Dodaj do ulubionych

Przedszkola

IP: *.* 25.10.02, 21:38
Jestem mamą chłopca, mieszkamy na Bemowie. Będę serdecznie wdzięczna za Wasze sugestie dotyczące konkretnych placówek przedszkolnych na terenie Bemowa, Woli i Śródmieścia. Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Przedszkola IP: *.* 25.10.02, 22:04
      Ja też mieszkam na Bemowie i moja córka nie dostała się do przedszkola na Bemowie (100 dzieci się nie dostało)więc chodzimy do świetlicy na 5 godzin i jest bardzo dobra opieka (lepsz niż w przedszkolu tak sądzę)
      • Gość: guest Re: Przedszkola IP: *.* 26.10.02, 14:45
        Czołem!Moje dziecko także niedostało sie do przedszkola na Bemowie (nie dalismy Pani Dyrektor w łape), aktualnie chodzi do przedszkola na ul. Żytniej. Jesteśmy z tej placowki bardzo zadowoleni bardzo dobra opieka itp.Pozdrowienia Marta
      • Gość: guest Re: Przedszkola IP: *.* 28.10.02, 13:29
        Czy mogę dostać namiary na tą świetlicę?Dziękuję
    • Gość: guest Re: Przedszkola IP: *.* 28.10.02, 13:38
      Jezeli Twoje dziecko jest alergikiem to polecam przedszkole na ul. Leonarda, przy ul. Zytniej (z Bemowa latwy dojazd - ja dojezdzam). Tam przyjmuja tez dzieci bez alergii, grupy sa mieszane. Posilki gotuja bardzo dobre, dzieci je wsuwaja w calosci i wiekszosc z dokladka, w okresie adaptacji mama dziecka mile widziana.Tyle ogolnie, a bardzo wiele zalezy od tego na jaka pania dziecko trafi.Corka jest w drugiej grupie, wychowawczyni doskonala, syn w pierwszej - po poczatkowych problemach z organizacja pani okazala sie byc osoba na wlasciwym miejscu - dzieci bardzo ja lubia.Kaska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka