kamaj33 28.05.03, 12:44 Moze coś ze mną nie tak ale naprawdę nie wiem jak wejść na forum regionalne Trojmiasta - ale dot. rodziców i ich dzieci. Klikam na regionalne Trójmiasto - ale tam są wątki tzw. "ogólne". Dziękuję z góry za pomoc i pozdr. Kama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarka Re: Do moderatora 28.05.03, 13:59 Ja moge odpowiedziec nie bedac moderatorem. Nie klikasz na "regionalne" na liscie po lewej stronie na stronie glownej, tylko w liscie forum na samym dole (pod wszystkimi edzieckami, emamami, ciaza, wakacjami, salonem itd na dole sa fora regionalne: swiat i drugie - polska. to wlasnie tam. A to jest skrot forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=616 Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli Re: Do moderatora 28.05.03, 14:03 Nie jestem moderatorem ale mogę Ci odpowiedzieć, że w forach regionalnych nie ma już podziału na następne fora czyli np. edziecko czy emama. Jeśli wchodzisz na Trójmiasto to będziesz miała ogólne forum regionalne Trójmiasta. A następnym razem takie pytania zadawaj na forum Nowe edziecko PS. Wiem, że to już było ale dlaczego tyle ludzi nie czyta instrukcji i pisze "nie na temat" w poszczególnych forach??? Ostatnio był tego prawdziwy wysyp Biedni Ci moderatorzy... Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli Re: Do moderatora 28.05.03, 14:05 Przepraszam, trochę rozpędziłam... Właśnie trzeba wejść w "Polskę" a tam jest podział ne regionalne... Odpowiedz Link Zgłoś
kamaj33 Re: Do moderatora 28.05.03, 15:18 a jednak moje pytanie było uzasadnione - Katarce dziękuję za pomoc. A co do moderatorów- czasami mozna na nich ponarzekać - przerzucają często wątki a wtedy - szukaj wiatru w polu! pozdrawiam! Kama Odpowiedz Link Zgłoś
tyska_edziecko Re: Do moderatora-od moderatora ;-) 29.05.03, 10:11 W poście pt. "PRZENIESIONE WĄTKI" znajdziesz informacje o aktualnym miejscu pobytu wszystkich przeniesionych watków. Niedługo zostaną także przeniesione następne. Kontaktować się można ze mną poprzez adres na gazecie. Pozdrawiam Tyska Odpowiedz Link Zgłoś
sikorki_2 Re: Do moderatora - pytanie o wątek 28.05.03, 14:45 Korzystając z okazji ja też chciałabym o coś zapytać. Nie mogę znaleźć wątku – nasi zabawni mężowie! Szukałam go już na innych forach, ale bez skutku. Miałam machną ręką, ale naprawdę jestem ciekawe gdzie się podział i dlaczego? I jeszcze pytanie nr dwa. Dlaczego z moderatorem nie można skontaktować się inaczej niż przez oficjalny post. A może i tu jestem niedoinformowana? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_edziecko Re: Do moderatora - pytanie o wątek 28.05.03, 20:05 sikorki_2 napisała: > Korzystając z okazji ja też chciałabym o coś zapytać. Nie mogę znaleźć wątku > 8211; > nasi zabawni mężowie! Szukałam go już na innych forach, ale bez skutku. Miałam > machną ręką, ale naprawdę jestem ciekawe gdzie się podział i dlaczego? > I jeszcze pytanie nr dwa. Dlaczego z moderatorem nie można skontaktować się > inaczej niż przez oficjalny post. A może i tu jestem niedoinformowana? > Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Ewa > Moderator jak każdy ma adres skrzynki mailowej. Adres widać tam, gdzie jest podany autor postu (tylko to NOSPAM trzeba wyrzucić). Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_edziecko Re: Do moderatora - pytanie o wątek cd. 28.05.03, 20:07 A nawet można ten adresteraz prościej uzyskać. Nicki moderatorów są podane teraz na górze każdego forum; wystarczy do tego "@gazeta.pl" dopisac. Odpowiedz Link Zgłoś
alexk-ignacy Re: Do moderatora - szukanie wątków 28.05.03, 22:48 Wątek ten bardzo łatwo znajdziesz w Wyszukiwarce, która jest dostępna powyżej . Wystarczy w "tematyczne" zaznaczyć eDziecko, wpisać "nasi zabawni mężowie" i zaznaczyć: szukaj w tytule. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sikorki_2 Re: Do moderatora 29.05.03, 08:25 Dziewczyny dziękuję za informcje i zrozumienie, bo niestety jest tendencja, że pytać to tak głupio i nie wypada, a napewno juz trzeba przepraszać za swoją niewiedzę. Wracając do teamtu byłam w wyszukiwarce, wpisałam co trzeba i pojawił się komunkiat: ,,Wystąpił błąd: brak wiadomości o podanym numerze" czyli wątek był, lecz go nie ma. Czy dobrze dedujuję? Co więc się z nim stało? Detektyw Ewa P.S. A pisanie do moderatora byloby dużo łatwiejsze, gdyby poprzez jego nazwę, tę na górze forum, można było się od razy z nim łączyć. Ale wskazówki przyjęłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wilga_kasia Re: Do moderatora 29.05.03, 09:01 wątek "nasi zabawni mężowie" miał być przeniesiony na emamę - nie ma tam? A tak się cieszyłam, że udało mi się obsmarować mojego męża Odpowiedz Link Zgłoś
wilga_kasia Re: Do moderatora 29.05.03, 09:08 nasi zabawni mężowie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=5784682 Odpowiedz Link Zgłoś
sikorki_2 Re: Do moderatora - dziekuję, wszystko jeasne 29.05.03, 12:25 Ech, detektyw ze mnie marny... Dziękuję Kasiu za pomoc i przy okazji za pomysł na wspaniały watek. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś