moofka 12.10.06, 22:13 "dolicha jasna, temu kubusiu sie cos do tyłka przykleilo" lat 3 i pol to dzisiaj przed spaniem bylo dolicha jasna mnie urzekła ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwles Re: moje dziecko bluzga 12.10.06, 22:49 że nie wspomnę o kuwa! kuwa! peziot! kuwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
ikicia Re: moje dziecko bluzga 17.10.06, 03:19 moje tez !!! a najsmieszniejsze jest to ze taki maluch nie wie co dane slowko oznacza ale zapoda go w odpowiednim czasie i sytuacji... - -zablokowalo sie kolko w jezdziku (Maly zasuwal po balkonie) edź kuna (kurna),edź!! kobieta idaca ulica spojrzala do gory , szybko schowalam sie za firanke , a ostatnio ogladam tv jakis kanal discovery , byl ciekawy program o wielkich budowlach , chociaż jestem kobieta zainteresowal mnie i w pewnym momencie ze zdziwienia powiedzialam "ja pierdziele" ,odzew blyskawiczny "nooo piedziele" synek ma 2lata i 9 mies. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: moje dziecko bluzga 12.10.06, 23:04 mniej wiecej rok temu, na swoich duzych jezdzikach odpychal sie malenkimi nozkami i darl sie "jak jedzies cioto" jak mu cos droge zatarasowalo i ja wiem, gdzie to slyszal, duzo z tatą jezdzi ;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
pandora_ Re: moje dziecko bluzga 16.10.06, 23:01 O jezu. Nie jestem sama. Moje dziecko uczy sie strasznie szybko, ale nie tego co trzeba. Jedne z jego pierwszych słów to było "parking" i "pingwin" (bo pewnie brzmi mocno z angielska), a teraz jest na etapie "kuwa mać". I wczoraj, układając puzzle, rzeł do dziadka: "ty kuwamaciu jeden!" SKĄD i JAK wpadł na pomysł odmiany, tego nie wie nikt. Wiem, że mu to przejdzie, ale wzdrygam się za każdym razem, słysząc podobne słowa. Córka kuzynki, z rodziny na pewno nie przeklinającej, na tym etapie rzucała mięskiem, aż niemiło. I pewnego dnia szła z babcią i jakiś pijaczyna zaklął szpetnie, na co dziecko: "Prosze pana, nie wolno tak mówić". I sama też przestała. Dzisiaj ma 14 lat i jest z grona tych nastolatek, które zachowują się jak nastolatki, a nie stare maleńkie Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: moje dziecko bluzga 29.10.06, 12:06 mój synek w wieku 2,5: kulwa jasna... a może ... Odpowiedz Link Zgłoś
aiszka4 Re: moje dziecko bluzga 10.11.06, 17:12 Impreza rodzinna, kupa goscii, a znudzona córka nagle zaczyna na głos powtarzac kulwa, kulwa, kulwa. Ja się zawstydziłam, mąż zabrał do innego pokoju. A ona, bidulka, nie miała co ze sobą zrobic i chciała "K(r)ól(a) Lwa" ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś