duramgama 08.05.06, 15:29 Wysłałam kilka zdjęć z nowymi wyrobami. Jeśli macie ochotę pooglądać - zapraszam do wspólnej skrzynki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pampeliszka Re: Błyskotki 08.05.06, 15:40 Duram, ja juz bylam, bo sprawdzalam, czy doszly zdjecia Malgosi. A przy okazji znalazlam sliczne zdjecia z gor od Zimki. Kiedy Ty robisz te naszyjniki? Taki jeden to chyba kilka godzin dłubania. Piekne są. Taki jeden niebieski zestaw z kolczykami bardzo mi sie spodobal. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Błyskotki 08.05.06, 15:41 wiesz Duram, takie wirtualne oglodąnie jest do bani! nie oddaje w pełni uroku Twoich dzieł! podam Ci adres domowy Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Błyskotki 08.05.06, 15:50 wiolkak napisała: > wiesz Duram, takie wirtualne oglodąnie jest do bani! nie oddaje w pełni uroku > Twoich dzieł! > podam Ci adres domowy he he. Podaj, podaj. Wyślę Ci Srajdzinkę w momencie kryzysowym Ona pieski lubi, i dzieci, i ładnie je Pam - wiesz co... sama się dziwuję, kiedy mi to wyłazi spod palców. Chyba robie to kosztem snu. I męża Wczoraj w nocy zamiast z mężęm piwo pić, siedziałam w kuchni i lepiłam. W końcu mąż się zlitował i otworzył mi Karmi, nalał do kieliszka (dlaczego ja lubie pic piwo w kieliszku..?) i tak sobie sączyłam, trzymając kieliszek dłonią odzianą w chamską gumową rękawiczkę jednorazową. I czułam się jak pomieszanie prawdziwej damy, co to w białych rekawiczkach przemierza pałac i... ginekologa, co to się paprał przed chwilą w czymś... zielonym, he he. Nic na to nie poradzę, że takie gumowe rekawiczki kojarzą mi się z ... badaniem rozwarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Błyskotki 08.05.06, 15:56 Srajdzinka jak mniemam jest dziełem Twojego męża?(Piotrek zawsze mówi, ze Kaśka jest własnej roboty), ale ja wolę jednak wynik pracy Twoich rąk Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Błyskotki 08.05.06, 16:01 wiolkak napisała: > Srajdzinka jak mniemam jest dziełem Twojego męża? Ojoj, nie inaczej! No chyba że wiatr ją zasiał... Po polach z kapustą w każdym razie nie chadzałam.. Ale w desperacji pewnie bym w końcu poszła szukac w kapuście, gdybym starała się kolejny rok i po ciąży nie byłoby śladu... No sama widzisz... rok ją strugał ten mój mąż. Co tam więc moje wielogodzinne prace naszyjnikowe... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Błyskotki 08.05.06, 16:04 mąż rok strugał, a listonasz był tylko raz! mi najbardziej sie podobał ten naszyjnik z owadem i bransoletka, ale do niej widziałabym identyczny, krótki przy samej szyi naszyjnik Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Re: Błyskotki 08.05.06, 16:08 Oba czarno niebieskie bardzo mi sie podobają a ten z robakiem jest super Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Błyskotki 08.05.06, 16:21 Ja chcę ten czerwony!!!!! I ten morski!!! I ten granatowo-niebieski!!!! Wszystkie chcę!!! Czy ja czasem nie mam czegoś do załatwienia na Żoliborzu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar Re: Błyskotki 08.05.06, 16:30 Śliczne są. Mnie się chyba najbardziej spodobał ten kubistyczy zestaw SUPER!i wszystkie 3 z niebieskością Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Re: Błyskotki 09.05.06, 07:43 Duram, są przepiękne. Mnie najbardziej ujął ten zielony na łańcuszku z kolczykami. Sprzedałaś już coś u mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Błyskotki 09.05.06, 13:08 > Sprzedałaś już coś u mamy? Na szczęście tak. Kilka naszyjników. Inaczej chyba bym zwątpiła, zamknęła warsztacik i porozdawała wszystko koleżankom, które z tego co wiem bardzo chętnie przyjmą prezenty Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Re: Błyskotki 09.05.06, 14:50 Duram, zaraz rozdawać... Wystawiłabys na allegro i wtedy dopiero miałybysmy się o co bić.. A nie myślałaś o allegro na poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś