IP: *.* 24.11.02, 22:51
Mam pytanie czy któraś z mam lub któryś z tatusiów zamawiał może przez internet kalendarz z wysłanymi przez siebie zdjeciami (np. maluchów) ? Jeśli jest ktoś taki to proszę o informację gdzie można coś takiego zamówić i o wrażenia po zamówieniu. Nie wiem czy to dobry pomysł ale może babciom spodobał by się taki prezent pod choinką. Co o tym myślicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: emama Re: Kalendarz IP: *.* 25.11.02, 00:41
      Witam.Też chętnie się dowiem.Pozdrawiam. Asik
    • Gość: guest Re: Kalendarz IP: *.* 25.11.02, 08:48
      Hmmmmmm...........włąśnie mam zamiar zamówić i to dla dwu babć! Jak otrzymam - napewno podzielę się wrażeniami. Pa.KIKA
      • Gość: guest Re: Kalendarz IP: *.* 25.11.02, 08:58
        A gdzie można taki kalendarz zamówić?Jestem bardzo bardzo zainteresowana, pod kątem prezentów właśnie.PozdrawiamAda
    • Gość: Yoanka Re: Kalendarz IP: *.* 25.11.02, 09:53
      Olu,Ja również myślałam o takim kalendarzu jako prezencie dla dziadków.Kilka dni temu był podobny wątek na edziecku. Zapisałam sobie kilka adresów firm, które podobno coś takiego robią.Sama jeszcze nie korzystałam.www.qprint.com.pl www.grafstudio.plPozdrawiam,Joanka
    • Gość: guest Re: Kalendarz IP: *.* 26.11.02, 08:47
      Jesli jesteście z Warszawy, na Rondzie Babka jest taki zakład, który robi kalendarze i zdjęcia w przedszkolach, kosztuje to dużo taniej niż na tych stronach internetowych. Nie wiem, czy robią dla odbiorców indywidualnych, ale dowiedzieć się można. Ten zakład jest na rogu w nowych blokach, bliższych danych nie mam, dopiero jak odbiorę kalendarz w przedszkolu będę miała. pozdrawiam Sylwia
      • Gość: AniaSK Re: Kalendarz IP: *.* 26.11.02, 10:09
        Ja akurat zamawiałam w zeszłym roku, u mnie w mieście osobiście (www.fotonet.tychy.pl) Kalendarz A4 jednostronicowy kosztował 30zł. Naprawdę była to baardzo miła pamiątka dla dziadków, polecam, robi wrażenie.Ania
    • Gość: 0107 Re: Kalendarz IP: *.* 26.11.02, 23:13
      My robimy taki kalendarz samodzielnie - niczym nie ustępuje zamawianemu przez internet, a dużo taniej i mąż może się wyżyć artystycznie ;)
    • Gość: magduś Re: Kalendarz IP: *.* 29.11.02, 04:15
      Dzięki za super pomysł na prezent!Napewno skorzystam.Poszukam jeszcze kto to robi.Pozdrawiam Magdusia
      • Gość: guest Czy już któraś z mam moze się podzielić wrażeniami? IP: *.* 03.12.02, 14:35
        I oczywiście gdzie zamawiałyście kalendarze?Pozdrawiam Lyszka i Patyk.
        • Gość: guest Re: Czy już któraś z mam moze się podzielić wrażeniami? IP: *.* 05.12.02, 15:42
          Ja w tym roku zamiast kalendarza zamówiłam sobie kartki świąteczne z moim dzieckiem (w środku buźka dziecka, dookoła ramka świąteczna z napisem), I odbitka 5zł, następne po 1,10, są super, myślę, że będą fajną niespodzianką.Ania
          • Gość: guest Re: Czy już któraś z mam moze się podzielić wrażeniami? IP: *.* 09.12.02, 10:40
            Aniu mozesz mi podać adres wydawnictwa które robi takie kartki i kalendarze ?Pozdrawiam Iwo
            • Gość: guest Re: Czy już któraś z mam moze się podzielić wrażeniami? IP: *.* 09.12.02, 11:05
              Iwo, robię je w fotonecie (www.fotonet.tychy.pl), nie wiem czy na stronie internetowej są wzory, ale kartki naprawdę ładnie wyglądająAnia
        • Gość: bachula Re: Czy już któraś z mam moze się podzielić wrażeniami? - TAK IP: *.* 15.12.02, 14:56
          Wlasnie wczoraj dostalam gotowy kalendarz A3 ze zdjeciem naszej Zochy oraz podkladke pod mysz komputerowa. Bardzo ladnie i starannie wykonane. Drugi komplet zamowiony dla Dziadkow jako prezent niespodzianka - jeszcze sa w szoku..... :-) :-) :-)Z czystym sumieniem polecam http://www.grafstudio.pl/
        • Gość: sylwiastep Re: Czy już któraś z mam moze się podzielić wrażeniami? IP: *.* 16.12.02, 11:37
          Ja mam kalendarz z qprint, właśnie odebrałam. Czterostronicowy. Jakość jest bardzo dobra, i jestem naprawde zadowolona. Zwłaszcza, że dbają o klienta, co dla mnie zawsze jest bardzo ważne. Zdarzyło im się, że strony były nie pokolei - kwiecień, maj i czerwiec były jako pierwsze strony (zamiast styczeń itd). Poszłam, zareklamowałam. Bardzo chciałam, aby mi to zrobili od ręki, bo jeśli nie, to musiałabym z dzidzią się tłuc po odbiór, a w takie mrozy to mi nie bardzo pasuje. Pani mi powiedziała, że nie może, bo ona nie potrafi tego robić, a ten pan od składania dzisiaj nie pracjue. Ok, trudno, niech będzie poniedziałek, pomyślałamPo dwóch godzinach dzwoni do mnie szef qprint, i mówi, że kalendarz jest już poprawiony, że można już odebrać, i że bardzo, bardzo przepraszają za bład.Lubię być dobrze traktowana... :)S.
    • Gość: guest Re: Kalendarz IP: *.* 03.12.02, 15:21
      www.qprint.pl tam można zamawiać przez internet. Ja tam zamawiam sporo rzeczy. Kalendarz też.
    • Gość: guest Re: Kalendarz IP: *.* 09.12.02, 17:49
      My w zeszłym roku zrobiliśmy kalendarze na prezent dla babć. Zamawiałam w qprint. Wyszły bardzo ładne.pozdrawiamMonikaTeraz chętnie zrobiłabym np. kubek ze zdjęciem ale nie wiem gdzie w Warszawie takie robią. Może któraś z Was mi podpowie?
    • Gość: olaj Re: Kalendarz IP: *.* 17.12.02, 12:00
      Ja zamawiałam na www.diaskop.pl Rewelacja. przeszło moje najśmielsze oczekiwania!! Ale nie wiem jaka cena , bo fotograf to mój kolega ;)Pozdrawiamolaj
    • Gość: Agnieszka.Z Re: Kalendarz-ja też mam ale jednostronicowy IP: *.* 17.12.02, 20:08
      ja też zamowilam taki kalendarz ale jednostronicowy ze zdieciem swoich dzieci.Bardzo mi się podoba , jest wykonany na papierze fotograficznym ,ma ładne kolory i co najważniejsze zapłaciłam ...........12 zł. za sztukę a wymiary jego to 26 na 38 cm.a więc nie taki mały.
      • Gość: guest Re: Kalendarz-ja też mam ale jednostronicowy IP: *.* 17.12.02, 20:43
        Agnieszka mozesz mi napisać gdzie zamówiłaś taki kalendarz?Bardzo Cię proszę ,pozdrawiamIWona
      • Gość: guest Re: Kalendarz-ja też mam ale jednostronicowy IP: *.* 17.12.02, 22:00
        AgnieszkoZ12zł ? to faktycznie nie dużo ;)tez byłabym zainteresowana... może w przyszłości bym zrobiła prezent dziadkom :)pozdrawiam ciepło :hello: lea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka