Dodaj do ulubionych

Wszystko do pyszczka

IP: *.* 24.06.02, 11:45
Powiedzcie mi jak długo dziecko wszystko pakuje do buzi.Właściwie nie ma takiej rzeczy której moje (16 mcy) maleństwo nie chciałoby przetestować. Tylko zobaczy coś z blyskiem w oku gna i triumfalnie wkłada do pysia. Czasem z moim refleksem nie najlepiej ...Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Wszystko do pyszczka IP: *.* 24.06.02, 13:41
      O rany ,a ja myślałam ,że mój roczny synek lada moment przestanie wpychać wszystko do buzi. A tu słyszę ,że przed nim conajmniej jeszcze kilka miesięcy. Ostatnio rano w jego łóżeczku znalazłam przeżutą muchę.Fuj
      • Gość: guest Re: Wszystko do pyszczka IP: *.* 24.06.02, 14:01
        Mój mały ukończył "smakowanie" wszystkiego ok. 16 m-ca życia, ale fakt, najpierw znalazło się w buzi prawie wszystko. Ania
        • Gość: Horska Re: Wszystko do pyszczka IP: *.* 24.06.02, 17:47
          Jeste załamana, :cry: mój synek ma dopiero 8 i pól miesiąca i przed nami jeszcze tyle czasu :crazy: czego to on już nie miał w buzi :lol: ale przetrwamy to :hello:
    • Gość: guest Re: Wszystko do pyszczka IP: *.* 24.06.02, 18:15
      hamój ma 18 miesięcy i nadal wszystko ląduje w buziale zdecydowanie najlepsze są kamienie :-)
      • Gość: Lucyna Re: Wszystko do pyszczka IP: *.* 26.06.02, 16:22
        Moj tez "zajada sie" kamieniami i piaskiem. Znajomy nazywa to peelingiem od wewnatrz ;) PozdrawiamLucyna
    • Gość: guest Re: Wszystko do pyszczka IP: *.* 25.06.02, 07:19
      :hello:Mój synek za miesiąc skończy dwa lata i powoli przestaje już smakować wszystko co znajdzie. :) A miał już nawet w buzi kawał gwoździa (słusznych gabarytów :lol:), który wydłubał spod parapetu.
      • Gość: guest Re: Wszystko do pyszczka IP: *.* 25.06.02, 07:47
        Muchy i gwoździe to nic, ostatnio widziałam jak synek koleżanki smakował językiem szczotkę do czyszczenia toalety.Co wy na to ??? Podobno nic mu nie jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka