marghe_72 21.06.07, 20:57 Myslałam,ze córka odziedziczy po ojcu kręcone włosy a tu nic proste jak druty.. nijak się nie układają Jak myslicie, kiedy iść z nią do fryzjera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: kiedy zrobić córce trwałą? 21.06.07, 20:58 Mysle, ze na 5 urodziny najlepiej by było. Ale jesli juz po nich, to umawiaj tak szybko, jak sie da . Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: kiedy zrobić córce trwałą? 21.06.07, 20:59 trwała będzie zasłaniać kolczyki. lepiej się zastanów )))) Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: kiedy zrobić córce trwałą? 21.06.07, 21:00 kurde, ale checa a ile córka ma miesięcy/lat? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: rób śmiało na co czekasz, jeszcze kolor zmien 21.06.07, 21:03 no , myslałam tez o farbie.. ten mysi kolor mało twarzowy jakiś W czarnych loczkach byłoby jej ładniej ale nie wiem czy mozna trwałą łaczyć z farbą ps. Demarta, kolczyki będzie widać, ona nosi spore Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: rób śmiało na co czekasz, jeszcze kolor zmien 21.06.07, 21:05 Spokojnie, mozna? A na solarium posyłasz mała? Kurcze, jaka szkoda, ze ja syna mam. Poszalec nie mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: rób śmiało na co czekasz, jeszcze kolor zmien 21.06.07, 21:08 e_r_i_n napisała: > Spokojnie, mozna? A na solarium posyłasz mała? Kurcze, jaka szkoda, ze ja syna > mam. Poszalec nie mozna... ale włosy na żelu zawsze możesz mu zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: rób śmiało na co czekasz, jeszcze kolor zmien 21.06.07, 21:08 e_r_i_n napisała: > Spokojnie, mozna? A na solarium posyłasz mała? Kurcze, jaka szkoda, ze ja syna > mam. Poszalec nie mozna... no baa od dawna biega, razem ze mną Ona 10 minut i ja 10 minut Sinoblade mamy na uliceę wychodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Erin to ale jestes nie trendy 22.06.07, 08:36 > Spokojnie, mozna? A na solarium posyłasz mała? Kurcze, jaka szkoda, ze ja syna > mam. Poszalec nie mozna... Ja ma syna, wiesz jak super wyglada kolczyk w brwi Do tego walnelam mu na prawym ramieniu tatuaz orla no i wlosy obowiazkowo przyciete po bokach (pofarbowane na czarno) na srodku irokez koloru czerwonego. Poprostu super Acha solarium tez, jak to maly facet ma wygladac blado jak nawet nasi politycy tacy fajni, opaleni.... Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Eeee tam.... 21.06.07, 21:03 Ja bym pojechala maszynka na lyso. I tak sie przeciez nie chca ukladac... Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: rób śmiało na co czekasz, jeszcze kolor zmien 21.06.07, 21:03 zrób jaj afro a potem dredy Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: kiedy zrobić córce trwałą? 21.06.07, 21:02 ja swojej planowalam na roczek, ale na szczescie wczesniej urosly jej wlasne krecone, to kase zaoszczedzilam. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: kiedy zrobić córce trwałą? 21.06.07, 21:02 A po co do fryzjera? Zakładaj jej na noc papiloty, taniej Cię to bedzie kosztowało przecież. I się umawiac do fryca nie bedziesz musiala Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: kiedy zrobić córce trwałą? 21.06.07, 21:02 moja juz dawno ma!! wygląda bosssko teraz wybieramy tatuaż, ah ah.. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: kiedy zrobić córce trwałą? 21.06.07, 21:03 Jak skonczyla roczek to mozesz nie tylko trwala ale i pasemka zrobic. Chociaz ja zawsze polecam balejaz. Szczegolnie dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: kiedy zrobić córce trwałą? 21.06.07, 21:15 A makijaż permaMentny już zrobiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 może to nie TEN jest ojcem? 21.06.07, 21:19 Idź jak najszybciej za nim się kapnie że to NIE jego. Odpowiedz Link Zgłoś
ginny_wolf Re:hardcorowo-piercing 21.06.07, 21:24 Dziewczyny ,rzeżbicie w półśrodkach -ja mojejmu 10 latkowi strzelę powiększenie\ penisa a 7 latce powiększenie piersi.W dodatku obie części ciała można jeszcze przekłuć /przekuć Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re:hardcorowo-piercing 21.06.07, 21:53 ee poczekaj na okres dojrzewania bo moze natura im nie poskapi, a teraz to delikatnie np mały tatuaż na czole, lub coś w tym stylu, Odpowiedz Link Zgłoś
ginny_wolf Re:hardcorowo-piercing 21.06.07, 22:06 A tak na poważnie,to rok temu na Komunii syna przeżyłam lekki szok.Kilka dziewczynek było nagle bardzo mocno opalonych/mam jednak nadzieję ,że był to samoopalacz a nie solarka/,włosy upierzone niemiłosiernie o znacznie wyrazniejszym kolorku i buzki lekko podmalowane.Różowych tipsów nie miały fakt, ale nasz proboszcz/to taka wsumie parafia z tradycjami na warszawskim Zoliborzu/ zrobił aferę i nam się uroczystośc trochę opóżniła. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re:hardcorowo-piercing 21.06.07, 22:31 taaa znajoma zrobila swojej 8latce balejaz na komunie.. ide jednak siku, bo juz nie dam rady, jak znajde jeszcze jakies takie kwiatuchy to bedzie po fotelu a coscie dzisiaj braly? tez chce.. zapomne o zabkowaniu wurwa i wielkim brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re:hardcorowo-piercing 21.06.07, 22:33 donkaczka napisała: a coscie dzisiaj braly? tez chce.. zapomne o zabkowaniu wurwa i wielkim brzuchu ząbkujesz na stare lata? Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re:hardcorowo-piercing 21.06.07, 22:53 taaa trzeci komplet mi sie rznie, na zapas choc niedawno osemki mi szalaly wiec blisko Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: kiedy zrobić córce trwałą? 21.06.07, 21:24 spoznilas sie...juz po ptakach! Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: kiedy zrobić córce trwałą? 21.06.07, 23:52 Cholera jasna!moja ma takie dziadowskie wlosy ze nie ma szans zeby jej trwala zlapala! a tez mialam nadzieje ze będa pukle bo tatus jak głowy nie ogoli to calkiem jak baranek/. No nic.Będę jej rycyną smarowac,jak sie tlko wzmosnią-na wałki! Odpowiedz Link Zgłoś
fishka7 Re: kiedy zrobić córce trwałą? 22.06.07, 06:17 > Jak myslicie, kiedy iść z nią do fryzjera? najlepiej jakby córcia sama zdecydowała kiedy i czy wogóle chce iść! Nie ma to jak traktowanie człowieka jak przedmiot wedle własnych upodobań i zyczeń... miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
abosa Re: kiedy zrobić córce trwałą? 22.06.07, 07:45 Trwała już, farba za dwa tygodnie, ale to tak mniej więcej, grunt, żeby zdążyć przed wyjazdem wakacyjnym, żeby się dziecko nie stresowało mysimi drutami na głowie; Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: chyba was porabalo... 22.06.07, 18:24 ... przeciez loki w tym sezonie wogole nie sa modne! mojej corci robia sie loczki dlatego tez zaopatrzylam sie w prostownice. wloski ma dzieki temu prosciutenkie, dzieki czemu tez ladniej sie ukladaja i lepiej widac kolczyki w uszach. zastanawiamy sie jeszcze nad pofarbowaniem mlodej wlosow, nie mozemy jedank zdecydowac sie na kolor... wloski sa blond, jaki kolor polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: chyba was porabalo... 22.06.07, 18:25 beniusia79 napisała: > ... przeciez loki w tym sezonie wogole nie sa modne! mojej corci robia sie > loczki dlatego tez zaopatrzylam sie w prostownice. wloski ma dzieki temu > prosciutenkie, dzieki czemu tez ladniej sie ukladaja i lepiej widac kolczyki w > uszach. zastanawiamy sie jeszcze nad pofarbowaniem mlodej wlosow, nie mozemy > jedank zdecydowac sie na kolor... wloski sa blond, jaki kolor polecacie??? cerwony-może być? Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: chyba was porabalo... 22.06.07, 18:32 nie no, chyba troche zbyt malo oryginalny... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmeen Re: chyba was porabalo... 22.06.07, 18:35 fajne te wątki o metamorfozach a na czym bazujecie? dajcie linka do pożywki...tu na tym forum takie mamusie upiększające potomstwo się udzielają, czy na forach sąsiednich? Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: kiedy zrobić córce trwałą? 22.06.07, 18:33 marge napisz ile córka ma lat bo mnie ciekawość zeżre Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: kiedy zrobić córce trwałą? 22.06.07, 18:35 prawie rok. juz jest taka duza i jeszcze nie miala nigdy ufarbowanych wlosow. skarzyla sie mi ostatnio, ze sie dzieci z niej wysmiewaja z tego powodu w piaskownicy.... Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: kiedy zrobić córce trwałą? 22.06.07, 18:44 no no tu już koniecznie pofarbować trzeba:( moje takie duże i jeszcze nie pofarbowane!! O jaki wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Hehe 22.06.07, 18:57 Znam pewna panią, która tak chciała mieć córę blond - że utleniła ją tuż przed 10 urodzinami. I wszystkim wpierała, że się włosy rozjaśniły na słońcu)) A ja tez liczyłam na układające się włoski - kilka razy ogoliłam córkę na skina (bo zabobon głosi, że odrastają kręcone - bzdura, niestety). Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Owa córka 9 lat miała 22.06.07, 19:09 i kompletnie jej wisiało jaki ma kolor włosów. Wyjechała na wakacje z ciemnym blondem - wróciła platynowa. Słoneczko rozjaśniło))) Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: Owa córka 9 lat miała 22.06.07, 19:11 ogoliłaś 9letnie dziecko na łyso?? Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Owa córka 9 lat miała 22.06.07, 19:34 A, moja córka. Myslałam ,że o farowana pytasz. Nie - miała 1,5 roku a potem 2 lata (drugie podejście). Dziewięciolatka to raczej sama sobie fryzury dobiera ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Owa córka 9 lat miała 22.06.07, 19:35 "że o farowana pytasz" 'że o farbowaną' miało być) Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: Owa córka 9 lat miała 22.06.07, 19:39 NOoo ulżyło mi już myślałam że 9latka dała Ci sie ogolić Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Owa córka 9 lat miała 22.06.07, 19:42 No wiesz, moda punk dopuszcza taką fryzurę)) Może niektóre 9 latki całkiem chętnie poszły by pod nóż, znaczy, maszynkę Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: Owa córka 9 lat miała 22.06.07, 19:44 a o tym to nie pomyślałam moje na razie nie myślą o takich dziwnych "rzeczach" Odpowiedz Link Zgłoś