xemm1 22.03.06, 08:32 Sto lat niech żyje nam!!!! Dużo zdrówka i uśmiechów ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek11 Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 08:36 Dużo zdrowia, radości, słoneczka, fajnych zabaw i wszystkiego, wszystkiego co tylko sprawia, że człowiek jest szczęsliwy) Kasia z Michem Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 08:44 Życzymy Ci Kubusiu, żebyś zawsze był szczęśliwy i miał wokół siebie ludzi, którzy Cię kochają no i sto lat,sto lat, sto lat... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 08:48 Kubusiu - 200 lat i niech Pam gada ile wlezie fajnych i przede wszystkim trafionych, prezentów, zawsze pogodnej mamy i dużo, dużo szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 09:12 Najlepszego, Kuba! Najpiękniejszych jeździdeł świata (nadal jestem zła na Twojego chrzestnego) Odpowiedz Link Zgłoś
mamapauli1 Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 09:15 Sto lat Kubusiu rośnij zdrowo i bądź grzczniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 09:37 Abyś Kubusiu był zawsze tak uśmiechnięty i sympatyczny, jak nam Mama pokazuje na zdjęciach, aby każdy następny roczek był jeszcze lepszy od tego pierwszego i żebyś zawsze był najszczęśliwszym maluchem na świecie Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 10:29 Rośnij nam zdrowo Kubusiu i bądź pociechą dla rodziców i dziadków i chrzestnego, co by na drugi raz wiedział... I najpiękniejszych prezentów jakie tylko świat widział. Ciocia Zimka i Marysia z kfiatuszkiem za uszkiem daje Ci słodkiego buziaka, bo wyglądasz na super chłopaka... Marysię niedługo podeślę na to tuczenie )) Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 10:40 za życzenia ślicznie dziekujemy na tuczenie gorąco zapraszamy ide podnnieśc watek z urodzinową imprezą, jak się bawić to się baiwć Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 10:53 sto lat, sto lat! niech żyje, żyje nam! a kto?!.... KUBUŚ! Kubusiu dużo zdrówka i samych radości! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 11:03 Kubusiu, zyczymy Ci duzo zdrowka, usmiechu, radosci i samych trafionych prezentow Sto lat!!! Szafka z mama Odpowiedz Link Zgłoś
kama72 Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 11:07 100 lat! 100 lat! Witamy w gronie Maluchów! Zdrowia, apetytu, ząbków bez bólu, miękkich upadków, uśmiechów i radości dla Rodziców! Rośnij szczęśliwie! Odpowiedz Link Zgłoś
be-ko Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 11:44 Ach! to dziś nastepuje ta uroczysta chwila przejścia z Niemowlaka na Malucha :- ))) Buziaki dla rocznego Kubusia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 12:13 Wpadłam dosłownie na minutkę, żeby uściskać Kubusia w dniu urodzin. A zatem - wszystkiego cudownego, mały-duży chłopaku) Ściskam Cię mocno, do uścisków dołącza też Srajdzinka, która właśnie molestuje swoją nową kaczkę na kiju. Nie wiem jakie przestępstwo popełnił chrzestny, bo -wybaczcie- nie mam teraz wolnego czasu na śledzenie wątków - ale z tego co się zorientowałam... nie kupił jeździka..? Mama z tatą na pewno wszystkie braki nadrobią p.s Mam nadzieję, że wierszyk się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 12:17 Przyniósł ze sobą jeździk, a potem zabrał do domu. Jeździk należał do jego córki, jeśli dobrze pamiętam i został przyniesiony, żeby dziewczynka miała się czym pobawić. Kubusiowi strasznie się spodobał i biedny maluch pomyśłał, że to dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 16:15 Ależ "pa fu"!!! - jak mawiał elokwenty do granic możliwości szef pewnego naszego kolegi. Odebrać ojcu chrzestnemu prawa rodzicielskie! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 12:19 sto lat w szczęściu, pomyślności samych w życiu radości a na imprezce urodzinowej duuużo gości i prezentów bardzo wiele by Ci w życiu było weselej życzą Amelka z mamą Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 12:26 my tez zyczymy wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 14:06 Malgosia wymęczona basenowo i ja (tez wymeczona) zyczymy Ci duuuzo zdrowia, zadnych alergii i fajowych zabaw i prezentow. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 14:35 Stooo laaat, stooo laaat, niech żyyyje, żyyje naaaam! Zaśpiewała ciocia Wenus mocno fałszując, ale ze szczerego serca Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 14:59 dopiero jestem i to na sekunde i oczywista MILION LAT DLA KUBULKA!!Stosu zabawek, przegnania wszelkich dolegliowsci z alergia na czele, duzo usmiechu i cierpliwej mamusi)) Odpowiedz Link Zgłoś
agagaby Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 14:59 Zdrowka, szczescia , usmiechu wielkiego pociechy z rodzicow i siebie samego, pieknych prezentow i zabaw bez liku, zyczy Gabrys z mama Sliczny Kubuliku. STO LAT STO LAT !!! Najnowsze fotki Gabriela Gabriel ma... www.polskieserce.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 15:04 Wszystkiego najlepszego dla Kubucha-Malucha od wciąż jeszcze niemowlak(ch)a- Jacha)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dusiek7 Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 22.03.06, 15:10 Radości, miłości, własnego misia, ciepłych skarpetek, uśmiechów wielu i dużo dużo zdrówka Kubusiu! od Julki i ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Re: STO LAT DLA KUBY!!!! 23.03.06, 23:24 niech mu gwiazdka poooooooomyslnosci nigdyyyyyyy nie zagasnieeeeee ... Odpowiedz Link Zgłoś