slonisia 23.03.06, 13:23 Proszę o ujawnienie Waszych pomysłów. Mamy sporo zabawek i trudno mi coś wymyślić naprawdę specjalnego. Pozdr. iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaaaa Re: co na prezent dla 3 LATKA 23.03.06, 13:29 moja córcia ma 3,5. od pewnego czasu kolekcjonujemy zabawki Little People. na różne okazje kupujemy różnej wielkości zestawy. Olcia się cieszy i mówi, że ma prawdziwą kolekcję. Poza tym znasz swoje dziecko i wiesz co najbardziej lubi. Moja uwielbia książki.choć weszła w etap Barbie. a dla chłopca- może piłkarzyki, wiesz takie boisko z przytwierdzonymi piłkarzami, gra się kulką pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slonisia Re: co na prezent dla 3 LATKA 25.03.06, 23:44 A te zabawki L.P. to nadają się dla chłopców? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_jaka Re: co na prezent dla 3 LATKA 24.03.06, 10:58 u nas z zabawek sprawdza się lego duplo i klocki przestrzenne, reszta chyba pójdzie do kosza bo tylko się kurzy; długo było rysoawnie - zeszyt A4 na tydzień ale od jakiegoś miesiąca Syn nawet nie siada do stolika...tydzień temu skończyl 3 latka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: co na prezent dla 3 LATKA 24.03.06, 11:55 Mój 3-latek ma duzo za dużo zabawek i w związku z tym też mieliśmy dylemat przed urodzinami. Od cioci dostał kolejkę TOMY - ciuchcia, dwa wagoniki i zestaw torów - wszystko w wiaderku. Od dwóch tygodni bardzo czesto i chętnie bawi sie tym zestawem. Odpowiedz Link Zgłoś
slonisia co na prezent dla 3 LATKA 25.03.06, 23:43 Dziękuję za odpowiedzi. W sumie to zastanawiam się nad takim prawdziwym rowerkiem (ma plastykowy), ale to ok. 300 zł a pewnie za rok trzeba będzie kupić większy (ten by posłużył już na kilka lat). Pewnie więc w końcu zaczekam. Lego mamy sporo. Urodziny sa 8 kwietnia - wiec czekam na inne pomysły. Pozdr. iwona Odpowiedz Link Zgłoś