Dodaj do ulubionych

nie chce spać

IP: *.* 09.07.02, 10:49
Mam problem z moim maluszkiem - nie chce spać w nocy. Wieczorem grzecznie zasypia ok. 20.30 i budzi się między 23-24 i koniec. Próbowałam go przetrzymaći nie reagować ale strasznie krzyczy. Więc zaczełam dawać mu cucusia. Uspokaja się zasypia ale kiedy kładę go do łóżeczka budzi się po 10-15 min. i wszystko zaczyna się od początku - i tak całą noc. Najchętniej spałby razem z nami z cycem w buzi ale mój kręgosłup tego nie wytrzymuje: spanie w pozycji doskonale powykręcanej mu nie służysmile)).Błagam może macie jakieś pomysły jak reagować i co mogłoby pomóc.Franuś ma 10 mies.Czekam na pomoc!!!!Angelika
Obserwuj wątek
    • Gość: wikus Re: nie chce spać IP: *.* 10.07.02, 11:58
      Witaj :)Doskonale Cie rozumiem ponieważ moja Olka spała w podobny sposób przez 15 miesięcy swojego życia. I dopiero odstawienie jej od piersi przynioslo efekt-zaczela przesypiac noc a ja zaczelam sie wysypiac a moj kregoslup przestal mnie wreszcie bolec. Nie mam wiec rady tylko zrozumienie i pocieszenie, ze stan taki nie trwa wiecznie. Dodam, ze moja Olka to okropny niejadek i przylepka mamina. Majac roczek przez caly dzien nie chciala niczego wziac do buzi bo wiedziala, ze przyjdzie mama z pracy i da cycy a potem juz tak byle do rana. Wiec zal mi bylo jej w nocy nie karmic bo bardzo malo wazyla. Alez sie rozpisalam. Nic to...pozdrawiam serdecznie i wytrwaloscikasia
      • Gość: Angelika2 Re: nie chce spać IP: *.* 10.07.02, 13:53
        Wikus,dzięki za zrozumienie. Franuś cały dzień jest z opiekunką i jak wracam z pracy rzuca się na cyca. Później nie pozwala mi zniknąć z widoku nawet na chwilę, podąża za mną do WC, łazienki, kuchni wszędzie i co kilkanaście minut ciągnie za bluzkę i chce cycusia. W nocy to najchętniej spałby z cyckiem w buzi. 17 skończy 10 mies. więc biorąc pod uwagę Twoje doświadczenia z Olą jeszcze długa droga przed nami :-)))pozdrawiamAngelika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka