Dodaj do ulubionych

mam doła po programie "Chce byc piekna" :(

03.04.06, 15:44
zawsze miałam kompleksy . dzisaj obejrzałam powtórke programu i okropnie się
czuje. Moja figura jest okropna basen nie pomaga wyglądam potwornie.ogólnie
nie czuje sie kobieco i źle mi z tym...jesli w wieku 24 lat tak wyglądam to
co potem ???
Obserwuj wątek
    • s.ivona Re: mam doła po programie "Chce byc piekna" :( 03.04.06, 17:38
      eeee no daj spokoj, na pewno nie jest tak zle jak piszeszsmile)! Naprawde
      chcialabys wygladac jak sztuczna, pelna silikonu barbie? nie wierze!!!!!
      Idz do sklepu, kup fajny ciuch, u fryzjera zrob extra fryzurke, u kosmetyczki
      paznokcie i makijaz i bedziesz o wiele ladniejsza niz te baby w programiesmile))
      glowa do gory!!!smile)
    • paulaula Re: mam doła po programie "Chce byc piekna" :( 04.04.06, 15:49
      Zawsze się da poprawic dużo samemu, tylko trzeba to robic małymi kroczkami. A
      jeśli chodzi o poprawianie urody to każdy macoś co z chęcią polepszyłby, tylko
      po co. Idzie wiosna, dobry czas aby coś zacząć.
    • bri Re: mam doła po programie "Chce byc piekna" :( 04.04.06, 17:47
      Potem człowiek przestaje się tak martwić figurą wink
      • cyborgus Re: mam doła po programie "Chce byc piekna" :( 04.04.06, 17:56
        bri ma racje. potem sie juz tak nie przejmujesz, a do tego nabierasz troche
        wiecej pewnosci siebie i zaczynasz dostrzegac takze plusy a nie tylko minusy
        swego wygladu.
        • mamakasienki1 Re: mam doła po programie "Chce byc piekna" :( 05.04.06, 09:23
          A ja się po tym programie podbudowałam.
          Zawsze miałam mnóstwo kompleksów, a tam co? jakieś maszkary poprzerabiane
          sztucznie.
          Do fryzjera każda może pójść, do kosmetyczki też, manicure też można sobie
          zrobić.
          Nawet po 14-tu miesiacach karmienia dziecka mam ladniejsze piersi od nich.
          • mysz.zosia Re: mam doła po programie "Chce byc piekna" :( 05.04.06, 14:11
            kupiłam nawet "steper" ale jest cały w kurzu bo jak po 10 mała pada spać to ja
            razem z nią nawet z mężem nie chce mi się gadać - nie powiem może nie przytyłam
            po ciąży ale moje "mięśnie" na brzuszku i innych częściach ciała juz nie są
            takie fajne, a biust jakby zmaaalał - ale nic to codziennie układam włosy,
            robię makijaż, średnio co 3 tygodnie paznokcie, - przecież do 16 widzą mnie w
            pracy i udaję że jestem jeszcze fajniejsza niż przed dzidzią
    • elus11 Re: mam doła po programie "Chce byc piekna" :( 06.04.06, 10:41
      Witaj
      bzdura. Poczytaj dzisiejszy artykuł o tym programie na onecie. Całkiem dobrze
      wyleczył mnie z doła po tym programie.
      A przypuszczam że w Twoim wypadku, podobnie jak w większości wystarczy nowa
      fajna fryzurka, makijaż i ciuch odpowiednio dobrany do figury. Też nie mam
      idealnej figury po ciąży, ale wisi mi to.Nie mam zamiaru katować się dietami
      tylko po to żeby w sklepie prosić rozmiar 36 lub 38 zamiast 40. Poza tym am za
      słabą wole na wyrzeczenia, a po przeczytaniu ww. artykułu odniechciewa się
      korekcji chirurgicznych itp.
      Może poprostu idź do fryzjera a potam popatrz z uśmiehcem w lutro i powiedz
      sobie, że jesteś fajna bez wzgledu na to czy masz 70 czy 110 w biodrach.
      Pozrdawiam
    • mama007 Re: mam doła po programie "Chce byc piekna" :( 06.04.06, 10:52
      ewcialinka napisała:

jesli w wieku 24 lat tak wyglądam to
      > co potem ???

potem pojdziesz do programu "Chce byc piekna" i zrobisz sobie poprawki
      wszystkiego smile)))

zartuje oczywiscie, nie martw sie, duzo mozna poprawic malymi kroczkami jak
      ktos wyzej napisal. widzialam niedawno zdjecia koelzanki ze studiow - kilka lat
      temu wygladala zupelnie inaczej, nie poznalabym jej na ulicy. zmienila sie
      przez ciwczenia, fryzure, makijaz, itp , itd. i uwierz, ze to NIESAMOWITA
      zmiana, bez sklapela smile
      pozdrawiam
      aga (ktora nie przejmuje sie swoim wygladem i co najwyzej powiekszy sobie
      kiedys biust big_grin )
    • ldzida12 Re: mam doła po programie "Chce byc piekna" :( 06.04.06, 11:55
      Cześć!
      Ja miałam ten sam problem po pierwszej ciązy. W ciąży przytyłam 28 kilo (trzy
      dni przed porodem ważyłam 88 kg).. Po porodzie ważyła 70 i też źle się czułam.
      Nie mogłam zrzucić. Biegałam ćwiczyłam, piłam ziółka na przemianę materii, ale
      nie stosowałam diet żadnych (uważam że to głupota). Ale zrzuciłąm wkońcu i
      ważyłam 64kg. Ale to i tak więcej niż przed ciązy. Obecnie znowu jestem w ciąży
      ( 7 - dmy miesiąc) i narazie przytyłam 14 kg. Mam nadzieje że będzie mi łatwiej
      zrzucić nadwagę. Więc nie martw się. Cierpliwości. Napewno wkońcu zrzucisz
      ja tak naprawdę do 64 kg doszłąm prawi po póltora roku po porodzie.
      Więc ćwicz i cierpliwie obserwój ciało. Orazu napewno nioe zobaczysz
      rezultyatów, ale w końcu tak. Pozdrawiam. Lidia
    • niebieskadziewczyna Re: mam doła po programie "Chce byc piekna" :( 06.04.06, 16:09
      no to wez sie za siebie, cwieczenia, moze boegaj? i nie jedz swinstw: slodyczy,
      napojow gazowanych
      na pewno ci sie uda. Operacja to nie jest rozwiazanie (pomysl o
      komplikacjach....)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka