ezrapound 09.04.06, 08:16 Słuchajcie, nie dość, że od wczoraj nikogo nie ma, to zdaje się, że znowu komuś przeszkadzamy. Gdzie Wy się wszystkie pochowałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z1mka Re: Co się dzieje? 09.04.06, 10:40 właśnie przyszłam. Cholera, ktoś najwyraźniej się dobrze bawi... z okazji naszej pierwszej strony chyba, tak jak Elspinka. myślą, że mało rozrywaek mamy czy jak. A tak na boku Ezra, jak tam wózek wypada w dalszej eksploatacji? Wiesz, ja się strasznie na niego napaliłam, ale małżonek stwierdził że 11 kilo to za dużo, a cały problem w tym, że nam spacerówka potrzebna na wyjazdy, jak najmniejsza i jak najlżejsza, no i jak najwygodniejsza, więc trochę nas to mocniej targnie po kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: Co się dzieje? 09.04.06, 11:15 Wózek spisuje się wspaniale - dobrze się prowadzi, jest bardzo wygodny dla dziecka. Ale jest spory, no i nie najlżejszy. Ale wiesz, wśród droższych wózków też rzadko trafiają się lekkie. Koniecznie daj znać na co się zdecydujecie! Masz już jakieś typy? O jakiej wadze? Ten nie mieści nam się do bagażnika (dopiero po odczepieniu kółek) ale my mamy bardzo mały samochód. Do większego by się zmieścił. Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Co się dzieje? 09.04.06, 12:18 myślałam na spacerówką - parasolką kazoo www.deltim.com.pl/kazoo.htm ale on nie ma żadnej amortyzacji.Macałam go w sklepie i niestety wydał mi się nieco cięższy niż te deklarowane 8 kilo drugi typ to: www.allegro.pl/item96808041_nowa_spacerowka_everflo_travel_super_oferta_.html ponoś strasznie badziewny i plastiki co się łamią nie wiem, tego nie macałam. I trzeci, który macałam, cena niestety niefajna, choć w sklepie kosztuje ponad 5 stów, poczekam, może jakać mała promocja, bo jest naprawdę fajny. www.allegro.pl/item95744904_nowosc_graco_parasolka_mosaic_max_gratisy_.html a jeszcze jest jeden: www.allegro.pl/item96593621_conart_hit_na_allegro_twister_coneco_3_gratisy.html ale nieco cięższy... e ja już sama nie wiem, na razie wyczekuję promocji, na gwałt mi nie potrzebny... Odpowiedz Link Zgłoś
hipcia5 z1mka 09.04.06, 13:27 www.allegro.pl/item96566105_coneco_speedy_wys_0_00_zl_folia_pokrowiec.html polecam ten jesli chcesz lekki i maly, mam taki sam, na wyjazdy idealny Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: z1mka 09.04.06, 13:50 Hipcia,wlasnie sie do niego przymierzam.Chce go obczaic w jakims sklepie zeby wsadzic Mlodego. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Co się dzieje? 09.04.06, 13:53 Zimka, poczytaj watek Enji o wozkach, Graco jest nie polecany.Poza wypasionymi modelami duzo drozszymi od tego Twojego. Znajdz moze Chicco Pick Up, jest w podobnej cenie a naprawde super, super.Pare moich kolezanek go ma i gdyby nie moje cud-miod Atlantico, to na bank kupilabym wlasnie ten Chicco. Bo Ty chyba nie chcesz typowej parasolki? Maryska jeszcze za mala... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 o taki: 09.04.06, 13:56 niestety nie wynalazlam nowych, bo chyba juz ich nie produkuja.Pamietam jak w zeszlym roku dziewczyny kupowaly za ok 500zl nowe w sklepie bo byly to koncowki.Ale moze bedzie uzywany w bardzo dobrym stanie?czasem lepiej kupic dobry wozek uzywany, niz nowe badziewie: allegro.pl/item97397298_wozek_chicco_pick_up.html Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: o taki: 09.04.06, 15:06 właśnie, na typową parasolkę Maryś za mała, więc szukamy czegoś pośredniego, ten sobie obejrzę, jak mi tylko zdjęcie wskoczy, ale już widzę, że 11 kilo. Ja tam wyobraźni wagowej nie posiadam, ale małżon krzyczy na mnie, że 11 kilo to duuużo Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Co się dzieje? 09.04.06, 13:16 Cześć,mnie nie było kilka dni, bo nam dysk padł. A gdy mąż zamontował drugi- ten też się okazał zepsuty. Widziałam, że działo się tutaj różnie- nie ma to jak cena popularności... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Co się dzieje? 09.04.06, 13:53 Ja wpadam i wypadam. Dziś odbyliśmy dłuuuuuuugi spacer zakończony setką zajzdów ze zjeżdżalni Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Co się dzieje? 09.04.06, 13:57 Duram, czy Ty tez juz masz super bicepsy od wrzucania Srajdzinki na szczyt zjezdzalni czy ona sama sobie wchodzi? bo ja niebawem wezme udzial w Strong Women Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Co się dzieje? 09.04.06, 14:37 E tam sama... U nas wejście na szczyt zjeżdżalni obwarowany jest drewnianymi, ruchomymi belkami, powieszonymi na łańcuchach, żeby dzieciom ułatwić podwórkowe życie (tudzież sprawić im większą frajdę we wchodzeniu). Na takie ekscesy Srajdzinka jeszcze się nie pisze i podnosi sobie adrenalinę samym zjeżdżaniem. Wniosek: trzeba ją tam wsadzać, a potem... złapać Zazwyczaj działam w tandemie z Panem Mężem (on ją wsadza i puszcza, ja pilnuję, żeby nie zaryła nosem w piach, bo u nas zjeżdżalnia należy do tych większych). Bez Pana Męża starcza mi sił na zaledwie kilka rund. Bo oprócz podnoszenia ciężarów, zmuszona jestem ćwiczyć sprint i piłkę ręczną Odpowiedz Link Zgłoś