Dodaj do ulubionych

Implast clipper

22.12.08, 12:55
Dziewczyny, Widziałam w nowym katalogu Implastu wózek Clipper. Całkiem fajowo
wygląda, ale poza stroną producenta nie mogę znaleźć na jego temat żadnych
informacji - ani o dostępnej kolorystyce, ani o cenach, ani opinii, nic
kompletnie.
Czy wiecie coś więcej na temat clippera?
Obserwuj wątek
    • ksiezniczka_ewelajda Re: Implast clipper 22.12.08, 13:08
      kurcze sietny!
      nie wiem w ogóle jakie mają opinie wózki implast ale chyba nie
      najgorsze??

ale jeśli chodzi o wygląd to bardzo mi się podoba-coś na wzór quinny
      buzz ten stelaż ale chyba znacznie większe siedzisko no i kółka
      większe co ma znaczenie...
      fajny-mi się nawet ten pokazany kolor bardzo podoba-muszę zobaczyć
      na żywo-albo jak któś widział albo planuję ujrzeć dajcie znać- no i
      cena...ok!
    • ksiezniczka_ewelajda Re: Implast clipper 22.12.08, 13:08
      www.bobowozki.com.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=1111&osCsid=b59566ae60c9dfb92f0bab1ffcd40b75
      • monjan Re: Implast clipper 22.12.08, 15:08
        wyglada na kubełkowe
        • ewela594 Re: Implast clipper 05.12.14, 17:55
          Witam Proszę poratujcie kupiła używany wózek Implast clipper3 + fotelik bobbiway ale ten fotelik nie pasuje do stelaża bo ponoc trzeba dokup[ic adaptery może ktoś wie z jakiej firmy mam je kupic żeby pasował fotelik?Prosze ratujcie
          • martuska1982 Re: Implast clipper 07.12.14, 22:49
            ewela594 napisała:

> Witam Proszę poratujcie kupiła używany wózek Implast clipper3 + fotelik bobbiwa
            > y ale ten fotelik nie pasuje do stelaża bo ponoc trzeba dokup[ic adaptery może
            > ktoś wie z jakiej firmy mam je kupic żeby pasował fotelik?Prosze ratujcie

No pewnie tej samej firmy co wózek, nie? Zapytaj w serwisie firmy.
    • mirtillo1983 Re: Implast clipper 27.12.08, 16:59
      www.nokaut.pl/dla-dzieci/implast.html
    • mija0602 Re: Implast clipper 02.02.09, 08:48
      Ja jestem ciekawa od kiedy będzie dostępny?
      • vi-23 Re: Implast clipper 02.02.09, 10:54
        zobaczcie na allegro, ostatnio tam go ogladalam, jest do kupienia w 3 kolorach
        za chyba cos ok 1300zl
        • vi-23 Re: Implast clipper 02.02.09, 12:53
          sorki, pomylilam z tym
          allegro.pl/item545632075_wozek_pulse_3_4_implast_fotelik_0_13_torba.html

• elipea27 Re: Implast clipper 20.05.09, 22:19
      Podobno bedzie w czerwcu w sklepach, tez juz czekam zeby go zobaczyc i na opinie
      • soulflygirl Re: Implast clipper 20.05.09, 22:26
        podejrzewam, że to ulepszenie Boldera :) Ja z czystym sumieniem mogę
        polecić markę IMPLAST, ktora według mnie cechuję się : wysoką
        jakością materiałów, z których wykonane są wózki, świetnym
        rozwiązaniem amortyzacji (ogromiaste sprężyny) i pompowane kółka,
        wytrzymałośc :) ehh...szkoda, że Clipper nie pojawił się rok temu,
        bo ma srętne kółko, więc jest z pewnością dużo bardziej zwrotny niż
        Bolder. Rok temy Bolder tez kosztował nas 1600zł ale to nie były
        wyrzucone pieniądze :)
        • aga.z9 Re: Implast clipper 21.05.09, 11:54
          A mnie się ten wózeczek zaczyna coraz bardziej podobać. Coprawda nie wiadomo jak
          wypadnie w ocenie na żywo ale na zdjęciach wygląda fajnie. Zastanawia mnie tylko
          czy spacerówka jest rzeczywiście kubełkowa, niby tak wygląda ale w opisie
          kubełkowych piszą zawsze że jest możliwość pochylenia oparcia a Implast podaje
          "oparcie spacerówki i podnóżek regulowane" i jeszcze dopatrzyłam sie na jakimś
          zdjęciu że z tyłu za tym oparciem jest jakiś zamek, może ten zamek sie odpina i
          w ten sposób robi sie normalnie opuszczane oparcie. Co wy na to, ma takie
          rozwiązanie jakiś inny wózek?
          • soulflygirl Re: Implast clipper 21.05.09, 12:01
            jesli chodzi o zamek ma tak samo BOLDER w budce do spacerówki, ale
            nie jest to związane z oparciem - bo to ma osobną, płynną regulacje.
            Zamek po rozpięciu, ,,dzieli'' budkę na dwie części - jest to
            przydatne np. gdy dziecko spi i słoneczko mocno świeci - jedną
            stroną zaslaniasz dziecko a dzięki odpięciu, widzisz malucha i ma
            świerze powietrze :)
            • aga.z9 Re: Implast clipper 21.05.09, 14:14
              No faktycznie jak się bliżej przyjrzałam na stronie Implasta to chyba nie
              pozostawia złudzeń - spacerówka to kubełek. Szkoda... :(
              • elipea27 Re: Implast clipper 22.05.09, 12:04
                A ja ciagle mam nadzieje ze nie, zdaje mi sie ze nie pisaliby o regulacji gdyby
                to byl kubelek. No coz jeszcze 2 tygodnie i sie dowiemy
          • elipea27 Re: Implast clipper 04.06.09, 22:52
            czy ktos juz ma albo moze chociaz widzial clippera?
            • elipea27 Re: Implast clipper 16.06.09, 15:58
              up
              • aga.z9 Re: Implast clipper 18.06.09, 11:00
                podciągam bo też czekam na jakieś info.
                • aneciknt Re: Implast clipper 19.06.09, 15:23
                  Czy któraś z Was jest już może posiadaczką???
                  Srasznie jestem ciekawa pierwszych recenzji bo wózeczek coraz
                  bardziej mi się podoba. Niestety w Krakowie nigdzie nie można go
                  zobaczyć na żywo :-(
                  • elipea27 Re: Implast clipper 20.06.09, 23:15
                    Ja dzwonilam juz kilka razy do hurtowni ktora wspolpracuje z firma implast, ale
                    ciagle czekaja. Zobaczcie sobie na www.implast.pl sklepy z ktorymi wspolpracuja,
                    moze u was juz bedzie.
                  • jotka_k Re: aneciknt 29.06.09, 09:09
                    w Krakowie można obejrzeć na żywo w Entliczku-Pentliczku na ul Wyki
                    • farmerkowa Re: aneciknt 08.07.09, 07:03
                      witam
                      Czy ktoś już oglądał dokładnie clippera lub może go kupił ? I jak wózeczek czy fajny czy raczej tylko wygląd ma ciekawy ?
                      pzdr
                      farmerkowa
    • agnieszkagr1 Re: Implast clipper 25.06.09, 22:27
      hej, dzis na allegro umieszczono kilka aukcji z
      clipperem. w sobote wyrusze w miasto i poszukam moze
      gdzies juz go uda sie spotkac. termin porodu mam na 6
      VIII wiec czas sie sprezyc i cos wybrac. mam pytanie
      co sadzicie na temat firmy implast i jej wyrobow, czy
      warto kupic ich wozek. clipper nie nalezy do
      najtanszych ale strasznie mi sie spodobal, i
      chcialabym wiedziec czy to uznana marka. ponizej
      podaje lionki do 2 aukcji clippera z fotelikiem i bez.
      a mioze ktos wie czy do wozkow implasta moga pasowac
      inne modele fotelikow? tzn czy inne adaptery beda
      pasowac do tego wozka.

www.allegro.pl/item671770199_implast_wozek_clipper_2009_fotelik_0_13_kg_3w1.html

www.allegro.pl/item672009008_wozek_wielofunkcyjny_clipper_3_implast_nowosc.html
      • elipea27 Re: Implast clipper 25.06.09, 22:54
        podobno pasuja maxi cosi tylko trzeba dokupic adaptery
        • jotka_k Re: Implast clipper 26.06.09, 08:28
          kontaktowałam się z Implastem w celu ustalenia czy pasuje Maxi-Cosi
          na razie nie ma takiej możliwości, nie ma adapterów i nie
          przewidywali ich w najbliższem czasie- informacja z maja
          • agnieszkagr1 Re: Implast clipper 26.06.09, 15:39
            tez juz sie dowiedzialam ze maxi cosi moga pasowac,
            ale tansze sa te bobbyway noi od kompletu. zastanawiam
            sie jeszcze nad zakupem austin 3 firmy coletto. bralam
            tez pod uwage bexa b3 i vecora air. ale ten ostatni
            przegral ze wzgledu na ten kosz ktory jest poprostu
            kpina. a z doswiadzczenia wiem ze wozek musi miec
            pojemny kosz lub jakies inne rozwiazania w formie
            kieszeni.
            clipper wygrywa z innymi ze wzgledu na swoja wage, a
            austin jest na allegro juz za 1350 zl fotelikiem.
            tylko problem w tym ze zadnego jedszcze nie widzialam
            na zywo.
            a czy marka implast lub austin to dobra firma?
            • carol2010 Re: Implast clipper 26.06.09, 20:38
              implasty sa super.. swietnie amortyzowane i wygodne dla maluchow.. ja bym brala
              implasta..
              • agnieszkagr1 Re: Implast clipper 26.06.09, 22:11
                a znasz wozki implasta z doswiadczenia? ja sklaniam
                sie by go kupic bo wydaje mi sie ze za 2-3 lata
                znalazlby sie chetny by go odkupic za rozsadna cene, a
                takiego austina to chyba nie wszyscy znaja i cenia?
                tylko bardzo chce go zobaczyc i sprawdzic, mam
                wrazenie ze dzios go widzialam na miescie ale to bylo
                z daleka. wiec nie wiem co i jak
                • carol2010 Re: Implast clipper 28.06.09, 22:31
                  agnieszkagr1 napisała:

> a znasz wozki implasta z doswiadczenia?

jezdzimy bolderem 3 od roku i jest rewelacyjny
                  • basik_1984 Re: Implast clipper 08.07.09, 20:56
                    podbijam
                    • elipea27 Re: Implast clipper 13.07.09, 11:50
                      up
                      • basik_1984 Re: Implast clipper 14.07.09, 17:09
                        Ja się jutro wybieram pooglądać clippera, początkowo myślałam o bolderze sd ale na żywo mnie rozczarował, w clipperze zastanawia mnie jak się prezentuje się ta plastikowa gondola i jak wygląda regulacja spacerówki, no i nie wiem czy nie będzie za wysoki, jak mam tylko 163 cm wzrostu a bolder wydawał mi się wysoki :/ Tak w ogóle to to marzy mi się mura maxi cosi, ale nowej nigdy nie kupię, bo niestety jest za droga :( a na używaną ciężko natrafić,zresztą sprzedają zazwyczaj cały zestaw z fotelikiem, a ja nie chcę używanego fotelika. Cała nadzieja w clipperku, szkoda że jest taki mały wybór kolorów, mnie najbardziej pasuje ten biały w czarne koła. jak tylko oblukam ten wózek to na pewno coś napiszę, ale przydałyby się opinie osób które już użytkują, razem z pasażerem, ale na to się chyba nie doczekam nigdy, niestety :((( Wiadomo, że jak dzidziuś już jest to nie ma kiedy pisać na forum, są ważniejsze sprawy :)
                        • basik_1984 Re: Implast clipper 15.07.09, 20:09
                          wróciłam właśnie ze sklepu z wózkami, oglądałam clippera, i tak: spacerówka
                          niestety taka jakby kubełkowa, niby jest regulacja oparcia, ale tak jakby wcale
                          jej nie było, bardzo to jest trudne do opisania, rozpina się taki zameczek jak w
                          teczce aktówce i wychodzi może 5 cm tego odchylenia :( no a do tego można
                          przechylić siedzisko i dziecko jest z nóżkami do góry, jest trochę lepiej niż w
                          quinny buzz, chociaż kto to wie, pasażer może w sumie tylko ocenić... co do
                          moich obaw, że ta plastikowa gondola nie najlepiej się może prezentować to się
                          myliłam, bo wózek wygląda naprawdę fajnie. Ja cały czas porównuję go z bolderem
                          sd, bo na niego się najpierw nastawiałam, więc bolder ma lepszą amortyzację, ale
                          w clipperze jest ok, moim zdaniem zame duże pompowane koła dużo dają, ja nie
                          będę tym wózkiem jeździć po lesie, tylko ew. niezbyt równą alejką w parku więc
                          nie mam bardzo dużych wymagań, zresztą jestem prawie pewna, że implast ma dobrze
                          zamortyzowane wózki, na korzyść clippera przemawia to że jest zwrotniejszy i
                          łatwiej się prowadzi, przynajmniej jest to moje subiektywne odczucie, bolder
                          wydawał mi się jakiś taki ciężki. Niestety gondolka nie jest może dużo mniejsza
                          niż w bolderze ale na pewno jest węższa, ale nie odbiega od innych wózków jakie
                          były w sklepie, a nawet jest większa, coś za coś, bolder miał większą gondolę,
                          ale za to był cały jakiś taki wielki. Dalej jeżeli chodzi o clippera to w tym
                          egzemplarzu który oglądałam był problem z teleskopową rączką, prowadnice nie
                          szły równo i się zacinała, właściwie w ogóle nie dało się regulować, trzeba było
                          się nagimnastykować, ale mam nadzieje, że to tylko wada tego egzemplarza, bo te
                          rączki nawet w tańszych wózkach chodzą bez zarzutu, w przyszłym tygodniu będę
                          dzwonić czy już sprawdzili te rączki. to by było na tyle, mimo paru mankamentów
                          i tak podoba mi się bardzo ten wózek, więc chyba go kupię, zresztą już jestem
                          tak zmęczona tymi wózkami, że nie mam siły dłużej szukać. dziewczyny piszcie coś
                          na tym forum, też bym się czegoś od was dowiedziała
                          • farmerkowa Re: Implast clipper 16.07.09, 11:22
                            witam
                            Ja też już sobie podotykałam clipperka i raczej jestem za. Trochę początkowo przeraziły mnie te duże koła z przodu ale tak sobie pomyślałam że na zimę w sam raz / w poprzednim wózku miałam też duże pompowane i zadowolona byłam bardzo/ co do gondolki to super że jest sztywna bo przez to bedzie cieplejsza zimą a ja mam nadzieję przewozić maluszka całą zimę w gondoli / mam nadzieję że to się uda/. Co do spacerówki to podoba mi się bardziej niż w buzzie ze względu na to że jednak można troszkę opuścić oparcie. Mój starszy synek jak był mały nie przepadał za spaniem w wózku na zupełnie płasko więc nie będzie tak źle generalnie jestem zadowolona z tego wózeczka czekam jeszcze tylko na fotelik do niego i kupujemy....
                            • basik_1984 Re: Implast clipper 16.07.09, 13:17
                              farmerkowa, a z ta rączką było u ciebie wszystko ok?
                              • farmerkowa Re: Implast clipper 16.07.09, 16:57
                                wszystko z nią było w porządku . Wysuwała i wsuwała się bardzo ładnie, bez
                                żadnych oporów. ja jestem raczej uprzedzona do tych łamanych rączek bo w
                                poprzednim wózku nam pękła, więc mam nadzieję że to rozwiązanie będzie lepsze
                                • basik_1984 Re: Implast clipper 16.07.09, 22:14
                                  ha ha, to jest mój pierwszy wózek więc nie mam doświadczenia, ale jak podbijam wózek z taką łamaną to mam wrażenie że zaraz pęknie :)
                                  • farmerkowa Re: Implast clipper 17.07.09, 09:27
                                    my właśnie dlatego zrezygnowaliśmy z x-landera ze względu na taką rączkę, poza
                                    tym ten jest lżejszy i wogóle... a zdecydowałaś się już na ten wózeczek ?? bo my
                                    tak i weźmiemy w czerwone kółka choć podoba mi się jeszcze z zielonym
                                    • basik_1984 Re: Implast clipper 17.07.09, 22:21
                                      Ja z x-landera zrezygnowałam ze względu na brak możliwości obrócenia spacerówki
                                      przodem do mamy, a tak poza tym to te x-landery to już są trochę z innej epoki,
                                      clipper ma super design, szkoda że jest taki mały wybór kolorów, a te kolorowe
                                      kółka nie bardzo mi się widzą, a mojemu mężczyźnie to już w ogóle, chociaż ten
                                      czerwony jest ok. my będziemy mało praktyczni i weźmiemy ten biały w czarne
                                      koła, mam nadzieję że nie będzie koszmaru, zimą gondolka jak się zachlapie to ta
                                      plastikowa część, to się jakoś wytrze, a spacerówka każda będzie brudna, a jak
                                      dziecko weźmie bananka albo chrupka to właśnie na ciemnym będzie "najładniej"
                                      wyglądać :) Mam nadzieję że obie będziemy zadowolone z wózka, ja raczej jestem
                                      zdecydowana, chociaż za dwa tygodnie pooglądam jeszcze trochę wózków, ale nie
                                      sądzę żebym coś lepszego znalazła. Tak prawdę mówiąc, to nie ma idealnego wózka,
                                      droższe i niby lepsze wózki też mają mankamenty, trzeba się kiedyś na coś
                                      zdecydować, ja jeszcze chwilkę mam na zastanowienie, bo maleństwo ma być na tym
                                      świecie 9 wrzesnia, a w sklepie też nie będą mi go w nieskończoność magazynować:)
                                      • farmerkowa Re: Implast clipper 24.07.09, 15:02
                                        no to ja już mam clipperka w domu. W końcu czas najwyższy bo już niecały miesiąc
                                        został. Tak sobie wszystko powrzucałam na stelaż i powiem szczerze jest bardzo
                                        przyzwoity, łatwo się prowadzi i naprawdę wart zakupu, a spacerówka niby tylko
                                        zamek reguluje oparcie ale dość sporo się opuszcza na tym zameczku. Basik_1984 a
                                        jak tam twoje zakupy wózkowe ? pozdrawiam
                                        • carol2010 Re: Implast clipper 24.07.09, 15:43
                                          wstaw jakies fotki
                                          chetnie poogladamy :)
                                        • basik_1984 Re: Implast clipper 24.07.09, 17:34
                                          gratuluję zakupu :)ja narazie się wstrzmuję, ale na clippera jestem
                                          już zdecydowana, tylko ja mam termin na 9 września więc jeszcze
                                          chwilkę poczekam, przeciez nie będę go wiecznie magazynować w
                                          sklepie ;) więc kupię go może za dwa tygodnie. ważne że sprzęt już
                                          wybrany, fotelik też, a ostatnio zajęłam się organizacją wesela,bo
                                          chciałabym ślub wziąć w pzryszłym roku, więc teraz to mi głowę
                                          zaprząta :) Wogóle jest mnustwo spraw,wózkiem już sobie głowy nie
                                          zawracam, jestem zdecydowana, ale jak zakupię to dam znać :)
                            • olina.only Re: Implast clipper 06.02.10, 20:37
                              Witam, kobietki napiszcie mi, czy regulacja oparcia w spacerówce clippera to
                              tylko ten suwak, czy dodatkowo można też wybrać odpowiedni kąt nachylenia? Byłam
                              dziś w sklepie i pytałam sprzedawcę- na co otrzymałam odp.,że tylko ten suwak i
                              ewentualnie podnóżek się reguluje. A po zasunięciu suwaka i tak dziecko nie
                              będzie siedziało prosto, a będzie to pozycja półsiedząca i to mnie zniechęca. I
                              jeszcze jedno: lepszy 3- czy 4-kołowy?
                              Pozdr.
                              • mama1dawidka pytanie o kolka 06.02.10, 21:42
                                a ja mam pytanie poniewaz zainteresowalam sie tym wozkiem
                                i widze ze wersja trzykolowa od czterokolowej rozni sie tylko
                                nakladka z kolkami wiecie moze czy idzie np majac wersje trójke kupi
                                dodatkowe tzn przerobicz go na 4? jak jest tka opcja to gdze je
                                kupic?
    • jasminee Re: Implast clipper 16.07.09, 22:14
      Czekam z niecierpliwością na opinie użytkowniczek. Wózek wygląda
      super. Pompowane koła, lekki, siedzisko do mamy, montowanie maxi
      cosi. To to, czego szukam. Ciekawe jak sie sprawuje. Piszcie
      dziewczyny!!!
      • aga.z9 Re: Implast clipper 25.07.09, 14:48
        Dołączam się do prośby o umieszczenie zdjęć, takie w realu są o niebo cenniejsze
        od tych z netu. Mnie się ten wózeczek również bardzo podoba. Chętnie
        zobaczyłabym kilka fotek, np to rozpięte oparcie w spacerówce. A na jaki kolor
        się zdecydowałaś?
        • farmerkowa Re: Implast clipper 27.07.09, 09:57
          Witam dziewczyny
          zdecydowałam się na czerwone koła. A co do zdjęć to chwilowo mam złożony z
          powrotem wózeczek ale postaram się na dniach zrobić parę fotek i je wrzucić. Co
          do rozpinanego oparcia to wbrew pozorom daje to sporo opuszczenia.
          • krooowka Re: Implast clipper 29.07.09, 20:21
            farmerkowa,
            mam pytanie co do tego oparcia w spacerowce -
            moj dzieciak ma sie urodzic w listopadzie, ale w polowie zimy mam
            zamiar wrocic z Polski do kraju upalnego - nie bede wiec wtedy
            taszczyc wersji glebokiej tylko spacerowke. Czy myslisz, ze oparcie
            da sie na tyle opuscic by 3miesieczne dziecko czulo sie wygodnie? bo
            rozumiem, ze calkiem na plasko sie nie opusci...

czy kupilas tez moze fotelik bobbyway? czy on moze byc montowany
            bezposrednio na stelazu, czy tez potrzebne sa adaptery?

pozdrawiam :)
            • farmerkowa Re: Implast clipper 29.07.09, 20:35
              Witam
              fotelik też kupiłam są do niego osobne adaptery ale wszysytko łatwo się wkłada
              więc nie ma problemu. Co do tego czy 3 miesięczne do tej spacerówki..... sama
              nie wiem, w sumie widzi się maluszki w spacerówkach takich małych , sąsiadka
              wozi swojego 3,5 miesięcznego w graco podwyższonym żeby lepiej "widział" czyli
              jest w pozycji półsiedzącej / no prawie/ więc to jest tak naprawdę kwestia
              indywidualna. Zawsze możesz wozić w foteliku... na zmianę ze spacerówką...
              pozdrawiam
              farmerkowa
              • basik_1984 Re: Implast clipper 31.07.09, 14:31
                Farmerkowa, mogłabyś mi napisać co nieco na temat tej rączki. dzwoniłam dzisiaj
                do sklepu w którym oglądałam ostatnio clipperka. wtedy zacinała się ta rączka,
                do tego stopnia, że nie dało się praktycznie wcale regulować. Pan w sklepie mi
                dzisiaj powiedział, że w innych egzemplarzach też się tak zacinają, co
                niezmiernie mnie zmartwiło. a ponieważ do pana sprzedawcy nie bardzo miałam
                zaufanie czy aby rzeczywiście to sprawdzał, to zadzwoniłam do implasta i
                rozmawiałam tam z panem serwisantem, który powiedział że nic mu nie wiadomo na
                temat takiej usterki, ale sprawdził jak chodzi rączka, i mówi że jest w
                porządku, że trzeba tylko uważać, żeby z obu stron szło równo, więc trzeba mieć
                trochę wprawy i nie robić tego zbyt nerwowo, że on to robi jedną ręką. wnioskuję
                z tego, że może ta rączka nie chodzi jednak jak marzenie, ale może też nie jest
                tak źle. czy ty masz może porównanie z innymi wózkami, wiem że w buzzie ta
                rączka chodzi perfekcyjnie, ale oglądałam wózki dużo tańsze od clippera i też
                chodziło wszystko leciusieńko, napisz proszę jakieś swoje spostrzeżenia, ja
                trochę nie wiem co mam robić teraz, bo myślałam że wózek mam wybrany i chyba
                dalej zostanę przy clipperze, tylko teraz jest trochę mniej kolorowo :(
                • elipea27 Re: Implast clipper 05.08.09, 17:43
                  Ja tez jestem zdecydowana na clippera, tego czarneego w biale kolka, tyko
                  zastanawiam sie ciagle nad fotelikiem- ma ktos moze maxi cosi do niego?
                  • basik_1984 Re: Implast clipper 06.08.09, 00:04
                    Ja będę brała do niego maxi cosi, ale nie cabriofixa tylko citi sps, ponieważ
                    będę go rzadko używać i na krótkih trasach, no i bez isofixa, więc citi
                    wystarczy, cabriofix bez isofixa wypada w testach tak samo a jest 200 zł droższy
                    jak nie wiięcej. nie wiem tytlko czy w sklepie w jakim chcę zamówić dostanę
                    adaptery czekam na odpowiedź, a jak coś to zamówię bezpośrednio u producenta,
                    powinno dać radę. z tego co wiem to napewno jest możliwośc zamontowania maxi
                    cosi, zarówno cabriofix jak i citi. co do koloru to ja bardzo żałuję że jest
                    taki mały wybór kolorów, z tych dużych kół powinno być więcej wariantów,ja cały
                    czas obstawiałam ten biały w czarne koła, bo to dla dziewczynki, ale ostatnio
                    zaczęłam się zastanawiać nad czarnym, sama nie wiem. farmerkowa chyba już ma
                    maluszka w domu bo nie odpisuje, a chyba miała na dniach rodzić, fajnie by było,
                    jakby znalazła chwilę czasu żeby podzielić się wrazeniami z uzytkowania wózeczka :)
                    • farmerkowa Re: Implast clipper 07.08.09, 07:02
                      hej dziewczyny , ja jeszcze w dwupaku ale tak jakoś mi się nie chciało
                      przysiadać do komputera. Co do rączki w moim clipperku to chodzi bez zastrzeżeń.
                      Ja wzięłam fotelikk implasta , wszystko w czerwone kółeczka. Wcześniej miałam
                      fotelik ramatti a koleżanka maxi cosi i szczerze w użytkowaniu nie widziałyśmy
                      żadnej różnicy, więc stwierdziłam że zrobię sobie komplet jednej firmy bo to
                      zawsze pewniej. wózeczek mój na razie upchnięty pod łóżeczkiem z braku miejsca
                      więc fotek na razie nie wstawiam ale przy dobrych wiatrach koło 18 może będą już
                      z dzidzialkiem w środku. Zastanawiałam się jeszcze nad kolorkiem zielonym bo mi
                      się podobał ale mój małż stwierdził że jakiś blady / pocieszam się ze może
                      będzie z czasem możliwość dokupienia samej wkładki do spacerówki w innym kolorze/.
                      pozdrawiam
                      farmerkowa
                      • mama_nikodemka Re: Implast clipper 07.08.09, 15:57
                        mam pytanko odnosnie siedziska w spacerowce - czy ono jest kubelkowe? i czy moze
                        przypadkiem ogladalas na zywo wozek gdzies w warszawie? :)
                        • basik_1984 Re: Implast clipper 07.08.09, 22:15
                          Ja dzisiaj zamówiłam wózek i fotelik, w przyszłym tygodniu powinien
                          być. Mam nadzieję że w moim raczka też będzie bez zarzutów :) Koniec
                          końców wzięłam ten czarny w białe koła, zawsze się doczepi jakąś
                          maskotkę zabawkę i będzie trochę weselej :)
                          Co do siedziska, to jest ono takie jakby kubełkowe, tzn trochę można
                          opuścić oparcie, farmerkowa już pisała, że nawet całkiem sporo się
                          opuszcza, ja osobiście jeszcze nie sprawdzałam. W każdym razie
                          dziecko musi już być takie trochę bardziej siedzące. Ja osobiście
                          spróbuję takiej metody, jaką stosowała moja siostra, żeby jak
                          najdłużej wozić maleństwo w gondolce, żeby się nie awanturowało, że
                          nic nie widzi, to kładła je na brzuszku "główką w nogach", no ale ona
                          ma złote dzieci, którym poświęca ogromnie dużo czasu i ma
                          cierpliwość, żeby nakłonić je, żeby robiły jednak tak jak ona uważa
                          ;)
                          Co do fotelika maxi cosi to jeszcze nie ma adapterów, ale mają być w
                          połowie sierpnia, jak dla mnie to nawet jakby się trochę opóźnili to
                          tragedii nie będzie ;) Ja nie zdecydowałam się na fotelik bobbiway,
                          bo niestety nie brał nigdy udziału w żadnych crashtestach; wiem że
                          tylko duże firmy jak maxi cosi stać na przeprowadzanie tego typu
                          testów, być może fotelik bobbiway niczym nie odbiega, no ale tego
                          niestety gołym okiem nie da się ocenić, fajnie jest mieć wszystko do
                          kompletu, też na początku myślałam że kupię zestaw od implasta, ale
                          się jakoś rozmyśliłam. Pewnie przesadzam, ale podróżowanie zawsze
                          trochę mnie przeraża, boję się o dziecko nawet teraz jak jestem w
                          ciąży, a co dopiero jak już się urodzi
                          • elipea27 Re: Implast clipper 08.08.09, 20:09
                            Dzis w sklepie dowiedzialam sie ze implast nie produkuje swoich fotelikow-
                            jedynie je obszywa na swoje kolory, skorupe kupuje od jakies dobrej niemieckiej
                            firmy i posiada ona wszystkie testy. Mniejsze firmy takie jak implast boja sie
                            produkowac fotelikow- na testy ich nie stac, a w razie wypadku i jakiegos
                            oskarzenia nie mieliby sie jak bronic. Ja tez chcialam maxi cosi, ale teraz sie
                            spokojnie zdecyduje na ich fotelik
                            • miminka2005 Re: Implast clipper 09.08.09, 22:24
                              hej,
                              w sprawie fotelika to ja korzystałam z bobbiway (dowiedziałam się od
                              sprzedawcy, że są produkowane na skorupach maxi-cosi) cenowo też
                              podobne. Fotelik sprawował się bez zarzutu, ja polecam.
                              • mama_wojtusia2 Re: Implast clipper 10.08.09, 10:22
                                Jakby któraś z Was drążyła temat fotelika to dopytajcie się
                                czy planują zrobić bazę do samochodu :)
                                • basik_1984 Re: Implast clipper 10.08.09, 10:33
                                  Z tym fotelikiem to nawet nie wiedziałam, powinni się tym jakoś chwalić
                                  :) Ja już fotelik kupiłam maxi cosi, ale to nic, będę wiedzieć na
                                  przyszłość, żeby się o takie rzeczy wypytywać. Właściwie to nic nie
                                  szkodzi, troszkę bym zaoszczędziła, no ale trudno. W tym tygodniu mają
                                  przyjść zakupy, mój mężczyzna już się nie może doczekać, żeby się
                                  przejechać wózkiem ;D Jak sobie na spokojnie oblukam clipperka to się
                                  podzielę wrażeniami:)
                                  • basik_1984 Re: Implast clipper 13.08.09, 20:22
                                    Już mam clippera w domu, wózek barzdo fajny, chociaż ta rączka nie
                                    jest taka prosta w obsłudze jak w innych wózkach, ale już się
                                    nauczyłam obsługiwać tak żeby się nie cięła i włąsćiwie teraz chodzi
                                    bez zarzutów, ale jak ktoś się za bardzo szarpie to napewno się
                                    zatnie, więc prawdę mówił pan serwisant z implastu, że trzeba mieć
                                    trochę wprawy i nie robić nic na siłę ;) Trochę mieliśmy problemów ze
                                    złożeniem, tzn poskładaniem go w całość, nie chciał się cały rozłożyć
                                    i rączka była przekrzywiona, ale wreszcie się udało, ale to kwestia
                                    wyłącznie naszego braku talentu do składania takich rzeczy ;) Co do
                                    spacerówki, to trochę się martwię, ale i tak wszystko wyjdzie w
                                    praniu, za jakieś pół roku :) Wizualnie to jest naprawdę super, mam
                                    ten czarny w białe koła, okazuje się, że koła nie są białe tylko
                                    kremowe i szare, ale wygląda to naprawdę ładnie, no i całość
                                    prezentuje się naprawdę fajnie, na pewno nie będę się wstydziła wyjść
                                    z tym wózkiem na ulicę, wręcz przeciwnie, czego niestety nie mogłabym
                                    powiedzieć o bolderze. Bolder w sumie w katalogu też się nieźle
                                    prezentuje, ale na żywo jest porażka, szczególnie ta paskudna
                                    spacerówka... No ale ta się nie rozkłada na płasko, coś za coś.
                                    Bardziej doświadczone mamy mówią mi, że to nie powinien być problem,
                                    może uda się wozić jak najdłużej w gondoli, nie ma reguły, każde
                                    dziecko jest inne, są dzieci które chcą jeździć tylko w foteliku, bo
                                    wtedy tylko mogą wszystko dobrze widzieć, a nie sądzę żeby to było za
                                    wygodne :) Czas pokaże. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy i życzę
                                    szczęśliwego rozwiązania :)
                                    • aga.z9 Re: Implast clipper 14.08.09, 12:20
                                      Gratuluje zakupu. A co cię martwi w spacerówce? Może ty mogłabyś wkleić kilka
                                      fotek na żywo?
                                      • basik_1984 Re: Implast clipper 14.08.09, 22:07
                                        Martwi mnie w spacerówce to, że niestety nie rozkłada się na płasko,
                                        ale tak naprawdę mało która się rozkłada. Z tym, że tutaj trudno
                                        powiedzieć jak mocno się rozkłada, bo dopiero pod obciążeniem będzie
                                        dokładnie widać. Wiadomo, że najfajniej jest się przespać na spacerku
                                        na płasko, no ale trudno. Tak poza tym wydaje mi się, że błędem jest
                                        nazywanie tej spacerówki kubełkową, tak jak to było wcześniej
                                        określane. Dla mnie kubełkowa to taka jak w buzzie,że nie ma
                                        regulacji oparcia, tylko całość się przechyla i dziecko leży nogami w
                                        górze, a tutaj jest regulacja oparcia, tylko nie wiem jeszcze jak
                                        duża, natomiast nie ma żadnego przechlania kubełka, przynajmniej nic
                                        mi o tym nie wiadomo. Co do zdjęć to nie wiem jak dam radę bo mało
                                        czasu już zostało, prawdopodobnie mam jeszcze ze dwa tygodnie, ale
                                        wszystko mam w rozsypce, ale jeszcze zobaczę. Pozdrawiam mamuśki :)
                                        • elipea27 Re: Implast clipper 31.08.09, 23:28
                                          Dziewczyny macie juz jakies wieksze doswiadczeni po pierwszych spacerach?
                                          napiszcie jak sie sprawuje w praktyce. ja zamowilam, odbieram po 10 wrzesnia:)
                                          • jasminee I jak tam, ktos juz testowal na zywo??:) 03.09.09, 22:41
                                            I jak tam, ktos juz testowal na zywo??:)
                                            • dakota2007 Re: I jak tam, ktos juz testowal na zywo??:) 04.09.09, 16:55
                                              Byłam zgrzana na clippera od kilku miesięcy.Parę dni temu miałam w końcu okazję
                                              zobaczyć i przejechać się nim na żywca..no i niestety..:( Przednie kółeczka
                                              pomimo tego,że są dwa to przez ten wąski rozstaw szalnie niewygodnie się
                                              prowadzi.Obok stał bolder 4 i muszę stwierdzić,że jeździ się nim dużo lepiej!!
                                              Poza tym buda w bolderze wydała mi się większa i ma wkładkę na której można
                                              posadzić dziecko,w clipperze tego nie ma:(
                                              Mam obecnie kilka typów wśród nich właśnie boldera,bo niestety clipper odpadł w
                                              przedbiegach:(
                                              • basik_1984 Re: I jak tam, ktos juz testowal na zywo??:) 06.09.09, 20:17
                                                Tak to jest z wózkami w sklepie a szczególnie trójkołowcami że kółko
                                                się ślizga po gładkiej nawierzchni, zupełnie inaczej jest w terenie.
                                                Ja już jeżdżę clipperem z pasażerką od tygodnia i jestem bardzo
                                                zadowolona, wózka wogóle nie trzeba pchać tylko lekko prowadzić nawet
                                                pod górkę, jeśli są jakieś wyboje, dziury itp to radzę go nie
                                                dociskać tylko trzymać lekko to sam przejedzie, trochę trzęsie, ale u
                                                mojej siostry w quinny freestyle 3 xl też trzęsło a to był przecież
                                                wózek terenowy :) podwójne przednie kółko to rewelacja, daje
                                                stabilność kiedy wjeżdzamy na krawężnik i przez chwilę jedziemy tylko
                                                na przednim kółku, przy pojedynczym kole może się wózeczek machnąć na
                                                jedną stronę ( por. z quinny freestyle). niestety sklepy podają
                                                błędną informację, jaką pewnie sprzedał im implast, ale nie wnikam.
                                                Nie ma adapterów do maxi cosi :( liczę na jakąś rekompensatę może uda
                                                się coś wynegocjować
                                                • aga.z9 Re: I jak tam, ktos juz testowal na zywo??:) 07.09.09, 10:11
                                                  czy możemy liczyć na kilka fotek wózka w realu?
                                                  • lucja.ja.ja Re: I jak tam, ktos juz testowal na zywo??:) 01.10.09, 12:22
                                                    ja jestem strasznie ciekawa jak wyglada ten wozek z zamontowanym
                                                    fotelikiem bobbiway (ewentualnie maxi cosi), bo niestety nigdzie,ale
                                                    to nigdzie nie ma zdjec clippera z fotelikiem:(
                                                  • elipea27 Re: I jak tam, ktos juz testowal na zywo??:) 01.10.09, 16:43
                                                    Mam clipperka w domu:) jest bardzo fajny, kupilismy czarnego w biale kola, ale
                                                    stoi jeszcze pusty i czeka na malego- zostalo 6 dni do terminu.

I wszystko jest super, ale nie wydaje wam sie ze raczka jest za wysoko? ja mam
                                                    165cm wzrostu, wiec bardzo niska nie jestem, ale ta raczka dosc wysoko, jak
                                                    mialoby jakies dziecko poprowadzic wozek to chyba nie ma szans, a jak wasze
                                                    odczucia?

Chcialam tez zapytac jak sie prowadzi w praktyce?Napiszcie jakies wrazenia po
                                                    pierwszych spacerkach plis
                                                  • basik_1984 Re: I jak tam, ktos juz testowal na zywo??:) 07.10.09, 14:13
                                                    Cześć dziewczyny, ja niestety nie am nigdy czasu żeby wózek pofotografować i wstawić tutaj :( Jeśli chodzi i wrażenia, to wózek prowadzi się naprawdę bardzo dobrze. Co do rączki ja mam 163 wzrostu a zazwyczaj podciągam o jeden poziom łatwiej się wtedy podbija. Jeśli chodzi o prowadzenie po nierównościach czy wjechanie na niski krawężnik, to wózek sam przejedzie, byle tylko go nie pchać, pozwolić mu swobodnie przejechać, same zobaczycie o co mi chodzi jak tylko pojeździcie trochę. Wózkiem trochę telepie ale większość dzieci to lubi, moja córa budzi się i płacze kiedy jest odwrotnie :) Przednie kółko może się lekko blokować na gładkich powierzchniach, np na posadzce w sklepie. większość chodników jest pochyła w kierunku jezdni więc siłą rzeczy znosi trochę wózek na tą pochyloną stronę, więc ciężko jest prowadzić tylko jedną ręką na dłuższą metę. Aha, naoliwcie sobie kółka i ten mechanizm skrętny, takim psikaczem, bo zwykły smar jest tłusty i może łapać piach itp. i ta plastikowa część może się wytrzeć. mój nie był naoliwiony i po deszczu strasznie tarł, i ciężko się go prowadziło ale teraz jest ok. Co do mankamentów, to budka trochę się ciężko składa i rozkłada i gondolę też ciężko się ściąga i tylko we dwie osoby, nie da rady samemu. No i niestety firma implast nie jest do końca rzetelna, tu mam na myśli aferę z adapterami do maxi cosi, no i w ogóle trudno się z nimi dogadać. To by było na tyle. pozdrawiam :)
                                                  • lucja.ja.ja Re: I jak tam, ktos juz testowal na zywo??:) 12.10.09, 13:55
                                                    basik_1984 a czy moglabys zrobic jedno zdjecie wozka z fotelikiem na
                                                    stelazu?
                                                    jestem troche zawiedziona bo nigdzie nie moge znalezc fotelika do
                                                    tego wozka a chcialabym zobaczyc jak to wyglada i zdecydowac czy
                                                    lepiej kupic do tego wozka fotelik bobbiway czy maxi cosi...
                                                    w sumie juz najwyzszy czas zebym zamowila bo do porodu zostalo
                                                    jeszcze 4tyg.
                                                    to moj mail jesli bedziesz mogla przeslac zdjecie
                                                    nikol_19@autograf.pl
                                                  • basik_1984 Re: I jak tam, ktos juz testowal na zywo??:) 14.10.09, 17:56
                                                    niestety, nie mogę zrobić zdjęcia z fotelikiem na stelażu, ponieważ ja
                                                    mam maxi cosi, a implast nie robi adapterów do maxi cosi niestety,
                                                    pisałam już o tym wcześniej. Trochę jestem zła, bo dowiedziałam się już
                                                    po zakupie, ale mówi sie trudno.
                                                  • lucja.ja.ja Re: I jak tam, ktos juz testowal na zywo??:) 14.10.09, 20:53
                                                    aha szkoda,czyli wychodzi na to ze nie da sie fotelika maxi cosi
                                                    zamontowac na stelazu wozka tak, to bez sensu,ze Cie nie
                                                    uprzedzili...ale dobrze wiedziec,czyli pozostaje mi kupienie
                                                    fotelika bobbiway i problem z glowy...
                                                    zastanawiam sie jeszcze czy dziecko mi nie wyrosnie za szybko ze
                                                    spacerowki,jest sliczna zgrabna,lecz troszke mala w porownaniu do
                                                    innych spacerowek:/
                                                  • mama_wojtusia2 implast + maxi cosi 15.10.09, 09:54
                                                    Implast robi adaptory do maxi cosi, bo na allegro jest
                                                    wystawiony właśnie taki bolder.
                                                    www.allegro.pl/item779211076_implast_bolder_sd_4_i_fotel_maxi_cosi_nowosc_wwa.html
                                                    Tylko czy te same adaptory pasują do clippera?...
                                                  • basik_1984 Re: implast + maxi cosi 16.10.09, 22:27
                                                    Na pewno nie pasują, boldera ma takie obciachowe mocowanie na takie 4
                                                    klipsy, a clipper normalne jak wszystkie inne wózki. Akcja z cliperem
                                                    wygląda tak, że większość sklepów podawała informację że są adaptery,
                                                    ja sama natknęłam się w googlach na dokument pdf taki implastowski
                                                    gdzie była tabela ze wszystkimi dostępnymi akcesoriami i była tam
                                                    mowa o adapterach do clippera, ale może mi się pomyliło, bo byłam
                                                    wtedy w ciąży to jarzenie miałam kiepskie, może chodziło o boldera,
                                                    tylko dziwi mnie że sklepy podawały taką informację, ktoś musiał im
                                                    ten kit sprzedać
                                                  • mama_wojtusia2 Re: implast + maxi cosi 19.10.09, 09:08
                                                    Nie pomyliłaś się :) Sama widziałam taką informacje. Szkoda, że
                                                    jednak nie ma tych adapterów. Rozważałam zakup tego wózka
                                                    dla następnego dziecka, ale muszę poszukać sobie innego...
    • asienka478 Re: Implast clipper 04.10.09, 20:21
      może ktos pokazać zdjęcia jak wygląda ten wózek w realu???
      i jak sie prowadzi, nie ma z nim zadnych problemów???
      • lucja.ja.ja Re: Implast clipper 17.10.09, 23:35
        ah dziwne ze takie niedomowienia z tymi adapterami:o szkoda,ze maxi
        cosi nie pasuje... ja bylam ostatnio zamowic clipperka i zapewniali
        mnie,ze fotelik bobbiway pasuje,ale co z tego jak ja bym chociaz
        chciala ten fotelik zobaczyc na zywo,a nie moge go spotkac w zadnym
        sklepie...
        • lucja.ja.ja Re: Implast clipper 17.10.09, 23:40
          basik a jezdzi juz Twoja pociecha w spacerowce?
          jaki masz ten wozeczek? ja sie zastanawiam nad nr 313 szare grochy,
          podoba mi sie tez czerwony w grochy no ale dla chlopca chyba nie
          pasuje, szkoda,ze te wozki maja tylko takie wzory, fajny by tez byl
          w jednolitym kolorze...
          • asienka478 Re: Implast clipper 22.10.09, 21:07
            ja już mam wózeczek w domu niebieski w grochy. kolor super:-) i
            wogóle super wygląda
            • mama_nikodemka wklejcie fotki!! 22.10.09, 21:19
              pliiis :) wklejcie fotki, glownie chodzi mi o spacerowke
              • farmerkowa Re: wklejcie fotki!! 23.10.09, 11:48
                hej dziewczyny tu macie linka do moich zdjęć clipperka jeśli któras chce więcej to wrzucę
                picasaweb.google.pl/Farmerscy/Clipper?authkey=Gv1sRgCK2I1rrqsZjmJg#
                zdjęcia spacerówki na specjalne życzenie wrzuce wieczorem bo muszę stelaż wnieść na górę i wyciągnąć spacerówkę zza szafy a teraz mi się nie chce :P
                co do opisu którejś z dziewczyn że cięzko się gondola zdejmuje to ja nic takiego nie zauważyłam. Codziennie wrzucam gondolę na stelaż po kilka razy dziennie i robię to błyskawicznie i sama
                a ogólne wrażenia to super bo przetestowany już i w lesie i na łąkach i plaży generalnie wszędzie i sprawuje sie idealnie
                pozdrawiam
                farmerkowa
                • aga.z9 Re: wklejcie fotki!! 23.10.09, 13:15
                  Farmerkowa a ta rączka nie jest za wysoka dla kogoś 160 cm? fajny patent że nie
                  jest łamana ale widzę też minusy, dziecko starsze nie poprowadzi wózka. Mam
                  córkę 5 lat i wygląda mi raczej na niższą niż chłopczyk na zdjęciu, ile on ma
                  lat? Dołączam sie do prośby o zdjęcia spacerówki, zwłaszcza z tym odpiętym
                  zamkiem w oparciu, jestem ciekawa jaki pozostaje kąt nachylenia w środku. Aha i
                  w opisie jest że dają folię przeciwdeszczową czy to jest tylko do gondolki czy
                  pasuje tez do spacerówki?
