dusiek7 11.04.06, 18:27 Dawno mnie nie było. A tu tyle się wydarzyło.. zapraszam na wirtualną kawkę i deserek! www.strykowski.net/zdjecia_desery_ciastka_kawa_fotografia/Lody_mocca_3_255.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatka_sz Re: coś słodkiego!! 11.04.06, 18:34 mniam, mniam, ales mi narobila ochoty na lody! Chyba Szafe do sklepu wysle Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: coś słodkiego!! 11.04.06, 19:08 He he, szafę do sklepu, to długo czekać, chyba że na kółkach... ale za to taki szafa ile to się tam lodów zmieści Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: coś słodkiego!! 11.04.06, 19:17 hehehe moj Szafa nie jest pakowny, znaczy sie nie napakowany Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Renatka 11.04.06, 21:31 strasznie mnie zawiodłaś! moze jeszcze nie jest łysy?!) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Renatka 11.04.06, 21:57 no niestety. Wlosy na glowie ma, ale za to na klacie jest lysy. I ostatnio sobie kupil spodnie dresowe z adidasa, a w aucie ma elektrycznie otwierane szyby, stara sie chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Renatka 12.04.06, 08:46 no trudno, letko sie zawiodłam a w tym autku to ma przynajmniej powieszony antyradar w postaci płytki kompaktowej koło lusterka? ostatecznie może odzyskam resztki szacunku dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Renatka 12.04.06, 17:29 Ale to pysznie wygląda. Lecę po lody. Jeszcze trochęw zamrażarce mi zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Renatka 13.04.06, 12:04 nie ma Wiolka, niestety. Wiem, wiem, teraz to juz moj Szafa Cie nie kreci)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Renatka 13.04.06, 12:07 rozczarowana jestem zwyczajnie! jak Ty z nim wytrzymujesz? nie wstydzisz się na miasto wychodzić?! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Renatka 13.04.06, 12:12 mieszkamy w malej miejscowosci, wiec jakos obleci. Ale stanowczo musze popracowac nad jego imagem Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Renatka 13.04.06, 12:19 normalnie wiocha! koniecznie weź go do jakiegos stylisty, będziecie niedługo w kraju, to wystarczy skoczyc na pierwszy lepszy bazar czy do siłowni, na pewno ktoś mu pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Renatka 13.04.06, 12:34 kurde, ale ja teraz sama jade, bez niego ale moze mi sie uda zaocznie jakos go udoskonalic Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Renatka 13.04.06, 13:34 musisz koniecznie się zprzyjaźnić z jakimś lokalnym przystojniakiem i porobić sobie z nim kilka zdjęć, jedynie w celach edukacyjnych dla meża, rzecz jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Renatka 13.04.06, 13:48 no to w takim razie chyba sie przejde na pobliska silownie. Bron Boze nie po to zeby cwiczyc, tylko zeby znalezc material edukacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Renatka 13.04.06, 13:55 tylko nie przeginaj ze słownictwem bo nie zrozumie i sie obrazi! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Renatka 13.04.06, 14:01 materiał rzecz jasna! mozesz za to do woli używac niektórych angielskich słówek zaczynających sie np. na f Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Renatka 13.04.06, 14:07 czuję, że się dogadasz! w zasadzie to ten jeden wyraz wytarczy! dla lepszego efektu proponuje rozjaśnić włosy na spalony blond, szpilki i obcisły strój dopełnią reszty Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Renatka 13.04.06, 14:11 hehehe ciekawe co Szafa by powiedzial jakbym sie przemienila w taka lalunie moze by nie byl zachwycony, ale to tylko na poczatku, bo przeciez potem sam by sie zmienil i pasowalibysmy do siebie jak ulal Odpowiedz Link Zgłoś