Dodaj do ulubionych

instrukcja do klocków LOGO

IP: *.* 18.03.03, 14:35
Bardzo Was proszę pomóżcie mi!!!!!!!Czy ktoś ma i mógłby zeskanować mi w/w inrtrukcję (chodzi o klocki do nauki) . Moja instrukcja została niestety doszczętnie zniszczona przez młodsze dzieciątko zanim zdążyłam z nie skorzystać. Wiem że można zamówić ale koszty przesyłki 3 krotnie przekraczają cenę instrukcji. B. proszę pomóżcie mi. Mam klocki i nie wiem jak z nich korzystać. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: instrukcja do klocków LOGO IP: *.* 18.03.03, 16:11
      skad jestes?chyba moglabym ci pomoc.
      • Gość: guest Re: instrukcja do klocków LOGO IP: *.* 18.03.03, 16:24
        z Rzeszowa
    • Gość: lili Re: instrukcja do klocków LOGO IP: *.* 19.03.03, 09:11
      a ja z innej beczki jakie klocki lego do nauki? o co chodzi? mój 20 miesięczny synek uwielbia klocki, ma lego i mega blocks :) , ale jeśli mógłby sie dodatkowo czegos nauczyc to czemu nie skorzystac...?Dorota
      • Gość: guest Re: instrukcja do klocków LOGO IP: *.* 19.03.03, 10:53
        Dorotko, nie LEGO, lecz LOGO - to zestaw literek do nauki czytania dla małych dzieci, wg metody prof. Rocławskiego, trochę wiecej znajdziesz tu:http://www.glottispol.gda.pl/czytelnia/index.htmlub wrzucając w wyszukiwarkę słowo: glottodydaktyka
        • Gość: lili Re: instrukcja do klocków LOGO IP: *.* 19.03.03, 13:55
          hihi, chyba ślepa jestem ;)pozdrawiam i dziękujęDorota
    • Gość: guest Re: instrukcja do klocków LOGO IP: *.* 19.03.03, 13:22
      Szklanko odezwij się !!!Pisałaś coś że mogłabyś mi pomóc. Jak pisałam jestem z Rzeszowa.A może Ty Aniu mogłabyś mi pomóc. dzięki
      • Gość: AniaSK Re: instrukcja do klocków LOGO IP: *.* 19.03.03, 14:07
        Ada, mogę pomóc, ale poniewaz mieszkam "na paczkach" (wkrótce się wyprowadzam) nie moge obiecać, że natychmiast. Napisz na priv.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka