IP: *.* 01.04.01, 13:27
Cześć mamusiki i tatuskowie,\nMam chęć w te wakacje wybrać się gdzieś na 2 tygodnie z dziećmi 1,5 i 3 lata. Może macie jakieś doświadczenia jak miło można spędzić czas. Moje doświadczenia z zeszłego roku, byliśmy nad jeziorami w gospodarstwie agroturystycznym nie są najlepsze, może dlatego, że pogoda była okropna 15-20 stopni i mżawki.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: wakacje IP: *.* 01.04.01, 20:50
      Witaj,Lidko! Nie wiem, jak wyobrażasz sobie miło spędzone wakacje (każdy przecież marzy o czym innym), ale mam dla Ciebie jedną radę - nie możesz, zwłaszcza gdy wyjeżdżasz z dziećmi, uzależniać swojego dobrego samopoczucia od pogody!!! Wiem, jak to miło siedzieć nad jeziorem w pełnym słońcu i chlupać się z maluchami w wodzie, ale przed wyjazdem musisz sobie powiedzieć:"Będzie fajnie, po prostu. Coś wymyślimy". Ja wyjeżdżam z moimi dzieciakami wiosną,latem i jesienią i rzadko mamy super pogodę, a jednak zawsze mamy miłe wspomnienia.Może dlatego, że nigdy nie wyjeżdżam sama? Namów ludzi, z którymi się dobrze czujesz, żeby pojechali z Tobą (muszą też mieć dzieci, inaczej nic z tego nie wyjdzie). Dzieciaki mają towarzystwo, Ty masz towarzystwo i w paczce raźniej. A gdybyś chciała, napisz, polecę Ci niektóre piękne miejsca - takie, które ja lubię.Pozdrawiam, Kasia.
    • Gość: guest Re: wakacje IP: *.* 02.04.01, 08:01
      Kasiu, czy mogłabyś polecić jakieś miejsca na spędzenie urlopu z 1,5 rocznym maluchem???\nSerdecznie pozdrawiam - Ewa - mama Filipa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka