 21.03.06, 14:22 Czesc, Wiosenka...Mnie tez wzielo juz wczoraj na sprzatanie, zaczelam od kuchni i wywalania wszystkiego z szafek i czyszczenia i mycia. Malgol miał używanie. A okna tez czekaja, ale poki co nie chce mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Jestem 21.03.06, 14:30 z oknami szybko poszlo.A trzeba bylo umyc, uwierzcie mina parterze sie tak syfia i to jeszcze w zimie.Jedno okno, to chyba nawet od wprowadzenia nie bylo umyte..hmmm....szafki kuchenne tez przyadloby by sie przetrzec.Na szczescie mam tylko trzy sztuki: Odpowiedz Link Zgłoś
w1osemka Wiosenna niespodziewajka }*{ 21.03.06, 15:40 Dziękuję Wam bardzo za miłe przywitanie. Z moim starym nickiem się niestety nie pożegnam, bo się przyzwyczaiłam. Mam dla was niespodziankę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=31771829&wv.x=2&a=38913235 Z góry przepraszam za nienajlepszą jakość, dzieło straciło niestety podczas kompresji. Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie, ale nie jestem aż tak rozgarnięta w naszych wszystkich dzieciakach... powybierałam jakie były w naszej galerii. No i napiszcie, czy fajne, bo się namęczyłam ostro Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Wiosenna niespodziewajka }*{ 21.03.06, 15:45 Wow! Zimka vel Wiosenka, super!!!No i Mateusz jest, hehe.Na piewrszy rzut to widzialam i Jacha,i Malunia, i Frutke z Kurczakiem, i Szafke, i Matylde, i Jozia...i musze jeszcze popatrzec.Sama nie wiedzialam ze pamiatam tyle dzieciakow Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Wiosenna niespodziewajka }*{ 21.03.06, 15:48 i Zuzia, i Ninka, i Wiktoria, i Twoja Marysia, i Kubus, i Michalek... nie moge zlokalizowac Srajdzinki, Malgosi Pamowej i Marysi Pancerniczkowej! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Wiosenna niespodziewajka }*{ 21.03.06, 15:51 odnlazlam Malgosie, i jeszcze Olka i Amelke i Pawelcia i chyba Srajdzinke ale nie jestem pewna, bo zdjecie z profilu.A i Pierozka tez znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
w1osemka Re: Wiosenna niespodziewajka }*{ 21.03.06, 15:52 srajdzinka jest, takie ładne z profilu foto, Pamowa jest z pączkiem a raczej z okruszkami, a niestety Marysi nie ma, bo... właśnie patrzę na moją listę, jest Pancerniczek... nieodfajkowany, to nic naprawię wszystko zrobię jeszcze raz może mi się uda żeby nie było takich pikseli okropnych Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Wiosenna niespodziewajka }*{ 21.03.06, 15:55 śliczny wiosenny prezencik!!! i Amelka jest! )) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Wiosenna niespodziewajka }*{ 21.03.06, 16:04 Zimka, suuuuper!!! Ales sie dziewczyno napracowala! Nalezy Ci sie nagroda niewatpliwie. No to co chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Wiosenna niespodziewajka }*{ 21.03.06, 16:58 Zimka a może jednak Wiosenka, cooo?? ) piękna ta megafotka!!!! Jestem pod wrażeniem, świetne te nasze dzieciaczki w komplecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hipcia5 ojej! 21.03.06, 17:32 Ale świetne zdjątka! Ja jeszcze wszystkich dzieciaczków ine kojarze, ale srajdzianke,amelke i moje poznałam i jachu też i matylkdy maluchy, świetny pomysł, a moje maluszki jakie wyraźne wyszły Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: ojej! 21.03.06, 17:42 Denerwują mnie te piksele okropne, a że niestety mam zlośliwy ząb perfekcjonisty wbity w mózg, zrobię wszystko jeszcze raz i Pancerniczek będzie. Szkoda, że niektórych nie ma dzieci zdjęć jak np Ezry. Jeśli ktoś poczuł się pominięty to proszę mi tu zgłaszać przy następnym plakacie zostanie uwzględniony Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: ojej! 21.03.06, 18:58 kurcze, takie to sliczne, ze sie zapatrzylam, a w tym czasie Malgol zwinął ze stołu ciacho, bo zapomniałam posprzatac po wizycie kolezanki no i nie chce oddac, paskudnik jeden Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Wiolka 21.03.06, 19:57 a dostrzegłaś swojego prosiaka DD Mówcie co chcecie ja Wiolce nadaje złoty medal i pierwsze miejsce w rankingu forumowych fotek za te zdjęcia, normalnie płaczę jak je ogladam DD Odpowiedz Link Zgłoś
be-ko Re: Wiolka 21.03.06, 21:00 O rany!!!! I moja Dominikę w śliniaku widzę ))))) Z1mka vel W1iosenka, normalnie aż sie wzruszyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Wiolka 21.03.06, 21:18 zimka a ten super plakat to przeprosiny za tak długą i mroźną zimkę? jeśli tak to przeprosiny.......przyjęte Odpowiedz Link Zgłoś
agga_27 Z1mka, 21.03.06, 21:19 jesteś niesamowita! Wyszło przepięknie! Nawet Julcia się załapała, chociaż jej mama ostatnio się mało na forum udziela z braku czasu oczywiście No i fotka zbiorowa taka wiosenna wyszła, jak na w1osemkę przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek11 Z1mka, 22.03.06, 07:33 Pięknie zebrałaś te nasze dzieciuszki. Bardzo mi miło, że i mój Michu się załpał do tej wiosennej zbiórki niemowlaków i maluchów. Ach jakie one wszystkie są słodkie i kochane... Odpowiedz Link Zgłoś
kruszyna10 Re: Z1mka, 22.03.06, 07:58 Ten wasz plakacik pięknisty!!! Dziś jak weszłam na forum poczytać zaproszenie na kawkę to nie znalazłam tego wątku i założyłam nowy i dopiero jak wysłałam swój pojawił się ten. Przepraszam za bałągan. Poprawię się Odpowiedz Link Zgłoś