Gość: Bartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 21:26 Miałem POP-a, wysłałem SMS-a na nr 2033 i treści GO i powinienem mieś Orange GO, to dlaczego mi na fonie pisze "IDEA MIŁEGO DNIA". To wkońcu co mam ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: ????????????????????????????????????????????? 08.10.05, 21:33 1. jest napisane 2. to co Ci się wyświetla na telefonie zależy od tego jak telefon identyfikuje kod sieci. Mnie np. na nokii 7110 cały czas wyświetla się era gsm, pomimo że takiej sieci już dawno nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_ktos Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.pronet.lublin.pl 08.10.05, 21:40 Więcej znaków zapytania to już się nie mieściło? Podobno tylko telefony, w których jest karta SIMTelligent pokazują Orange, bo pokazują to, co odbierają od stacji bazowej, a nie to co jest w telefonie zapisane. Reszta kieruje sie własnym oprogramowaniem. Moja N8110 pokauje PL-03 - czy to lepsze niż Idea miłego dnia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 09:44 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazim Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 10:52 Mam 2 karty SimInteligent w abo na firme. W Noki 6110 wyswitla IDEA a pod tym napisem napsiane jest Orange. W Samsungu d500 wyswietla ORANGE tak samo jak w Siemensie M35. Odpowiedz Link Zgłoś
voiceofamu Re: ????????????????????????????????????????????? 09.10.05, 20:45 barracuda7110 napisał: > 2. to co Ci się wyświetla na telefonie zależy od tego jak telefon identyfikuje > kod sieci. Mnie np. na nokii 7110 cały czas wyświetla się era gsm, pomimo że > takiej sieci już dawno nie ma. Prawda - mam w laptopie kartę SE GC85. Oprogramowanie przez moment wyświetla 'PL Idea', by natychmiast przejść na 'Orange'. Odpowiedz Link Zgłoś