                  • zabka11 Re: wklejcie fotki!! 23.10.09, 13:19
                    Ten wózek mi się bardziej podoba niż Quinny Buzz:) i niesamowity
                    kolorek.
                    Pozdrawiam
                  • farmerkowa Re: wklejcie fotki!! 23.10.09, 15:55
                    Aga.z9 rączka raczej nie jest za wysoko ja nawet przy moim 164 czasami sobie ją
                    troche podnoszę żeby sie wygodniej prowadziło. Chłopczyk który prowadzi wózeczek
                    ma lat 4 i jakieś 106 cm wzrostu. Na zdjęciach prowadzi pod lekką górkę ale
                    sobie radzi :) Co do folii p/deszczowej pasuje i na gondolę i na spacerówkę a
                    zdjęcia spacerówki bedą wieczorem ew jutro rano to zalezy czy mnie moi panowie
                    za mocno nie wymęczą :)
                    pozdrawiam dziewczyny
                    farmerkowa
                • lucja.ja.ja Re: wklejcie fotki!! 23.10.09, 21:44
                  farmerkowa zdjecia sa po prostu swietne!!! ten wozek wyglada w realu
                  extra, no i fotelik rowniez,w koncu mialam okazje go zobaczyc, do
                  tego na stelazu:)
                  a wiecie moze cos na temat wozka xlander xv?
                  • mama_nikodemka farmerkowa 23.10.09, 21:51
                    wozek extra!!! :) jest po prostu rewelacyjny, i kolorek super bo w necie to tak
                    sobie wyglada..a napisz mi jak sie sprawuje wozek w trudnym terenie? lasy,
                    wyboiste drogi itp? bo ja mieszkam na obrzezach wawy i spaceruje glownie po
                    lesie wiec jak ten wozek sie prowadzi, czy dzieckiem nie trzesie bardzo? to
                    teraz pozostaje mi tylko zachodzic w ciaze bo wozek juz mam wybrany ;) no i nie
                    zapomnij o zdjeciach spacerowki jak bedziesz miala chwilke :)
                  • farmerkowa Re: wklejcie fotki!! 24.10.09, 22:05
                    hej dziewczyny
                    wrzuciłam już zdjęcia spacerówki. Wg mnie wystarczająco się rozkłada za pomoca tego suwaczka. Mój starszy synek nigdy nie lubił spać na płasko w wózeczku więc i tak troszkę mu podnosiłam spacerówkę. A w clipperku wydaje mi się że Igi się będzie wygodnie wylegiwał, zresztą przymiarki mu się bardzo podobały :)
                    jeszcze raz wrzucam linka
                    picasaweb.google.pl/Farmerscy/Clipper?authkey=Gv1sRgCK2I1rrqsZjmJg#pozdrawiam
                    farmerkowa
                    • farmerkowa Re: wklejcie fotki!! 26.10.09, 16:41
                      poprawiam linka
                      picasaweb.google.pl/Farmerscy/Clipper?authkey=Gv1sRgCK2I1rrqsZjmJg#
                      pozdrawiam
                      farmerkowa
                      • aga.z9 Re: wklejcie fotki!! 27.10.09, 08:49
                        Super zdjęcia, właśnie na takie czekałam. Na żywo też już udało mi sie go
                        zobaczyć i nie rozczarowałam się. Wózeczek bardzo mi sie podoba i jeśli nic
                        innego mnie nie oczaruje w przeciągu 2-3 miesięcy to też sobie taki sprawię.
                        Dzięki Farmerkowa.
        • olina.only Re: Implast clipper 07.02.10, 19:11
          DZiewczyny już sie zakręciłam- czy fotelik z boldera bobbiway z adapterami
          oryginalnymi (nie maxi cossi) będzie pasować na clippera?
    • boska.krowka Re: Implast clipper - po 2 msc używania 09.11.09, 11:43
      Korzystam z tego wózka od września i jestem z niego bardzo
      zadowolona.
      Jeśli chodzi o przednie kółka, to super się nimi skręca i naprawdę
      wygodnie manewruje. Minus to wjeżdżanie na 2-szynowe podjazdy. Muszę
      wtedy zadzierać przednie kółka do góry i najczęściej wjeżdżać tyłem.
      Jeśli miałabym się jeszcze do czegoś przyczepić, to zdaje mi się że
      ma dość płytką gondolę. Martwiłam się czy dziecko jest dobrze
      osłonięte przed wiatrem, więc zakładam osłonę, która z kolei jest
      bardzo gruba i wtedy się martwię czy się nie przegrzewa (ach te
      dylematy młodej matki:p). Pewnie pod koniec listopada i przez zimę
      już nie będę miała tych rozterek.:)
      Wózek jest lekki, fajnie się składa i bez problemu mieści do
      bagażnika. Generalnie polecam.:)
      • aga.z9 Re: Implast clipper - po 2 msc używania 10.11.09, 08:27
        Dziewczyny a mam takie pytanie, czy te z was które są już posiadaczkami
        Cliperków kupiły je w sklepie stacjonarnym czy w necie. Pytam bo u nas w sklepie
        stacjonarnym powiedzieli mi za niego 1600 zł (bez fotelika) w necie są po 1550
        więc nieduża różnica ale gratis np śpiwór zimowy Implastu. Tylko tak się
        zastanawiam jak wygląda później sprawa ew reklamacji czy przy zakupie np z
        takiej aukcji reklamuję wózek u tego sprzedawcy czy mając kartę gwarancyjną
        wysyłam do producenta. Jak to jest? I jeszcze jedno, na zdjęciach spacerówki w
        necie nie widzę tej folii przy budce a widziałam ją na żywo i jest tez na
        zdjęciach tu zalinkowanych. Czy mają ją wszystkie wózki a na tych zdjęciach jest
        tylko ładnie zawinięta że jej nie widać?
        • aga.z9 Re: Implast clipper - po 2 msc używania 10.11.09, 10:59
          zapomniałam wkleić linka z przykładowa aukcją Agnieszka
          www.allegro.pl/item793213079_wozek_wielofunkcyjny_clipper_3_implast_bombik.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka