magda_0609 30.03.05, 08:19 Czynię starania o trzecie dziecko. Jeśli miałabym trzeciego chłopca dałabym mu na imię Michał (co sądzicie?) a dziewczynce - Agata. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3porzeczki Re: Michał 28.04.05, 16:15 Piękne imię, dla mnie numer one, tylko popularne Odpowiedz Link
mon.koc Re: Michał 03.12.05, 18:42 Mój synuś ma na imię Michał.Tatuś wybierał.Może Jasiu byłby grzeczniejszy ale czego oczekiwać po dziecku,którego mama też nie usiedzi 5 minut w miejscu.Może ja mam ADHD?! Odpowiedz Link
kajami1 Re: Michał 10.05.05, 10:27 Ja sama mam Michałka i kilku znam. Oj łobuziaki i "dyzio marzyciele" Odpowiedz Link
edyta_bo Re: Michał 03.01.06, 21:20 moje trzecie dziecko to własnie Michał,łatwo więc zgadnąć, że ja jestem ZA ) Odpowiedz Link
ristar Re: Michał 18.07.06, 23:24 mam nadzieję, że dałaś synkowi na imię michałsama mam michałka, urodził się w nowy rok 2005. jest małym mechanikiem, sprawdza mechanizm każdej rzeczy.konkretny z niego człowiek. Michałki są super! Poza tym to imię pasuje i do małego, i do dużego człowieka. Odpowiedz Link
agamagafon Re: Michał 15.10.06, 13:04 Mój mąż ma na imię Michał a ponadto znałam paru Michałów są szaleni, ciepli, poprostu cudowne chłopy. Nigdy na swojej drodze nie spotkałam niemiłego Michała i jeszcze jedno z Michałem nigdy nudzić się nie będziesz. Odpowiedz Link