IP: *.* 07.03.01, 14:51
Witam wszystkich rodziców Zuziek!\nPonieważ w wielu listach przewinęło się imie Zuzia,a tak na imię ma też nasza córeczka-więc przez ciekawość chciałabym wiedzieć ile mam i (lub) tatusiów Zuziek zagląda na tę stronę.\nMiło byłoby się poznać,\nPozdrawiam\nMagda mama Zuzi osiomiesięcznej
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Zuzia IP: *.* 08.03.01, 08:20
      Cześć,\nPodobnie jak Ty - zauważyłam, że imię mojej córki przewija się na tej stronie bardzo często. Trochę mnie to... zmartwiło. Czy wszystkie dziewczynki w jej klasie będą miały na imię Zuzanna? Skoro jednak już tak jest - Niech żyją Zuzie!\nBożka, mama Zuzi (6m)
    • Gość: guest Re: Zuzia IP: *.* 08.03.01, 13:45
      No to witajcie w klubie. Jestem mamą ośmiomiesięcznej Zuzi i uważam że jest to najpiękniejsze imie na świecie, a poza tym żadne inne do niej nie pasuje. Nie martwcie się że jaest tyle Zuź bo przecież dla nas mam nasze Zuzie są jedyne i najjjjjjj. Pozdrawiam. Kasia
    • Gość: guest Re: Zuzia IP: *.* 09.03.01, 12:49
      Witajcie mamy wspaniałych Zuzanek!\nJestem mamą 2 letniej niesfornej Zuzanki.Imię "Zuzia" jest \nnajpękniejsze na świecie, ale czy pod tym imieniem kryją się małe słodkie rozrabiaki?\nZ pozdrowieniami Asia.
    • Gość: guest Re: Zuzia IP: *.* 14.03.01, 10:47
      Hej!\nCo z naszym klubem rodziców Zuzek?\nPozdrawiam \nBożka
    • Gość: guest Re: Zuzia IP: *.* 15.03.01, 08:27
      Witam,\nmam nadzieje juz wkrótce zrobić swoją stronę internetową na której znajdzie się fanklub Zuziek.Będą zawsze one na urodzinki dostawały kartki z życzeniami i niespodzianką.Tyle wiem na dziś,ale myślę że będzie tam dużo więcej niespodzianek.Czekam na Wasze pomysły i podpowiedzi.\nPozdrawiam Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka