Dodaj do ulubionych

Co się dzieje?

09.04.06, 08:16
Słuchajcie, nie dość, że od wczoraj nikogo nie ma, to zdaje się, że znowu
komuś przeszkadzamy. Gdzie Wy się wszystkie pochowałyście?
Obserwuj wątek
    • z1mka Re: Co się dzieje? 09.04.06, 10:40
      właśnie przyszłam.
      Cholera, ktoś najwyraźniej się dobrze bawi... z okazji naszej pierwszej strony
      chyba, tak jak Elspinka.
      myślą, że mało rozrywaek mamy czy jak.

A tak na boku Ezra, jak tam wózek wypada w dalszej eksploatacji?
      Wiesz, ja się strasznie na niego napaliłam, ale małżonek stwierdził że 11 kilo
      to za dużo, a cały problem w tym, że nam spacerówka potrzebna na wyjazdy, jak
      najmniejsza i jak najlżejsza, no i jak najwygodniejsza, więc trochę nas to
      mocniej targnie po kieszeniwink
      • ezrapound Re: Co się dzieje? 09.04.06, 11:15
        Wózek spisuje się wspaniale - dobrze się prowadzi, jest bardzo wygodny dla
        dziecka. Ale jest spory, no i nie najlżejszy. Ale wiesz, wśród droższych wózków
        też rzadko trafiają się lekkie. Koniecznie daj znać na co się zdecydujecie!
        Masz już jakieś typy? O jakiej wadze?
        Ten nie mieści nam się do bagażnika (dopiero po odczepieniu kółek) ale my mamy
        bardzo mały samochód. Do większego by się zmieścił.
        • z1mka Re: Co się dzieje? 09.04.06, 12:18
          myślałam na spacerówką - parasolką kazoo
          www.deltim.com.pl/kazoo.htm
          ale on nie ma żadnej amortyzacji.Macałam go w sklepie i niestety wydał mi się
          nieco cięższy niż te deklarowane 8 kilo

drugi typ to:
          www.allegro.pl/item96808041_nowa_spacerowka_everflo_travel_super_oferta_.html
          ponoś strasznie badziewny i plastiki co się łamią nie wiem, tego nie macałam.

I trzeci, który macałam, cena niestety niefajna, choć w sklepie kosztuje ponad 5
          stów, poczekam, może jakać mała promocja, bo jest naprawdę fajny.
          www.allegro.pl/item95744904_nowosc_graco_parasolka_mosaic_max_gratisy_.html
          a jeszcze jest jeden:
          www.allegro.pl/item96593621_conart_hit_na_allegro_twister_coneco_3_gratisy.html
          ale nieco cięższy...
          e ja już sama nie wiem, na razie wyczekuję promocji, na gwałt mi nie potrzebny...
          • hipcia5 z1mka 09.04.06, 13:27
            www.allegro.pl/item96566105_coneco_speedy_wys_0_00_zl_folia_pokrowiec.html
            polecam ten jesli chcesz lekki i maly, mam taki sam, na wyjazdy idealnysmile
            • mmala6 Re: z1mka 09.04.06, 13:50
              Hipcia,wlasnie sie do niego przymierzam.Chce go obczaic w jakims sklepie zeby
              wsadzic Mlodego.
          • mmala6 Re: Co się dzieje? 09.04.06, 13:53
            Zimka, poczytaj watek Enji o wozkach, Graco jest nie polecany.Poza wypasionymi
            modelami duzo drozszymi od tego Twojego.
            Znajdz moze Chicco Pick Up, jest w podobnej cenie a naprawde super, super.Pare
            moich kolezanek go ma i gdyby nie moje cud-miod Atlantico, to na bank kupilabym
            wlasnie ten Chicco.
            Bo Ty chyba nie chcesz typowej parasolki? Maryska jeszcze za mala...
            • mmala6 o taki: 09.04.06, 13:56
              niestety nie wynalazlam nowych, bo chyba juz ich nie produkuja.Pamietam jak w
              zeszlym roku dziewczyny kupowaly za ok 500zl nowe w sklepie bo byly to
              koncowki.Ale moze bedzie uzywany w bardzo dobrym stanie?czasem lepiej kupic
              dobry wozek uzywany, niz nowe badziewiewink:
              allegro.pl/item97397298_wozek_chicco_pick_up.html
              • z1mka Re: o taki: 09.04.06, 15:06
                właśnie, na typową parasolkę Maryś za mała, więc szukamy czegoś pośredniego, ten
                sobie obejrzę, jak mi tylko zdjęcie wskoczy, ale już widzę, że 11 kilo. Ja tam
                wyobraźni wagowej nie posiadam, ale małżon krzyczy na mnie, że 11 kilo to duuużosad
    • wenus.z.willendorfu Re: Co się dzieje? 09.04.06, 13:16
      Cześć,mnie nie było kilka dni, bo nam dysk padł. A gdy mąż zamontował drugi- ten
      też się okazał zepsuty.
      Widziałam, że działo się tutaj różnie- nie ma to jak cena popularności...
      • duramgama Re: Co się dzieje? 09.04.06, 13:53
        Ja wpadam i wypadam. Dziś odbyliśmy dłuuuuuuugi spacer zakończony setką zajzdów
        ze zjeżdżalnismile
        • mmala6 Re: Co się dzieje? 09.04.06, 13:57
          Duram, czy Ty tez juz masz super bicepsy od wrzucania Srajdzinki na szczyt
          zjezdzalni czy ona sama sobie wchodzi? bo ja niebawem wezme udzial w Strong Womensmile
          • duramgama Re: Co się dzieje? 09.04.06, 14:37
            E tam sama...
            U nas wejście na szczyt zjeżdżalni obwarowany jest drewnianymi, ruchomymi
            belkami, powieszonymi na łańcuchach, żeby dzieciom ułatwić podwórkowe życie
            (tudzież sprawić im większą frajdę we wchodzeniu).
            Na takie ekscesy Srajdzinka jeszcze się nie pisze i podnosi sobie adrenalinę
            samym zjeżdżaniem.
            Wniosek: trzeba ją tam wsadzać, a potem... złapaćsmile
            Zazwyczaj działam w tandemie z Panem Mężem (on ją wsadza i puszcza, ja pilnuję,
            żeby nie zaryła nosem w piach, bo u nas zjeżdżalnia należy do tych większych).
            Bez Pana Męża starcza mi sił na zaledwie kilka rund. Bo oprócz podnoszenia
            ciężarów, zmuszona jestem ćwiczyć sprint i piłkę ręcznąwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka