Dodaj do ulubionych

Zgrzyta zębami

IP: *.* 10.07.02, 16:57
Moje dziecko odkryło kolejną wyjątkowo zabawną rzecz z której jest niezwykle dumne. Wczoraj nagle usłyszeliśmy dziwne odgłosy, po chwili zastanowienia odkryliśmy zadowolonego sprawce, który z prawdziwą przyjemnością zgrzytał zębami. Ratunku brrrrr ... aż mi ciarki po plecach przeszły. Czy spotkałyście się z czymś takim ?Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: kubuś Re: Zgrzyta zębami IP: *.* 10.07.02, 18:00
      tak, moj synek praktykuje to od jakiegos czasu, i nie tylko zeby o zeby, ale takze np. o szklanke mnie przechodza ciarki a on ma straszny ubawpozdrawiam agata
      • Gość: aneea Re: Zgrzyta zębami IP: *.* 10.07.02, 21:49
        Taak, spotkalysmy sie z tym :). Nadia od paru tygodni z luboscia zgrzyta swoimi 4 maluckimi zabkami :lol:Szczegolna przyjemnosc sprawia jej, gdy widzi jakas wyrazna nasza reakcje na to nieszczesne zgrzytanie, mysle wiec, ze najlepszym wyjsciem jest brak reakcji. Wtedy przestanie to byc juz takie zabawne ;)
    • Gość: Miśk@ Re: Zgrzyta zębami IP: *.* 11.07.02, 22:51
      Moje obydwie pociechy też to robią,starsza przestała,ale dla Jaśka to wielka frajda :)dzieci juz tak mają,chętnie kozystają z nowych doświadczeń,więc jeśli potrafia zgrzytać to to robią :)Znudzi się za jakiś czas
      • Gość: guest Re: Zgrzyta zębami IP: *.* 17.07.02, 21:41
        Mam to samo.Karolina zgrzytała namiętnie,a najgłośniej jak protestowałam, potrafiła z lubością oddawać się temu procederowi. Ostatnio jakby żadziej zdarza jej się zgrzytać,moze dlatego żeja przestałam reagować?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka