Dodaj do ulubionych

zmiany,zmiany

IP: *.* 19.04.02, 16:35
Drodzy erodzice,Agora SA (wydawca Gazety Wyborczej) od dziś jest nowym wydawcą naszego czasopisma oraz naszej strony internetowej. eDziecko ma więc nowego właściciela.Co to oznacza dla nas, użytkowników i miłośników eDziecko.pl?eDziecko pozostanie niezależnym vortalem przeznaczonym dla wszystkich rodziców - młodych i starych, w ciąży i po porodzie, świeżo upieczonych i tych bardzo doświadczonych. Vortal będzie nadal promował miesięcznik "Dziecko".To co nowe w naszym życiu, to integracja z portalem gazeta.pl polegająca z naszej strony na wsparciu portalu cenną treścią naszych artykułów. Portal natomiast skieruje do nas nowych ludzi, którzy (miejmy nadzieję) wzbogacą społeczność eDziecko.plNasze forum i czat pozostaną niezależnymi od "gazetowego" miejscami spotkań erodziców. Zależy nam na utrzymaniu społeczności, która utworzyła się wokół eDziecka, bo jest... no sami wiecie jak bardzo, cenna dla naswszystkich.:hello:Wasz Marcin webredaktor a w nowej firmie Redaktor Internetu :sol:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: zmiany,zmiany IP: *.* 19.04.02, 19:20
      Gratulacje :)mam nadzieje ze Agore stac na pelen etat dla Ciebiei w koncu zajmiesz sie tym forum.el.sakura:rodzicehttp://www.sakurateam.com/rodzice/"kopalnia pomyslow edziecka".
      • Gość: guest Re: zmiany,zmiany IP: *.* 19.04.02, 21:57
        elthing ty głupku!! tylko na tyle cię stać?! i po jaką cholerę wklepujesz wszędzie adres sakury?! obrzydliwe spamerstwo, błe!
        • Gość: Bea Re: zmiany,zmiany IP: *.* 19.04.02, 22:07
          elting chyba się nudzi na sakurze ,albo też ma etat szpiega czy podjudzacza ,kto wie ,ale krzywdę sam sobie i sakurce swej czyni -że jeszcze się w tym nie połapał???? Bea
      • Gość: guest Re: zmiany,zmiany IP: *.* 26.04.02, 19:49
        Zastanawiam się czy ty naprawdę jesteś z sakury. Może tylko lubisz mącić? :gun:Bywająca na SakurzeIf
    • Gość: Gosia1 Re: zmiany,zmiany IP: *.* 19.04.02, 20:18
      A mnie jest szkoda lata...........może to nie pasuje do tego, co napisał Eldad, ale tak jakoś mi się nasunęło. Bo szkoda mi Prószyński i Spółka, oj szkoda.....:cry:. Czy ja jestem aż tak strasznie konserwatywną kwoką? Już sama nie wiem, ale szkoda mi i tyle. Pozdrawiam Gosia
      • Gość: guest Re: zmiany,zmiany IP: *.* 19.04.02, 22:49
        mnie też szkoda. i powoli czuje sie osaczona przez agore. :otylko nie rozumiemm, kogo oni chcą tu nasłać, tzn. skierowac??i ten pajac, ciągle ta jego zawisc kipiąca. no, nie dziwię sie, w sumie dziecko ma powod do dumy mając takie edziecko.
    • Gość: Joaska Re: zmiany,zmiany IP: *.* 22.04.02, 15:13
      hmmmmmmmm..niby zmiany niewielkie...a ja jednak wolalam poprzednie ..buuuuuuuuuuja sie przyzwyczajam..i potem mi zle jak cos sie zmienia :(Ale i tak ozdrawiam wszystkich "tubylcow"Yomaha :hello:
    • Gość: ulcik Re: zmiany,zmiany IP: *.* 22.04.02, 17:32
      A ja lubię Wyborczą - która jest częścią Agory !!Prószyńskiego też lubię :))))Mam nadzieję że ta zmiana wyjdzie na lepsze WSZYSTKIM !!!!!pozdrawiamulcik
      • Gość:  Dorka Re: zmiany,zmiany IP: *.* 23.04.02, 11:02
        A ja nie lubię Gaduły Wyrodnej.W sumie sporo w niej można znaleźć - dobrego , ale i bardzo złego.Dorka
    • Gość:  Dorka Re: zmiany,zmiany IP: *.* 23.04.02, 11:01
      Hańba!;-) ;-) ;-) ;-) Tak zakrzyknąłby kvm
      • Gość: patsik Re: zmiany,zmiany IP: *.* 23.04.02, 18:27
        ja rozumiem wszystko - zmiany są konieczne, nic nie oprze się reformom i inne takie...ale ten sok fortuna, co to się na mnie dzisiaj wylał zaraz po wejściu na eDziecko, to już chyba przesada... ;-)
    • Gość: Agnieszka,mamaAniZosiJulki Re: Nie kupię soków "Fortuna" !!! IP: *.* 23.04.02, 19:32
      Szczególnie po tym, jak chcąc się zalogować niechcący weszłam na ich stronę.
      • Gość: Reszka Re: Nie kupię soków "Fortuna" !!! IP: *.* 23.04.02, 20:29
        A ja myślałam że to jajko rozbite bo teraz doczytuję i zastanawiałam sie po co teraz komu jajko, przecież juz po świętach....
        • Gość: sawlb Re: Nie kupię soków "Fortuna" !!! IP: *.* 23.04.02, 20:32
          mama Michałka napisała/ł:> A ja myślałam że to jajko rozbite bo teraz doczytuję i zastanawiałam sie po co teraz komu jajko, przecież juz po świętach.....:lol:Sorki, nie moglam sie powstrzymac.:lol:PSMi tez sie tak skojarzylo i tylko balam sie,ze mi sie rozleje na caly ekran.:crazy:
    • Gość: Zilka Re: zmiany,zmiany IP: *.* 23.04.02, 20:16
      A ja lubię i kupuję GW ale ich portal to kompletna beznadzieja... Wszelkie fora dyskusyjne to parodia, pełno dowcipnisiów i BARDZO wirtualni eksperci - nigdy ich nie ma. Tutaj na szczęście nie ma ekspertów ale i tak się zastanawiam co i kiedy zmienią na gorsze. Portal gazety jest zupełnie fascynujący, taka spółka jak Agora, tyle miesięcy przygotowań i takie dno - merytoryczne, techniczne (!), estetyczne, etc. etc.NIE ZMIENIAJCIE NAM EDZIECKA!!!! :) :) :)
    • Gość: guest Re: zmiany,zmiany IP: *.* 23.04.02, 20:57
      Wkurza mnie ta plama soku!!!Zastanawiam się za jaki czas zniknie. Przez nią e-dziecko ładowało się tak długoooooooooo......... :-(((OKROPNOŚĆTO SĄ TE ZMIANY?????????
      • Gość: guest Re: zmiany,zmiany IP: *.* 23.04.02, 21:23
        No cóż, ja reklam w Necie też nie lubię, ale z czegoś ten serwis firma przecież musi utrzymywać. Korzystacie z niego Panie wszak za darmo (jeśli nie liczyć haraczu dla TP SA czy innego prowajdera). Pozdrowienia dla eDziecka i Dziecka na nowej drodze życia. Niech się Wam w Agorze wiedzie przynajmniej tak dobrze jak u Prószyńskiego.EwG napisała/ł:> Wkurza mnie ta plama soku!!!> Zastanawiam się za jaki czas zniknie. Przez nią e-dziecko ładowało się tak długoooooooooo......... :-(((> OKROPNOŚĆ> > TO SĄ TE ZMIANY?????????
        • Gość: guest NIE ZMIENIAJCIE!!! IP: *.* 23.04.02, 21:53
          WŁAŚNIE, NIE ZMIENIAJCIE NAM EDZIECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Chociaż przecież nie do nas należy udzielanie poparcia czy akceptacji... Przyjmuję do wiadomości z drżeniem serca...OSTROŻNIE!!! EDziecko jest takie... nasze...
      • Gość: fynn Re: zmiany,zmiany IP: *.* 07.05.02, 11:29
        No właśnie...plama i mnie zdenerwowała jak chciałam się zalogować na czat..W końcu po prostu opuściłam stronę edziecka..
    • Gość: justyna_redaktor Re: zmiany,zmiany IP: *.* 24.04.02, 15:39
      Kochani,nie zamierzamy zmieniać naszego edziecka, z kórego jesteśmy dumni. Nie chcemy stracić z Wami kontaktu, ani popsuć atmosfery, która panuje na tym forum. To, że mamy nowego właściciela nie zmienia naszych przekonań, wartości, celów.Wyborczą można lubić albo nie ale niewątpliwie w dziedzinie, która nam wszystkim jest bliska zrobiła wiele dobrego. Dzięki Rodzić po Ludzku, zmieniło się oblicze wielu porodówek.Trzymajcie kciuki za nas, weszlismy na pokład Agory w biegu, pędzimy teraz wraz z nią przez nieco rozkołysany rynek, Wasze dobre słowa będą nam pomagać w tym trudnym, przejściowym okresie.Pozdrawiam wszystkich wiosennieJustyna Dąbrowska
      • Gość: guest Re: zmiany,zmiany-do P. Justyny IP: *.* 24.04.02, 22:17
        dorwałam dzisiaj papierowe Dziecko i...rozczarowanie mnie spotkało okrutne!!! brak "wstępniaka" Pani Justyny!!! co prawda tekst "zamiast" wielce zabawny, ale jednak "zamiast"!!! poczułam się opuszczona :-(( - dzięki temu wstępnemu tekstowi czułam , że Redakcja "mówi" bezpośrednio do czytelników...tym bardziej, że ostatnio częste były nawiązania do forum - aż się czuło bliskość...a tu w majowym numerze - nic!!!i jeszcze przy okazji pytanko: w zeszłym roku ogłosiliście konkurs o początkach miłości - pozwoliłam sobie coś na ten temat nabazgrać - najlepsze toto nie było, bo moja obecna sytuacja rodzinna nie skłania mnie do miłosnych wynurzeń, ale nie chce mi się wierzyć, że nikt poza mną nic nie napisał w "tym temacie"...a rozstrzygnięcie miało być w kwietniu!!! to gdzie dalszy ciąg?pozdrawiam serdeczniePatrycja
        • Gość: guest Re: zmiany,zmiany-do P. Justyny IP: *.* 02.05.02, 21:10
          a teraz będę siała prywatę...dostałam od Pani Justyny miłego maila i ośmieliłam się odpowiedzieć - niestety...ani na adres prószyńskiego ani na adres agory moja odpowiedź nie doszła...czy jest jakiś inny sposób odpowiedzenia Pani Justynie poza forum?pozdrawiam.P.
        • Gość: Basia_mama_Patryka Re: zmiany,zmiany-do P. Justyny IP: *.* 04.05.02, 18:32
          No cóż... mi też zrobiło się jakoś dziwnie bez wspomnianego przez Patsi wstępniaka Pani Justyny :( Jakbym weszła do innego mieszkania w tym samym bloku :( Czytanie papierowego "Dziecka" zawsze zaczynałam od ciepłych i mądrych słów "Naczelnej" :D.Chciałabym żeby nie było zmian ani w papierowym, ani w wirtualnym "Dziecku". Chcę czytać "wstępniaki". Pani Redaktor! one naprawdę dodają nam sił w codziennym życiu. Nie rezygnujcie z nich, proszę.Pozdrawiam serdecznieBasia mama PatrykaModerator forum "Ciąża i poród"
      • Gość: Gosia1 Re: zmiany,zmiany IP: *.* 26.04.02, 10:54
        A dlaczego na nowym "Dziecku" (majowym) nadal jest napisane, że wydawcą jest Prószyński? Tak z ciekawości pytam.....Pozdrawiam Gosia :hello:
    • Gość: Joaska Re: zmiany,zmiany IP: *.* 25.04.02, 20:58
      jak zmiany..to moze na chat"cie pojawia sie obrazki??????Yomaha :hello:
    • Gość: guest Re: zmiany,zmiany IP: *.* 03.05.02, 20:58
      Mnie też wkurzył brak "wstępniaka" Pani Justyny w papierowym Dziecku...I to bardzo.Mam nadzieję, że więcej nic się nie zmieni.A Pan z Sakury, to jakiś dziwny typ. Naprawdę go nie rozumiem.
      • Gość:  Dorka Re: zmiany,zmiany IP: *.* 07.05.02, 15:22
        Tego "pana" rozumieją chyba tylko pokrewne dusze...Ja na szczęście się do nich nie zaliczam.Dorka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka